HAKİKİ ALİMLER

15.118 görüntülenme · 73 yanıt

Paylaş:
antiocheiaaslan

antiocheiaaslan

Kıdemli Üye · 206 mesaj

ayeti kerime.dünya malından,sarıldığınız ,sakladığınız herşey,yanınızda kalmayacak,sizden ayrılacaktır.ancak allah rızası için yaptığınız iyilikler ve ibadetler sizinle beraber kalacaktır.
antiocheiaaslan

antiocheiaaslan

Kıdemli Üye · 206 mesaj

ayeti kerime allahü teala tarafından rızkı gönderilmeyen yeryüzünde bir canlı yoktur
antiocheiaaslan

antiocheiaaslan

Kıdemli Üye · 206 mesaj

ayeti kerime:allahü teala ,yalnız kendisine güvenenlerin imdadına yetişir
antiocheiaaslan

antiocheiaaslan

Kıdemli Üye · 206 mesaj

resululah efendimiz buyurdular ki , her kim her ayın perşembe ve pazartesi günleri oruçtutsa ,hakteala hazretleri,o kula, yedi yüz sene oruç tutmuş gibi sevap itbuyurur.
antiocheiaaslan

antiocheiaaslan

Kıdemli Üye · 206 mesaj

hazreti ali anlatır:bir gün resululahın yanına gittim, buyurdular ki;ya ali cebrail aleyhlsselam gelip bana dedi ki: ya ressulah her ayda oruç tut ben dedim ki ya cebrail kardeşim, hangi günlerde tutayım?cebrail aleyhisselam cevaben buyurdular ki. her kim beyd günü oruç tutarsa,hak teala hazretleri,o tuttuğu orucun birinci gününe on yıl ikinci gününe otuz yıl üçünçü gününe yüz yıl oruç tutmuş gibi sezap lütfeder.
çağrı91

çağrı91

Kıdemli Üye · 237 mesaj

Allah razı olsun..
bulut___36

bulut___36

Üye · 13 mesaj

ALLAH arzı olsun emeğıne sağlık...
NAZAR_66

NAZAR_66

Üye · 18 mesaj

eline saglık ALLAH CC SENDEN RAZI OLSUN
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

ALLAH O MÜBAREK ZATA HAKKIYLA EVLAT OLMAYI,YOLUNDA GİTMEYİ,KENDİSİNİNDE BİZLERE ŞEFAATÇİ OLMASINI NASİP EYLESİN İNŞAllah.
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

nur elif

nur elif

Üye · 27 mesaj

selamun aleykum kardeşim çoook güzel bi paylaşım allah razı olsun emeğine yüreyine sağlık
ugurselcuk

ugurselcuk

Yeni Üye · 4 mesaj

slm arkadaşlar okuldan coçuğa bi soru sormuş öğretmenleri ben bulamadım cevabı bilen varsa yazarmısınız kurban bayramı neden 4 gündür ramazan bayramı neden 3 gündür tşk a.e.o
hafize

hafize

ugurselcukslm arkadaşlar okuldan coçuğa bi soru sormuş öğretmenleri ben bulamadım cevabı bilen varsa yazarmısınız kurban bayramı neden 4 gündür ramazan bayramı neden 3 gündür tşk a.e.o

BİLDİĞİM KADARI İLE BAYRAMIN İLK GÜNÜ KURBAN TELAŞI İÇİNDE GEÇTİĞİ İÇİNDİR HERALDE :a41:

Mevlana'dan

Bana

Bi_iznillah

Bi_iznillah

Kıdemli Üye · 299 mesaj

paylaşim için teşekkürler....
jackal8181

jackal8181

Yeni Üye · 5 mesaj

allh razı olsun kardesler
hafize

hafize

jackal8181allh razı olsun kardesler

amiiin sizlerdende inş

Mevlana'dan

Bana

mervenur16

mervenur16

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Çok güzel.Paylaşım için tşk
CenneteDavet

CenneteDavet

Kıdemli Üye · 159 mesaj

Allah razi olsun güzel bir yazi
haydar-ı kerrar

haydar-ı kerrar

Kıdemli Üye · 138 mesaj

Kardeşlerim S.a
Namaz Dışında Bir Konuya değinmek istiyorum..
Bediüzzaman Said Nursi hakkında Çirkin Ve Asılsız iftiralara lüften kanmayın.. Yok mason Yok Ajan Hatta Deccal Diyenler bile oluyor.. Benim Sizden Ricam Üstadı (Bediüzzamanı) tanımak istiyorsanız Risale-i Nur Külliyatlarından Faydalana bilirsiniz.. Aslını Araştırmadan Bu Tip İddialara Kanıp Üstad Hakkında Çirkin yorumlar yapmayalım...

İslam Hakkıında ne merak ediyorsanız Risale-i Nur Külliyatlarında da Bulabilirsiniz Aydınlana bilirsiniz.. eğer Bediüzzaman hakkında olumsuz Düşünceleri olan tanıdıklarınız varsada onları uyarın lütfen. Bediüzzaman kimdir Açıklayın.. Özellikle Bizim Gibi Gençlerin Bediüzzaman Gibi bir evliyadan haberdar olmamız gerek miyor mu ?? Risalel-i Nur Külliyatlarından Faydalanmamız gerekmiyor mu..? Sizde Benim Gibi Düşünüyorsanız herkeze özellikle Gençlere Bediüzzaman Sevgisini Aşılayalım..Yanlış Bir Cümle Kurduysam Özür Dilerim Hakkınızı Helal Edin Selametle.. A.e.o'Lun...
ct_vandam

ct_vandam

Yeni Üye · 3 mesaj

güzel böyle bilgili ve islmiyeti bilen ve onu paylaşmayı seven insanlardan allah razı olsun
ct_vandam

ct_vandam

Yeni Üye · 3 mesaj

kardeşim haydarı-ı kerrar en güzelini düşünüyosun Bediüzzaman çok çile çeken bir alimdi şimdiki medya bile ve laiklik palavraları sıkan insanlar var ve onu ogüzel veli ve alim şahsiyeti ve onun gibi osman lıda sayısız şahsiyeti hiç anlatmıyolar.... en acısıda peygam ber efedimiz hz.muhammet sallallahü aleyhive sellemi ben ve benimgibi gençlerin fazla bilgisinin olmaması
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.