ELİNDE SİGARA O'NA BAKMAYA CESARETİN VARSA ;
VE DE UTANCINDAN YERİN DİBİNE GEÇMEYECEKSEN ;
VEYA ; SİGARA İÇERKEN AZRAİL (A.S.)'IN GELİP CANINI ALACAĞINDAN KORKMAYACAKSAN;
:@:@SİGARANI SÖNDÜRME SAKIN!!!...:@:@
--Alıntıdır...--
1.192 görüntülenme · 13 yanıt
l@l yazdı:
B) s.a. güzel bi paylaşım "cennetgülü" kardeş. Sigaranın zararını birde bu açıdan görmüş olduk selametle... B)
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
KAAN ERDEM yazdı:
SIGARA İÇEN BİR İNSANI ÖPMEK KÜL TABLASINI YALAMAK GİBİDİR.
ÖYLE DEMİŞLER.BENCE HAKLIDA DEMİŞLER.BEN BİLE BAZEN ARKADAŞLARIMLA TOKALAŞIP YANAK YANAĞA GELİNCE MİDEM ŞAHA KALKIYOR.LÜTFEN İÇENLER ALINMASIN KIZMASIN GERÇEK BU.SELAM VE DUA İLE.ALLAH CC EMANET OLUN.
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
desertrose yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
ÖYLE DEMİŞLER.BENCE HAKLIDA DEMİŞLER.BEN BİLE BAZEN ARKADAŞLARIMLA TOKALAŞIP YANAK YANAĞA GELİNCE MİDEM ŞAHA KALKIYOR.LÜTFEN İÇENLER ALINMASIN KIZMASIN GERÇEK BU.SELAM VE DUA İLE.ALLAH CC EMANET OLUN.
Çok haklısın kardeşim aynı şeyi ben otobüslerde yaşıyorum.. Zaten kokulara dayanamıyorum bide sigara olunca aynı senin durumuna geliyorum.. Bir müslüman o halde olmayı hakediyormu ya, pis pis kokarmı bir müslüman.. Yazık yani..:(
emine364 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN
BUNDAN SONRA SİGARA İÇERKEN GÖRDÜGÜM ARKADAŞLARIMA BU SÖZÜ SÖYLEYECEĞİM.
HAYIRLI GÜNLER.
osman-sel yazdı:
cennet gülü kardeşim ALLAH cc razı olsun on yıl oldu siğarayı bırakalı siağara içen bütün arkadaşlarıma tavsiyem bir an önce bırakmaları(cennet gülü kardeşimin sorusuna verilecek tek cevap siğarayı bırakmaktır)
KAAN ERDEM yazdı:
sadece_eda yazdı:
YA BIRAKAMIYORUM BEN YA...
KIZMAYIN BANA..
B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17644-sigarani-sondurme-sakin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.