Sohbet meydanI

153.831 görüntülenme · 1.906 yanıt

Paylaş:
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

RE: Sohbet meydanI

handos yazdı:
çok cüzel:D:D:D

:D:D Allah razı olsun siz ne yaptınız bu aralar.... B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
gurbetten

gurbetten

Mübarek Üye · 1.474 mesaj

Resul_Acer yazdı:
Selamün aleyküm hadi bakalım söyleyin Sizce erkeklermi yoksa Bayanlarmı iyi araba kullanırlar?
Bence tabiki erkekler

Denizli'de, otomobiliyle geri manevra yaparken 1 kişiye çarpan kadın sürücü, kaza yerinden kaçmak isterken 2 kişiyi daha yaraladıktan sonra otomobilin bir işyerinin duvarına çarpması üzerine durmak zorunda kaldı.
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DBU KÖTÜ ÖRNEK

Bir kadını otobüs şoförü olarak görmek, Adanalıları önce çok şaşırtmıştı. Çok olağanüstü bir durumdu sanki. Kocaman bir araç, içinde ufak tefek bir kadın. Aslında Pervin Sürücü mesleğini çok benimsiyordu, aracın küçüklüğü ya da büyüklüğü onun için o kadar önemli değildi. Kendisi için oldukça doğal olan bu durumun insanlara ilginç gelmesine bir anlam veremiyordu. İnsanlar önce hayretle karşıladılar; ama aynı zamanda da çok sevindiler. Şimdiye kadar çok büyük bir problem de yaşamadı. Erkek meslektaşları ve yolcular ona karşı çok nazik ve saygılı. Zaten yıllardır trafiğin içinde olduğu için tüm meslektaşlarını tanıyor ve hepsiyle de iyi geçiniyor.

BENDE BI BAYAN OLARAK ÖNÜMÜZDEKI KASIMDA TAM 10 YIL OLCAK EHLIYETIMI ALALI!ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAYI NASIP ETSIN INSALLAH!SAKA BI YANA GERCEKTEN COK GÜZEL ARABA KULLANAN BACILAR VAR HAKLARINI YEMIYELIM!
iKRA-OKU...
gurbetten

gurbetten

Mübarek Üye · 1.474 mesaj

RESUL KARDES NICK SIIRINI GÖRDÜNMÜ?
iKRA-OKU...
_Resul_

_Resul_

gurbetten yazdı:
Resul_Acer yazdı:
Selamün aleyküm hadi bakalım söyleyin Sizce erkeklermi yoksa Bayanlarmı iyi araba kullanırlar?
Bence tabiki erkekler

Denizli'de, otomobiliyle geri manevra yaparken 1 kişiye çarpan kadın sürücü, kaza yerinden kaçmak isterken 2 kişiyi daha yaraladıktan sonra otomobilin bir işyerinin duvarına çarpması üzerine durmak zorunda kaldı.

Bir kadını otobüs şoförü olarak görmek, Adanalıları önce çok şaşırtmıştı. Çok olağanüstü bir durumdu sanki. Kocaman bir araç, içinde ufak tefek bir kadın. Aslında Pervin Sürücü mesleğini çok benimsiyordu, aracın küçüklüğü ya da büyüklüğü onun için o kadar önemli değildi. Kendisi için oldukça doğal olan bu durumun insanlara ilginç gelmesine bir anlam veremiyordu. İnsanlar önce hayretle karşıladılar; ama aynı zamanda da çok sevindiler. Şimdiye kadar çok büyük bir problem de yaşamadı. Erkek meslektaşları ve yolcular ona karşı çok nazik ve saygılı. Zaten yıllardır trafiğin içinde olduğu için tüm meslektaşlarını tanıyor ve hepsiyle de iyi geçiniyor.

vAY BEEEEE DESENE KONU BURDA KAPANMIŞTIR...
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
_Resul_

_Resul_

gurbetten yazdı:

NİCK SIRRIMI ONE YAW?
handan06

handan06

Mübarek Üye · 2.070 mesaj

Resul_Acer yazdı:
handos yazdı:

napim her zaman ki şeler sende ne var ne yok?
_Resul_

_Resul_

gurbetten yazdı:
Resul_Acer yazdı:
Bence tabiki erkekler

BENDE BI BAYAN OLARAK ÖNÜMÜZDEKI KASIMDA TAM 10 YIL OLCAK EHLIYETIMI ALALI!ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAYI NASIP ETSIN INSALLAH!SAKA BI YANA GERCEKTEN COK GÜZEL ARABA KULLANAN BACILAR VAR HAKLARINI YEMIYELIM!

Bu konuyu kapatmaya niyetim yok:D:D:D Alın size bendende resimler:D

_Resul_

_Resul_

handos yazdı:
Resul_Acer yazdı:
handos yazdı:

napim her zaman ki şeler sende ne var ne yok?

Bende aynı işte:D yuvarlanıp gidiyoz:D öle diolar yaaa:D sürünüp gidioz falan:D
handan06

handan06

Mübarek Üye · 2.070 mesaj

:D:D:D:D
_Resul_

_Resul_

gurbetten yazdı:

Allah razı olsun yaw gördüm şimdi nick şiiri:D bende nick sırrı neydi acaba diom:D:DAllah razı olsun emeğinize sağlık çok güzel olmuş..B)
_Resul_

_Resul_

Neyse arkadaşlar ...Allaha emanet olun namaza gidicem şimdi...hAYIRLI GÜNLER İNŞALLAH...

B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)VV
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

selamün aleykummm
_Resul_

_Resul_

hayrunissa86 yazdı:
selamün aleykummm

Ve aleykümselam hoşgeldiniz...burda bazaen denk gelemiyoruz ama merak etmeyin cevaplarınız boş kalmaz inşallah...:D:DAllaha emanet olun...
_Resul_

_Resul_

Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar benim bir işim varda çıkmam gerek..Allaha emanet olun hepiniz...Allah hepinizin yardımcısı olsun...B)B)B)B)B)B)B)B)
selamün aleyküm..

B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)v
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Resul_Acer yazdı:
huzunlu_gurbet yazdı:
Resul_Acer yazdı:
huzunlu_gurbet yazdı:
Resul_Acer yazdı:
Selamün aleyküm hayırlı sabahlar..

ALLAH'ım yüzlerimizi senden gelen bir haya duygusuyla, kalplerimizi senden gelen bir sevinçle doldur.
ALLAH'ım! Bizi cömert ve karşılıksız veren eyle, cimri, yerinde sayıp ilerlemeyen, söz götürüp getiren, kendini beğenen ve arayı bozan eyleme!

Amin.....Amin.....Amin

AMIN AMIN AMIN ..... GUNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR OLSUN HEPIMIZE ISTE RABBIMIN IZNI ILE YENI BIR GUN DAHA BASLIYOR RABBIM HAYIRLI ISLERLE GECIREBILMEMIZI NASIP ETSIN INSALLAH !!!!! EEE BENIM ICIN BU HAFTA SONU COK ONEMLI IPLE CEKIYORUM DIYEBILIRIM HERKESE TEKRAR HAYIRLI SABAHLARRR ALLAH,A EMANET OLUN SELAMETLE.. B)B)B) :D:D:D

Hayırdır güzel bir habermi var??

RABBIMIZIN BIZE EMANET ETTGI VE GELMESINE SADECE 3 GUN KALAN KUCUK BIR MISAFIR BEKLIYORUZ BIZ :D:D:D HAYIRLISI ILE INSALLAH ARTIK KAVUSACAGIZ SELAMETLE KALIN B)B)

Acaba yaşım küçükmü diye anlamıyorum bana hep ufaklık diolarda:D bebekmi yoksa????????????????????????:o

EVET RABBIMIN IZNI ILE INSALLAH :D:D:D:D:D SELAMETLE INSALLAH
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

handos yazdı:
:D:D:D:D

SELAMUNALEYKUM HANDOS KARDESIM O UYE YAZISI ALTINDA KULLANDIGIN O RESIMLERE BAYILIYORUM COK GUZELLER YAAAAA SELAMETLE :D:D:D:D
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
_Resul_

_Resul_

huzunlu_gurbet yazdı:
Resul_Acer yazdı:
huzunlu_gurbet yazdı:
Resul_Acer yazdı:
huzunlu_gurbet yazdı:
Resul_Acer yazdı:
Selamün aleyküm hayırlı sabahlar..

ALLAH'ım yüzlerimizi senden gelen bir haya duygusuyla, kalplerimizi senden gelen bir sevinçle doldur.
ALLAH'ım! Bizi cömert ve karşılıksız veren eyle, cimri, yerinde sayıp ilerlemeyen, söz götürüp getiren, kendini beğenen ve arayı bozan eyleme!

Amin.....Amin.....Amin

AMIN AMIN AMIN ..... GUNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR OLSUN HEPIMIZE ISTE RABBIMIN IZNI ILE YENI BIR GUN DAHA BASLIYOR RABBIM HAYIRLI ISLERLE GECIREBILMEMIZI NASIP ETSIN INSALLAH !!!!! EEE BENIM ICIN BU HAFTA SONU COK ONEMLI IPLE CEKIYORUM DIYEBILIRIM HERKESE TEKRAR HAYIRLI SABAHLARRR ALLAH,A EMANET OLUN SELAMETLE.. B)B)B) :D:D:D

Hayırdır güzel bir habermi var??

RABBIMIZIN BIZE EMANET ETTGI VE GELMESINE SADECE 3 GUN KALAN KUCUK BIR MISAFIR BEKLIYORUZ BIZ :D:D:D HAYIRLISI ILE INSALLAH ARTIK KAVUSACAGIZ SELAMETLE KALIN B)B)

Acaba yaşım küçükmü diye anlamıyorum bana hep ufaklık diolarda:D bebekmi yoksa????????????????????????:o

EVET RABBIMIN IZNI ILE INSALLAH :D:D:D:D:D SELAMETLE INSALLAH

Çok sevindim yaa...Allah analı babalı büyütsün..... Yaw desenize yeğenimiz de var artık:D
deryam

deryam

Aktif Üye · 66 mesaj

B)B)B)B)BİZDENDE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DİLEKLERİ İLE SELAMETLE.A.E.O. S.A.B)B)B):p:p:p:p:p:pB)B)B)B)
_Resul_

_Resul_

meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

Resul_Acer yazdı:

ŞUNA BAKYAA:D SANA SADECE BEN UFAKLIK DERİM TAMAMMI.:D BEN GELDİM HOŞ GELDİN DEMEK YOKMU.;)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.