Sohbet meydanI

153.800 görüntülenme · 1.906 yanıt

Paylaş:
hüzün kelebeği

hüzün kelebeği

Üye · 45 mesaj

Selamün aleyküm..
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

merhaba müslüman kardeşlerim iyisinizdr inşallah bu siteye fırsat buldukça giriyorum ve benim için ayrı bir yerde bu site hiç polemik yok herkez birbiriyle çok saygılı ve allahın adını anarak konuşuyor herkez ..bu sitede olabildiğim için çok şanslı hissediorum kendimi
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

aleykum selam hüzün kelebegi hoşgeldiniz:)
hüzün kelebeğiSelamün aleyküm..
ebuzer25

ebuzer25

gülkoksammerhaba müslüman kardeşlerim iyisinizdr inşallah bu siteye fırsat buldukça giriyorum ve benim için ayrı bir yerde bu site hiç polemik yok herkez birbiriyle çok saygılı ve allahın adını anarak konuşuyor herkez ..bu sitede olabildiğim için çok şanslı hissediorum kendimi

merhaba kardeşim hoşgeldiniz hakiketen dediginiz gibi bende kendimi şanslı hissediyorum.cok güzel bir aile olduk burada.nasılsınız
gurakarcem

gurakarcem

Kıdemli Üye · 210 mesaj

Allah bu siteyi bu formu kuranlardan razı olsun çok kısa süreden beri takip ediyorum elimden geldiği işlerden fırsat buldukça mutlaka takip ediyorum sizlerle olmak çok hoş, hepiniz kalın dua ile
hüzün kelebeği

hüzün kelebeği

Üye · 45 mesaj

hoşbulduk.. nasılsınız iyimisiniz..
ebuzer25

ebuzer25

hüzün kelebeğihoşbulduk.. nasılsınız iyimisiniz..

hamdolsun cok iyiym siz nasıl bu siteyle tanıştınız.
ebuzer25

ebuzer25

gurakarcemAllah bu siteyi bu formu kuranlardan razı olsun çok kısa süreden beri takip ediyorum elimden geldiği işlerden fırsat buldukça mutlaka takip ediyorum sizlerle olmak çok hoş, hepiniz kalın dua ile

amin sitemize hoşgeldiniz.
hüzün kelebeği

hüzün kelebeği

Üye · 45 mesaj

sevda hafızhamdolsun cok iyiym siz nasıl bu siteyle tanıştınız.

dini forum olarak arama yaptığım sırada gözüme çarptı.. bi süre inceledim sonra üye olmaya karar verdim..

çok şükür bende iyiyim..
ebuzer25

ebuzer25

hüzün kelebeğidini forum olarak arama yaptığım sırada gözüme çarptı.. bi süre inceledim sonra üye olmaya karar verdim..

çok şükür bende iyiyim..

ben yaklaşık 6 ay oldu bu siteye üye olalı kopamıyorum hem sitedeki arkadaşlarımız olsun site yöneticilerimiz olsun cok hepsinden cok memnunum.sizde memnun olacaksınız eminim.inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz hep beraber
hüzün kelebeği

hüzün kelebeği

Üye · 45 mesaj

inşallah.. seviyeli ve sıcak muhabbetler olduğu sürece ve kısmetse bende burdayım..
ebuzer25

ebuzer25

hüzün kelebeğiinşallah.. seviyeli ve sıcak muhabbetler olduğu sürece ve kısmetse bende burdayım..

inşallah kardeşim sizlere hayırlı geceler ben cıkıyorum inşallah görüşmek üzere.
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

sevda hafızmerhaba kardeşim hoşgeldiniz hakiketen dediginiz gibi bende kendimi şanslı hissediyorum.cok güzel bir aile olduk burada.nasılsınız

iyiyim hamdolsun
bu site gerçekten ferahlık verior bana girdiğim zamanlar içindeki dini bilgiler bu site üyelerine ferahlık verior bence dedikodudan uzak ikiyüzlülükten uzak bir ortam istiyorum burada bulacağım bu ortamı inanıorum
ebuzer25

ebuzer25

gülkoksamiyiyim hamdolsun
bu site gerçekten ferahlık verior bana girdiğim zamanlar içindeki dini bilgiler bu site üyelerine ferahlık verior bence dedikodudan uzak ikiyüzlülükten uzak bir ortam istiyorum burada bulacağım bu ortamı inanıorum

gercektende düşündügünüz gibi inşallah cok güzel paylaşımlarda bulunacaz sizlerle tanıştıgıma cok memnun oldum üyeliginiz daim olur inşallah.ben şimdilik cıkıyorum size hayırlı geceler görüşmek üzere
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

saolun hayırlı geceler a.e o
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

gülkoksamiyiyim hamdolsun

evet kardeşim Rabbimizin Kuranın Peygamberilerin nurları kalbimize yansıyor açtığımda içim nasıldı şimdi ferahladım. huzur buluyor insna. zamanla daha çok alışıyor insan siteye.
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

sıla1evet kardeşim Rabbimizin Kuranın Peygamberilerin nurları kalbimize yansıyor açtığımda içim nasıldı şimdi ferahladım. huzur buluyor insna. zamanla daha çok alışıyor insan siteye.

inşallah daha çok vakit ayıracam bu siteye çünkü tam benim istediğim bir site burası polemikten uzak..
hüzün kelebeği

hüzün kelebeği

Üye · 45 mesaj

sevda hafızinşallah kardeşim sizlere hayırlı geceler ben cıkıyorum inşallah görüşmek üzere.

iyi geceler.. Allah rahatlk versin..
islamcı2

islamcı2

Kıdemli Üye · 195 mesaj

hayırlı günler
hüzün kelebeği

hüzün kelebeği

Üye · 45 mesaj

Selamün aleyküm.. kimseler varmı...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.