Sohbet meydanI
153.800 görüntülenme · 1.906 yanıt
merhaba müslüman kardeşlerim iyisinizdr inşallah bu siteye fırsat buldukça giriyorum ve benim için ayrı bir yerde bu site hiç polemik yok herkez birbiriyle çok saygılı ve allahın adını anarak konuşuyor herkez ..bu sitede olabildiğim için çok şanslı hissediorum kendimi
gülkoksammerhaba müslüman kardeşlerim iyisinizdr inşallah bu siteye fırsat buldukça giriyorum ve benim için ayrı bir yerde bu site hiç polemik yok herkez birbiriyle çok saygılı ve allahın adını anarak konuşuyor herkez ..bu sitede olabildiğim için çok şanslı hissediorum kendimi
merhaba kardeşim hoşgeldiniz hakiketen dediginiz gibi bende kendimi şanslı hissediyorum.cok güzel bir aile olduk burada.nasılsınız
Allah bu siteyi bu formu kuranlardan razı olsun çok kısa süreden beri takip ediyorum elimden geldiği işlerden fırsat buldukça mutlaka takip ediyorum sizlerle olmak çok hoş, hepiniz kalın dua ile
gurakarcemAllah bu siteyi bu formu kuranlardan razı olsun çok kısa süreden beri takip ediyorum elimden geldiği işlerden fırsat buldukça mutlaka takip ediyorum sizlerle olmak çok hoş, hepiniz kalın dua ile
amin sitemize hoşgeldiniz.
sevda hafızhamdolsun cok iyiym siz nasıl bu siteyle tanıştınız.
dini forum olarak arama yaptığım sırada gözüme çarptı.. bi süre inceledim sonra üye olmaya karar verdim..
çok şükür bende iyiyim..
hüzün kelebeğidini forum olarak arama yaptığım sırada gözüme çarptı.. bi süre inceledim sonra üye olmaya karar verdim..
çok şükür bende iyiyim..
ben yaklaşık 6 ay oldu bu siteye üye olalı kopamıyorum hem sitedeki arkadaşlarımız olsun site yöneticilerimiz olsun cok hepsinden cok memnunum.sizde memnun olacaksınız eminim.inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz hep beraber
sevda hafızmerhaba kardeşim hoşgeldiniz hakiketen dediginiz gibi bende kendimi şanslı hissediyorum.cok güzel bir aile olduk burada.nasılsınız
iyiyim hamdolsun
bu site gerçekten ferahlık verior bana girdiğim zamanlar içindeki dini bilgiler bu site üyelerine ferahlık verior bence dedikodudan uzak ikiyüzlülükten uzak bir ortam istiyorum burada bulacağım bu ortamı inanıorum
gülkoksamiyiyim hamdolsun
bu site gerçekten ferahlık verior bana girdiğim zamanlar içindeki dini bilgiler bu site üyelerine ferahlık verior bence dedikodudan uzak ikiyüzlülükten uzak bir ortam istiyorum burada bulacağım bu ortamı inanıorum
gercektende düşündügünüz gibi inşallah cok güzel paylaşımlarda bulunacaz sizlerle tanıştıgıma cok memnun oldum üyeliginiz daim olur inşallah.ben şimdilik cıkıyorum size hayırlı geceler görüşmek üzere
gülkoksamiyiyim hamdolsun
evet kardeşim Rabbimizin Kuranın Peygamberilerin nurları kalbimize yansıyor açtığımda içim nasıldı şimdi ferahladım. huzur buluyor insna. zamanla daha çok alışıyor insan siteye.
sıla1evet kardeşim Rabbimizin Kuranın Peygamberilerin nurları kalbimize yansıyor açtığımda içim nasıldı şimdi ferahladım. huzur buluyor insna. zamanla daha çok alışıyor insan siteye.
inşallah daha çok vakit ayıracam bu siteye çünkü tam benim istediğim bir site burası polemikten uzak..
sevda hafızinşallah kardeşim sizlere hayırlı geceler ben cıkıyorum inşallah görüşmek üzere.
iyi geceler.. Allah rahatlk versin..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17640-sohbet-meydani · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.