Sohbet meydanI
153.806 görüntülenme · 1.906 yanıt
Aleykümselam.Hoş geldiniz.Üyeliğiniz hayırlı olsun İnşallah.Selametle.

eşim sigara yüzünden çok sinirli oluyor hergün aralıksız bahaneler bulunuyor ve saat 15 -16.00 gibi kavga ediyoruz ben bu kavgaların birinde orucumu bozdum kendimi iyi hissetmiyorum bu durumda olan var mı yada ne yapmam gerektiği konusunda yardım edcek.şimdiden teşekkür ederim.
eşim sigara yüzünden çok sinirli oluyor hergün aralıksız bahaneler bulunuyor ve saat 15 -16.00 gibi kavga ediyoruz ben bu kavgaların birinde orucumu bozdum kendimi iyi hissetmiyorum bu durumda olan var mı yada ne yapmam gerektiği konusunda yardım edcek.şimdiden teşekkür ederim.
~~sule~~selamün aleyküm kardeşlerim bende önceden kaydolmuştum bu siteye ama girmek pek nasip olmadı inşallah bundan sonra sık sık girecem buradan güzel şeyler öğreneceğime eminim rabbime emanet olun SELAM VE DUA
Ve aleykümselam....İnşallah.....
Allah(c.c)'ya emanet olun inşallah..Hayırlı akşamlar..
Allah(c.c)'ya emanet olun inşallah..Hayırlı akşamlar..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
DERDİMENDselamün aleyküm
ben yeni üye oldum...:)
ve aleykümselam...Hoşgeldiniz aramıza...Allah(c.c)'ya emanet olun...
nekadar güzel islam adına birlikte bu sitede toplanıyoruz...
Allah(c.c)'ya emanet olun..
nekadar güzel islam adına birlikte bu sitede toplanıyoruz...
Allah(c.c)'ya emanet olun..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17640-sohbet-meydani · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.