Sohbet meydanI

153.815 görüntülenme · 1.906 yanıt

Paylaş:
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

rabbim Yardimcin Olsun Rizkini Başka Bir Yoldan Versinde Inşaallah Evinin Hanimi Olursun
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

AMİN...AMİN...ÇOK İSTİYORUM.KALBİMİ OKUDUN.İNŞALLAH
EBRARNISA

EBRARNISA

Mübarek Üye · 528 mesaj

mahsun kulTAMAM DOĞRU .YA KUSURA BAKMA.MUTLAKA DENİCEM.SAĞOL.

NE DEMEK KUSUR ABLACIĞIM.
SADECE SOHBETLERDE DEĞİL HER AN ALLAHI , RESULÜNÜ ANMALIYIZ.
ARKADAŞLARIMIZLA, AİLEMİZLE YADA HİÇ TANIMADIĞIMIZ BİRİYLE MUHABBETLERİMİZDE, LAFI DÖNÜP DOLAŞTIRIP RABBİMİZE VE EN SEVGİLİSİ HABİBULLAHA GETİRMELİYİZ.
SİZDE ARTIK DAVETİNİZDE ORTAMA , KONUKLARINIZA GÖRE UYGUN BİR ZAMANDA KONUYU BAĞLAR İNŞALLAH ADAĞINIZI GERÇEKLEŞTİRİRSİNİZ..
RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN....
hülya-

hülya-

Aktif Üye · 82 mesaj

selamun aleyküm allah dostları ben yeni üyeyim.aranızda olmaktan ve bilgilerime bilgi katacağımdan dolayı da mutluyum.
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

hülya-, post: 492552, member: 65928selamun aleyküm allah dostları ben yeni üyeyim.aranızda olmaktan ve bilgilerime bilgi katacağımdan dolayı da mutluyum.

Ve aleykümselam....Ne güzel..Hoşgeldiniz aramıza....Allah(c.c) inşallah en iyi bir şekilde istifade etmenizi nasip etsin ..Amin...Hayırlı günler..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

selamun aleyküm kuzucuuukkkk.günaydın günaydın günaydın.nasılsınız bakalım.
_Resul_

_Resul_

Ve aleykümselam abla....Sanada günaydın ..İyiyiz bakalım...:D
Dersim var :!yine çıkıyorum..:H:H
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
hülya-

hülya-

Aktif Üye · 82 mesaj

allaha emanet olun.iyi dersler
_Resul_

_Resul_

hülya-allaha emanet olun.iyi dersler

Sizde inşallah hoşgeldiniz foruma...Allah(c.c)'ya emanet olun.
Çıkmam lazım şimdilik...Hayırlı günler..
hülya-

hülya-

Aktif Üye · 82 mesaj

teşekkürler sağol resul kardeşim yaşını bilmiyorum ama ben 32 yaşındayım
meftun61

meftun61

Resul_AcerVe aleykümselam abla....Sanada günaydın ..İyiyiz bakalım...:D
Dersim var :!yine çıkıyorum..:H:H

AAA NE BU GİRDİĞİN GİBİ ÇIKIYOSUN.OLMAZKİİİ AMAA
hülya-

hülya-

Aktif Üye · 82 mesaj

meftun61selamun aleyküm kuzucuuukkkk.günaydın günaydın günaydın.nasılsınız bakalım.

allah razı olsun hamd olsun iyiyim siz nasılsınız?
_Resul_

_Resul_

hülya-teşekkürler sağol resul kardeşim yaşını bilmiyorum ama ben 32 yaşındayım

bEn KÜÇÜĞÜM SİZDEN KARDEŞİM DİYEBİLİRSİNİZ..
Allah(c.c)'ya emanet olun..
_Resul_

_Resul_

Selamün aleyküm..Hayırlı sabahlar..

Bir hadisle girim sonra dersime bakayım...Allah(c.c)'ya emanet olun..

Ebu Hureyre´den:
“Bir adam Allah Resülüne gelerek sordu:
- Ey Allah´ın Resülü, bir yabancı (kapkacçı, hırsız) gelip malımı gasbetmek isterse, ne yapmamı tavsiye edersin?
- Malını ona verme.
- Ya beni öldürmeye kalkarsa, ne yapayım?
- Sen de karşılık ver. (Meşru müdafaa yap)
- Ya beni öldürürse?
- Sen şehit olursun?
- Ya ben onu öldürürsem?
- O cehenneme gider.”

(Müslim)
_Resul_

_Resul_

Hayırlı günler inşallah..
meftun61

meftun61

Selamun Aleyküm.resul Sen Hayirli Günler Deyip çikiyosun Bizde Burda Kendi Kendimize Sohbet Ediyoruz.düğüne Gelecekmisin.:)bak Gelmem Deme Ablanin Düğününe Külahlari Değişiriz.:):)
_Resul_

_Resul_

meftun61Selamun Aleyküm.resul Sen Hayirli Günler Deyip çikiyosun Bizde Burda Kendi Kendimize Sohbet Ediyoruz.düğüne Gelecekmisin.:)bak Gelmem Deme Ablanin Düğününe Külahlari Değişiriz.:):)

Ve aleykümselam... Abla nerde düğünün ? hemde çok isterdim gelmeyi..Yabancı birisi takı takarsa anlaki benim... falan(bide ben dilmişim):K
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

meftun61Selamun Aleyküm.resul Sen Hayirli Günler Deyip çikiyosun Bizde Burda Kendi Kendimize Sohbet Ediyoruz.düğüne Gelecekmisin.:)bak Gelmem Deme Ablanin Düğününe Külahlari Değişiriz.:):)

s.a kardeşim hayırlı olur işallah.eğer üstünde atatürk yazan para takarlarsa anlaki benimdir.eğer paranın üstünde atatürk yoksa ozaman ben değilimdir.:K a.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

_Resul_

_Resul_

:KSelamün aleyküm abi sen kaç kişi oldun ya:K
davette bir sürü sen olcaksın ozman:H
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

mahsun kulya aslında canım sıkkın.adak adamıştım.evimde mevlüt okutucam diye.gelgelelim.mevlüde gelecek kişiler yan çiziyor.daha önce ,gün yapardım ki yapmıyorum artık,ev tıklım tıklım dolardı ama şimdi gelmemek için bahane üretiyorlar.güya çok geniş çevrem var.ah ah çevremi nekadar yanlış seçmişim.akşam aklıma geldiniz hepiniz,keşke hepimiz komşu olsaydıkda mevlüdüme gelseydiniz.ya çok güzel olurdu.

eğer mevlüde 14 15 yaş gibi gösteren biri gelsie o benimdir. şaka bi yana yakın olsaydım inanki gelirdim yakın dediğimde karşı bina falan olsaydı.ama antepten gelemem.a.e.o :A
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.