ESRARENGİZ OLAYLAR

34.541 görüntülenme · 235 yanıt

Paylaş:
zeynur

zeynur

Mübarek Üye · 518 mesaj

RE: Azrail in Güzelliği

amiin ALLAH razı olsun çok güzel bir paylaşım
yemin gulu

yemin gulu

Yeni Üye · 3 mesaj

çok etkilendim cidden paylaşım için saol
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

s.a kardeim ALLAH raazı olsun okurkrn çok etkilendim :(:( gerçekten ibret alınması gereken bir hihaye MEVLA bizlere ve ümmeti muhammede hayırlı vr imanla ölmeyi nasip eylesin a.e.o.
tuba07

tuba07

Mübarek Üye · 545 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM....

ÇOK GÜZEL Bİ PAYLAŞIM...ÇOK ETKİLEYİCİ...

MEVLAM RAZI OLSUN...EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK...

SELAMETLE..B) B) B) B) B) B) B)
theays

theays

Aktif Üye · 65 mesaj

s.a azrail ilim salih amel sahibine o kadar güzelmişki tarif edilemez allah razı olsun
aysecan06

aysecan06

Yeni Üye · 9 mesaj

S.A OKURKEN ÇOK ÜRPERDİM ... ALLAHIM BİZEDE BÖLE ÖLÜMLER NASİP EDER İNŞALLAH .... RABBİM SEN BAĞIŞLA BİZLERİ
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

A.s Kardeşim Ayni Duygulari Bende Hissettim..:A Amiin Inşş
cennet_agaci

cennet_agaci

_rabbim Cümlemize Böle ölmeyi Nasip Etsin Inş_
uamurat

uamurat

Üye · 27 mesaj

gerçekten çok etkileyeci rabbim cümlemize böylesini nasip etsin
cennet_agaci

cennet_agaci

uamuratgerçekten çok etkileyeci rabbim cümlemize böylesini nasip etsin

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM AMİN İNŞ SELAMETLEE
dr.emre

dr.emre

Yeni Üye · 4 mesaj

güzelmiş sağolasın
cennet_agaci

cennet_agaci

dr.emregüzelmiş sağolasın

Es selamün aleyküm sende sağol kardeşim selametle
dolunayhilal

dolunayhilal

Kıdemli Üye · 287 mesaj

Rabbim Cümlemize Böle ölmeyi Nasip Etsin Inş
belgin

belgin

Kıdemli Üye · 250 mesaj

selamun aleykum rabbim cümlemize son nefesimizde de iman nasip etsin inşallah
selametle ...
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Allah'ım sen büyüksün Ya Rabbim ağlamaktan diyecek bişey bulamıyorum Allah'ım bizlerede böyle ölümler nasip etsin ne mutlu ki ona bu şansı iyi değerlendirdiği için :A
cennet_agaci

cennet_agaci

Allah’ım! Sana kavuşmam için Senin rahmet ve şefkatinden başka bir vesilem, alemlere rahmet olarak gönderilen ve ümmeti üzüntüden kurtaran Peygamber'imin (sav)şefaatinden başka bir aracım yoktur.

Allah’ım! Senin bağışına kavuşmam ve rızana erişmemde, bunları benim için vesile kıl. Benim umutlarım Senin kerem dergahına yönelmiş ve cömertliğinin kapısına arzularım serilmiştir. Öyleyse, Sana olan ümidimi kesme ve çabamı hayırla sonuçlandır. Beni cennetinde yerleştirdiğin, keramet evinde yer verdiğin, kıyamet gününde Sana (rahmetine) bakmakla gözlerini aydınlattığın ve kendi indinde doğruluk menzillerinde menzil verdiğin kimselerden eyle.

Ey kapısından daha keremli bir kapı bulunmayan; merhametinden daha üstün bir merhamet olmayan; ey yalnız kalanın arkadaşlık kurabileceği en hayırlı munis ve ey kovulanın sığınabileceği en şefkatli sığınak! Senin geniş affına ellerimi açmış ve kerem eteğine sarılmışım; eli boş olarak beni geri çevirme, hayal kırıklığı ve hüsrana uğratma; ey duayı işiten Allah; ey merhametlilerin en merhametlisi.”

Aminnnn..
________________________________B)B)B)B)___________________________________
k_karanfil

k_karanfil

Yeni Üye · 6 mesaj

Bİliyor musunuz? arkadaşlar bu hikayeyi çok ilkokul 5. sınıfta teyzem heybe adında bir kitapdan okumuştu. Ve hala aramama rağmen o kitabı bulmamadım. Bugün önüme burada çıktı...

Ekleyenden ALLAH razı olsun... İNşallah güzel Rabbim onun ve tüm sevdiklerinin bütün günahlarını affeder.
cennet_agaci

cennet_agaci

k_karanfilBİliyor musunuz? arkadaşlar bu hikayeyi çok ilkokul 5. sınıfta teyzem heybe adında bir kitapdan okumuştu. Ve hala aramama rağmen o kitabı bulmamadım. Bugün önüme burada çıktı...

Ekleyenden ALLAH razı olsun... İNşallah güzel Rabbim onun ve tüm sevdiklerinin bütün günahlarını affeder.

Es selamün aleyküm kardeşim bulmuş olmana sevındım... gerçekten çok güzel bir hikaye gerçekten istiyince Rabbim bir şekilde vesile ediyor geçte olsa bır şekılde karşına çıkarıyor zamanı geldiğinde duaların içinde Allah razı olsun duana AMİN diyorum Rabbim cümlemizin günahlarını affetsin inşaAllah bu mübarek ramazan ayında Allahım dualrımızı KABUL ETSİN :A:A:A
nur_yüzlüm

nur_yüzlüm

Aktif Üye · 85 mesaj

Allah Razi Olsun Kardeşim Gerçekten çok Etkileyiciydi.kelime I şehadetle ölmeyi Allah Cümlemize Nasip Etsin
cennet_agaci

cennet_agaci

nur_yüzlümAllah Razi Olsun Kardeşim Gerçekten çok Etkileyiciydi.kelime I şehadetle ölmeyi Allah Cümlemize Nasip Etsin

Es selamün aleykümm AMİNN İNŞAALLAH SELAM VE DUA İLE...B)B)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.