Neden Parmaklarımızı Çıtlatırız

2.643 görüntülenme · 26 yanıt

Paylaş:
monece

monece

Kıdemli Üye · 196 mesaj

Ama Ben çitlatmadimmi Sanki Parmaklarim Ağiriyor Artik Yapmamaya çalişacağim
seherce

seherce

Aktif Üye · 76 mesaj

saol kardes annem hep derdi ayip su parmaklarini citlatma diye söyleyeyimde rahatlasin annecigim aeo
acizane kul

acizane kul

Kıdemli Üye · 120 mesaj

Ne kadar zararlı olsa da, bunu bilsek de hep yapıyoruz yahu.
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU..
FAYDALI Bİ PAYLAŞIM OLMUŞ İNŞALLAH..ALLAH(CC)RAZI OLSUN..EVET PARMAKLAR ÖMÜR BOYU ÇITLATMAYA DEVAM EDİLDİKÇE,YAŞLANDIĞIMIZ ZAMAN ELLERDEKİ TİTREME DAHA DA FAZLALAŞIR..ÇÜNKÜ EKLEMLERE ZARAR VERİYOR..
Bİ DE AĞRI OLDUĞU İÇİN,O NEDENLE ÇITLATANLARA CVP:
ASLINDA ÇITLATTIKÇA PARMAK ALIŞIYOR,VE YENİDEN ÇITLAT BENİ UYARISI YAPIYOR..BUNU DA AĞRILARLA İLETİYOR..

Bİ ARA ORTAOKUL DÖNEMİMDE BOYNUMU KITLATMAYA ALIŞTIRDIM KENDİMİ..VE AĞRI OLUYORDU,KITLATTIĞIMDA AĞRI BİRDEN KESİLİYORDU..SONRA BAKTIM BU İŞİN SONU YOK,ALLAH(CC)KORUSUN,BOYNUMDAN OLACAĞIM DİYE O ALIŞKANLIĞI TERKETTİM VE BOYNUM Bİ DAHA AĞRIMADI..:H
selam ve dualarımla..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
AY-YA

AY-YA

Mübarek Üye · 2.370 mesaj

çok güzel paylaşım teşekkürederiz:) bende biri çıtlatınca kesin çıtlatmam gerekiyo parmaklarım tuhaf oluyo hastalık bu yaaa vazgeçemedim :)
mervenur16

mervenur16

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Selamun aleyküm.
Paylaşım çok makbule geçti.
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

saolasin kardesim etkili bi paylasim merak ediyodum zararli mi die demek zararliymis bende azaltayim bari ama ne yapayim ellerim yoruluyo çitlatinca dah iyi hissediyorum...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.