ALLAH KORKUSUNDAN AĞLAMAK
4.690 görüntülenme · 8 yanıt
Kiyamet günü bir kul Allah’in huzuruna getirilip hesabi görülür. Günahlari sevaplarindan fazla geldigi icin, Cehenneme götürülmesi hususunda emir verilir. Bunun üzerine gözlerinin kirpiklerinden bir kil der ki: „Ya Rabbim! Senin Peygamberin Muhammed Mustafa (s.a.v.) “Allah korkusundan kim aglarsa, Cenabi Hak o gözü Cehennem atesine haram kilar” bunun buyurmustur. Beni o kulun gözlerinden kopar, ondan sonra onu cehenneme gönder. Allahü teala söyle buyurur: “Nicin onu bagislamami benden istemiyorsun?” “Ey Rabbim! Ben senden korktum” der. Allahü Teala da: „Ona senin icin ikram edip affettim” der ve “Onu cennete götürün” buyurur
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm kardeşim..Emeğinize sağlık..Paylaşımınız çok güzeldi..Rabbimiz c.c tesirli kılsın, gözyaşlarımızı affımıza vesile eylesin inşallah..Allah c.c razı olsun..Selam ve dua ile..B)
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.RABBİM O'NUN İÇİN DÖKÜLEN GÖZYAŞLARI NASİP ETSİN.RABBİM BİZLERİ DE AFFETSİN AMİN ECMAİN....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17595-allah-korkusundan-aglamak · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Müslüman Kızlar Tecavüz Korkusundan Denize Atlıyor! Boykot 11 cevap
- Allah korkusuyla Ağlamak Hadis-i Şerif 1 cevap
- ALLAH KORKUSUYLA AĞLAMAK Dini sohbet 2 cevap
- Ağlamak istiyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- gülmek mi ? ağlamak mı ? karar bizim... İslami Bilgi ve Kaynaklar 30 cevap
- Ağlamak Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 21 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.