ALLAH KORKUSUNDAN AĞLAMAK

4.690 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
garipkalp

garipkalp

Mübarek Üye · 629 mesaj

Kiyamet günü bir kul Allah’in huzuruna getirilip hesabi görülür. Günahlari sevaplarindan fazla geldigi icin, Cehenneme götürülmesi hususunda emir verilir. Bunun üzerine gözlerinin kirpiklerinden bir kil der ki: „Ya Rabbim! Senin Peygamberin Muhammed Mustafa (s.a.v.) “Allah korkusundan kim aglarsa, Cenabi Hak o gözü Cehennem atesine haram kilar” bunun buyurmustur. Beni o kulun gözlerinden kopar, ondan sonra onu cehenneme gönder. Allahü teala söyle buyurur: “Nicin onu bagislamami benden istemiyorsun?” “Ey Rabbim! Ben senden korktum” der. Allahü Teala da: „Ona senin icin ikram edip affettim” der ve “Onu cennete götürün” buyurur
selenny

selenny

Kıdemli Üye · 358 mesaj

tşş

tşş

saolasın arkadaşım inş rabbim bizlerede gösterir cenneti aminnn saygılarımlaa...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Allah cc bizleri iyi amel eden halis kullarından eylesin selam ve dua ile kalın selametle.
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

:( paylaşım için çok saol Rabbim cennetine bizleride alsın ALLAH müslüman kardeşlerimize bizlere yardımcı olsun

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Selamün Aleyküm Kardeşim Eline Sağlik Allaha Emanet Ol
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

dereli_06

dereli_06

Üye · 25 mesaj

saolasın ALLAH razı olsun müslümanların ahir zamanda böyle önemli konuları her zaman paylaşması gerekir
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm kardeşim..Emeğinize sağlık..Paylaşımınız çok güzeldi..Rabbimiz c.c tesirli kılsın, gözyaşlarımızı affımıza vesile eylesin inşallah..Allah c.c razı olsun..Selam ve dua ile..B)
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.PAYLAŞIM İÇİN ALLAH RAZI OLSUN.RABBİME EMANETSİN.
Ahmet&Gizem

Ahmet&Gizem

Kıdemli Üye · 478 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.RABBİM O'NUN İÇİN DÖKÜLEN GÖZYAŞLARI NASİP ETSİN.RABBİM BİZLERİ DE AFFETSİN AMİN ECMAİN....
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.