Evlilik İnsanı Allah'a (c.c) Yaklaştırmalı ..

10.593 görüntülenme · 110 yanıt

Paylaş:
mervenur16

mervenur16

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

RABBİM hayırlı eşler nasip etsin hepimize...
Paylaşım için sağol.
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

AY-YAyüce rabbim bizlerede bu huzuru mutluluğu tattırsın inşallah paylaşım için teşekkürler allah c.c emanet olunuz

Amin kardeşim. Cümle bekarlara inşaAllah..
Ben teşekkür ederim, siz de Rabbimize emanet olunuz. Selam ve dua ile..
nigdeli

nigdeli

aminenur

Cennet Sunan Evlilikten Daha Güzel Ne Olabilir ki...

Rabbül alemin iki cihanda said eylesin seni inşaAllah kalp incim.. Daim güzellikler, hayırlar gör inşaAllah..

Değerli dualarını bekliyorum ablacım, sevgiyle kalasın..

Cumamız mübarek olsun..Selametle inşaAllah.. B)B)
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Akıl verense çok oluyor: "Evleneceğin kişi şöyle şöyle olsun". Ama anne ille de güzel gelin istiyor.

Genç kızın da evlenme yaşı geliyor. O da düşünüyor. "Acaba evleneceğim kişide nasıl bir özellik arasam? Dini diyaneti önemli olmalı mı?" Bu anne de kızının bir zenginle evlenip rahat etmesini düşlüyor..

Genç kız da delikanlı da şaşkın. Çünkü eş, insanı saadetin beşiğine götürdüğü gibi; felaketin eşiğine de sürükleyebiliyor.

Selamun aleykum kardeşim.Allah razı ola.Yukarıdaki yazılanları birebir yaşamış biri olarak hak vermemek elde değil:).Ama unutmayalım sadece islami açıdan düşünmemek lazım.Heriki taraf salih kimseler olabilir ama anlaşamazlar oda ayrı.Tıpki hz zeyd ve hz zeynep binti cahş gibi.Demek karakter olarakta iyi irdelemek lazım gelir karşı tarafı...Emeklerinize sağlıkB)
esadbey

esadbey

Üye · 25 mesaj

Rahman razı olsun cok güzel paylaşımd
nigdeli

nigdeli

Nevin_1982Akıl verense çok oluyor: "Evleneceğin kişi şöyle şöyle olsun". Ama anne ille de güzel gelin istiyor.

Genç kızın da evlenme yaşı geliyor. O da düşünüyor. "Acaba evleneceğim kişide nasıl bir özellik arasam? Dini diyaneti önemli olmalı mı?" Bu anne de kızının bir zenginle evlenip rahat etmesini düşlüyor..

Genç kız da delikanlı da şaşkın. Çünkü eş, insanı saadetin beşiğine götürdüğü gibi; felaketin eşiğine de sürükleyebiliyor.

Selamun aleykum kardeşim.Allah razı ola.Yukarıdaki yazılanları birebir yaşamış biri olarak hak vermemek elde değil:).Ama unutmayalım sadece islami açıdan düşünmemek lazım.Heriki taraf salih kimseler olabilir ama anlaşamazlar oda ayrı.Tıpki hz zeyd ve hz zeynep binti cahş gibi.Demek karakter olarakta iyi irdelemek lazım gelir karşı tarafı...Emeklerinize sağlıkB)

Ve Aleyna Aleyküm Selam canım ablam:)
uzun süredir denk gelemedik, nasılsınız iyisinizdir inşaAllah..
Güzel yorumunuz için Rabbimiz razı olsun. teşekkür ederim..

Rabbimiz Teala en güzelini, en hayırlı vakitte nasib eylesin ablacım sizin için. Sizin de söylediğiniz gibi ablam, denklik sadece islamı yaşamakta aranmamalı, muhakkak bizim için en önemli husustur, ancak karakter uyuşması ve kalplerin birbirine ısınması da çok mühim :a12: Rabbimiz size refiki dareyn ihsan eylesin, O'nun c.c yolunda nice güzellikleri, hayırları birlikte yaşayacağınız birini çıkarsın karşınıza ablacım, amin amin.. Cumanız da mübarek, duaların kabulüne vesile olsun inşaAllah.. Baki dua ile.. En güzele emanetsiniz..B)
nigdeli

nigdeli

mervenur16
RABBİM hayırlı eşler nasip etsin hepimize...

Paylaşım için sağol.

Selamün Aleyküm
Amin güzel kardeşim, cümle bekarlara inşaAllah..
Yorumunuz için teşekkür ederim. Baki dua ile..
Hayırlı Cumalarınız olsun inşaAllaH..B)
Nevin_1982

Nevin_1982

nigdeli
Ve Aleyna Aleyküm Selam canım ablam:)

uzun süredir denk gelemedik, nasılsınız iyisinizdir inşaAllah..
Güzel yorumunuz için Rabbimiz razı olsun. teşekkür ederim..

Rabbimiz Teala en güzelini, en hayırlı vakitte nasib eylesin ablacım sizin için. Sizin de söylediğiniz gibi ablam, denklik sadece islamı yaşamakta aranmamalı, muhakkak bizim için en önemli husustur, ancak karakter uyuşması ve kalplerin birbirine ısınması da çok mühim :a12: Rabbimiz size refiki dareyn ihsan eylesin, O'nun c.c yolunda nice güzellikleri, hayırları birlikte yaşayacağınız birini çıkarsın karşınıza ablacım, amin amin.. Cumanız da mübarek, duaların kabulüne vesile olsun inşaAllah.. Baki dua ile.. En güzele emanetsiniz..B)

HAMDOLSUN İYİYİM CNAIM BENİM.PARDON İSMİNİZ NEYDİ KARDEŞİM:a11:..

BU ARADA SİZ NASILSINIZ?SİZİN VESİLENİZLE GÖZYAŞI GECELERİNİ TANIDIM.VE ÇOK GİTMEK İSTEMİŞTİM.HAMDOLSUN GELDİ SAKARYAYA GİTTİMDE.ÜZERİMDE ÇOK ETKİSİ OLDU.6MARTTA GENE GELCEKLERMİŞ.İNŞALLAH.TEKRAR GİTMEK NASİP OLUR.DUALARINIZA CANI GÖNÜLDEN AMİN DİLİYORUM.CÜMLEMİZE İNŞALLAH.SELAMETLE KALIN
nigdeli

nigdeli

Nevin_1982HAMDOLSUN İYİYİM CNAIM BENİM.PARDON İSMİNİZ NEYDİ KARDEŞİM:a11:..

BU ARADA SİZ NASILSINIZ?SİZİN VESİLENİZLE GÖZYAŞI GECELERİNİ TANIDIM.VE ÇOK GİTMEK İSTEMİŞTİM.HAMDOLSUN GELDİ SAKARYAYA GİTTİMDE.ÜZERİMDE ÇOK ETKİSİ OLDU.6MARTTA GENE GELCEKLERMİŞ.İNŞALLAH.TEKRAR GİTMEK NASİP OLUR.DUALARINIZA CANI GÖNÜLDEN AMİN DİLİYORUM.CÜMLEMİZE İNŞALLAH.SELAMETLE KALIN

Rabia idi ablacım:)
Rabbimize c.c hamdolsun, bende iyiyim izniyle.. Allah razı olsun..
Çok sevindim ablacım vesile olmasına, bu güzelliği yaşamış olmanıza. Ben de çok istedim ama nasib olmadı, takip de etmiştim bi ara ablacım sitelerinden programlarını, ama çalıştığım için tarihleri uymamıştı bana. İnşaAllah canlı olarak izlemek de nasib olur. 6 martta Sakaryada mı olacakmış ablacım acaba. ben de araştırayım inş.

Duanızda bulunmak ümidiyle :H
nigdeli

nigdeli

esadbeyRahman razı olsun cok güzel paylaşımd

Amin, ecmain inşaAllah..
Üyeliğiniz hayırlı olsun kardeşim..Selam ve dua ile. Hayırlı cumalar..
Nevin_1982

Nevin_1982

nigdeli
Rabia idi ablacım:)

Rabbimize c.c hamdolsun, bende iyiyim izniyle.. Allah razı olsun..
Çok sevindim ablacım vesile olmasına, bu güzelliği yaşamış olmanıza. Ben de çok istedim ama nasib olmadı, takip de etmiştim bi ara ablacım sitelerinden programlarını, ama çalıştığım için tarihleri uymamıştı bana. İnşaAllah canlı olarak izlemek de nasib olur. 6 martta Sakaryada mı olacakmış ablacım acaba. ben de araştırayım inş.

Duanızda bulunmak ümidiyle :H

evet rabiacım.Nihat hatipoğlu,dursun ali erzincanlı gelcekmiş.Eyvah aldandıktı programın adı.6martta da kutlu doğum haftası için yapılcak.İnşallah unutmazsam isminizi dua ederim.:).Selametle kalınB)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.