ÇEÇENYA ŞEHİTLERİ-TARİHE TANIK OLANLARDAN-

5.319 görüntülenme · 34 yanıt

Paylaş:
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

esselamunaleyküm Verahmetullahi Veberekatuhu.
(alinti-haber Vakti)
"biz çeçenler Hiçbir Zaman Terörist Olmadik.çeçenler Sadece çok Sevdikleri Vatanlarinin özgürlüğü Için Mücadele Ettiler.ama Bu Mücadeleyi Ruslar Bir Eşkiyalik,bir Fanatiklik,şimdi De Terörizm Olarak Adlandirdilar.bundan Dolayi Benim çocuklarim Kesinlikle Terörist Olacaklar,çünkü...."
....komsomolskoye Ye Geri Döndü.köyü Ele Geçirdiklerinde Askerler Onun Evine Girdi Ve Sordu"direnişçileriniz Nerede,silahlariniz Nerede?

Aisa,"evimde Direnişçi De Yok,silah Da Yok"dedi.o Anda 14 Yaşindaki Oğlu Geldi.
Askerler"işte Bu Alçak Büyüdüğü Zaman Terörist Olacak,kaldiralim"dediler.

:(çocuğu ... Kütüğüyle öldürdüler..:A:A:A (alinti-haber Vakti)
Insanlik Dişi Savaşlarda Yurtlarindan Atilmak Istenen,soylari Tüketilmek Istenen,sevdiklerinin Gözlerinin önünde,izdirap Ve Aci Dolu şehit Edilen Bu Kullarin Rahmet Dolu Kabirleri Bizlerden Yapilan Dualarla Rahmet Ve Nur Dolsun Inşallah. Kana Susamiş Bu Insan Dişi Mahluklarin Zelil Ve Perişan Hallerini Rabbim Bizlere De Göstersin Inşallah.bu Insanlik Dişi Savaşlar Artik Sona Ersin Dualarimla..amin. Ae Olun
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
osman-sel

osman-sel

Üye · 34 mesaj

RE: ÇEÇENYA ŞEHİTLERİ-TARİHE TANIK OLANLARDAN-

ALLAH cc zulm altındaki bütün müslümanların yar ve yardımcısı olsun biz gafletteki müslümanlarada uyanış nasip etsin ALLAH razı olsun kardeşim
firdes

firdes

osman-sel yazdı:
ALLAH cc zulm altındaki bütün müslümanların yar ve yardımcısı olsun biz gafletteki müslümanlarada uyanış nasip etsin ALLAH razı olsun kardeşim

AMİNNN DEĞERLİ OSMAN KARDEŞİM.ALLAH(CC) ÜMMET_İ MUHAMMEDİ ZULÜMLERDEN KORUSUN,
SELAM VE DUALARIMLA...
B)B)B)B)B)B)B)
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
firdes

firdes

osman-sel yazdı:

AMİNNN DEĞERLİ OSMAN KARDEŞİM.RABBİM HERZAMAN ÜMMET_İ MUHAMMEDİN YANINDADIR.
SELAM VE DUALARIMLA...
B)B)B)B)B)B)B)

(HAŞR SURESİ,24)
sad

sad

Yeni Üye · 3 mesaj

AMİN Osman kardeşim.........
firdes

firdes

Re: çeçenya şehitleri-tarihe Tanik Olanlardan-

Re: çeçenya şehitleri-tarihe Tanik Olanlardan-

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.

YENİ BİR FORUM AÇMAKTANSA;BU FORUMDA PAYLAŞMAK İSTEDİM..YİNE MÜSLÜMANLAR..YİNE BOMBALAR..YİNE ŞEHİTLER..
DÜNKÜ HABER.. ............................................. ANNESİNİN KOLLARINDA CAN VERDİ...
Bağdat yakınlarındaki Bakuba'da okulun ilk günü eve dönen ailesinin aracı saldırıya uğradı.
10 yaşındaki Kusay'ın yaralandığı,6 yaşındaki kardeşi Ziya'nın ise öldüğü saldırı sonrası,
yavrusunun cansız bedenine sarılan anne savaşın soğuk yüzünü dünyaya gösterdi..
:A:A :gulegule:gulegule
türkiye gazetesinden alıntı...

SELAM VE DUALARIMLA..

(HAŞR SURESİ,24)
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

firdes yazdı:
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.

YENİ BİR FORUM AÇMAKTANSA;BU FORUMDA PAYLAŞMAK İSTEDİM..YİNE MÜSLÜMANLAR..YİNE BOMBALAR..YİNE ŞEHİTLER..

DÜNKÜ HABER..
KAN VE BARUT KOKUSUNUN HÜKÜM SÜRDÜĞÜ IRAK'TA HER GÜN ONLARCA MASUMU ÖLDÜREN BOMBALAR MÜBAREK RAMAZAN AYINDA DA SUSMUYOR.ÜLKE GENELİNDE DÜN MEYDANA GELEN SALDIRILARDA ÇOĞU ÇOCUK VE KADIN 28 KİŞİ CAN VERDİ...
.............................................
ANNESİNİN KOLLARINDA CAN VERDİ...
Bağdat yakınlarındaki Bakuba'da okulun ilk günü eve dönen ailesinin aracı saldırıya uğradı.
10 yaşındaki Kusay'ın yaralandığı,6 yaşındaki kardeşi Ziya'nın ise öldüğü saldırı sonrası,
yavrusunun cansız bedenine sarılan anne savaşın soğuk yüzünü dünyaya gösterdi..
:A:A:A:A:A:A:A:A:A:A
türkiye gazetesinden alıntı...

SELAM VE DUALARIMLA..B)B)B)B)B)B)B)

:A:A:A:A:A:A
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

:A:A:A:A:A:A:A:
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

dolunayhilal

dolunayhilal

Kıdemli Üye · 287 mesaj

slm site çok farklı olmuş şu an inceleme yapıyorum
firdes

firdes

aleykümselam verahmetullahi veberekatuhu.
gerçekten de site bi başka olmuş yaa..inşallah alışırız zamanla..
hepimiz için hayırlı olur inşallah..

selam ve dualarımla
..:)

(HAŞR SURESİ,24)
istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Müslüman müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez, onu yalnız bırakmaz. Kim kardeşinin ihtiyacını giderirse, Allah da onun ihtiyacını giderir.
Kim bir müslüman kardeşinin bir sıkıntısını giderirse, Allah da, onun kıyamet sıkıntılarından bir sıkıntısını giderir.
Kim müslüman kardeşinin ayıbını örterse, Allah da kıyamet gününde onun ayıbını örter."
İbn Ömer radıyallahu anh. Ebû Dâvud.
Esselemü alayküm verahmetullahi vebereketuh
Hayırlı günler,hayırlı ramazanlar,Allah c.c yar ve yardımcınız olsun
Çevremize baktığımızda gerçekten işgal altındaki müslümanlar inim inim inlemekte feryat etmekte ve Allah c.c. bizlerinde beklediği gibi onlarda yardım beklemekteler ve bizlerin de işgale duyarsız kalmamızı müslüman kardeşlerimiz her zaman bizlere bildirmekteler.
Acaba yapılan bu çağrılara ne kadar kulak veriyoruz.Oysa ki Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Müminler, birbirlerini sevmekte, merhamet etmekte, şefkat göstermekte tek vücut gibidirler. O vücudun bir organı rahatsız olursa, diğer organlar da acı çekip uykusuz kalır."
Nûman radıyallahu anh. Buhârî.
Acaba bizler muslumanların o halını gordukten sonra acı çekip uykusuz kalıyormuyuz,yediklerimize,içtiklerimize,giydiklerimize, vs vs dikkat ettiğimiz kadar müslümanların halıne dikkat ediyormuyuz gerçekten burda düşünmemiz lazım benim dunyaya gonderiliş gayem ney ben şuan ne yapıyorum ilerde ne yapacam,yaptıklarım ve yapacaklarım mümin insanın vasıflarıyla örtüşüyormu yani Allah c.c bizi hesaba çekmeden kendimizi hesaba çekmeliyiz.
Bazı kardeşlerimize soruyoruz zulüm gören müslümanların hali ne olacak diyor ya elimizden ne gelir ki olurmu ya bu kadar saçma cevap senin Allah c.c. yolunda harcayacan canın var,onların ihtiyaclarını azaltacak tukedecek malın var,boykot edecek malın var,dua gibi eşi benzeri bulunmayan çok kuvvetli silahın var vs vs eğer sen bunları görmuyorsan gerçekten senin durup düşünmen kendini hesaba çekmen lazım...

Selam ve dua ile
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

S.a Kardeşim Emeğine Sağlik Allah Razi Olsun Mevla Tüm Zülüm Altindaki Kardeşlerimizin Yar Ve Yardimcisi Olsun Selam Ve Dua Ile A.e.o
istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

umeyyeS.a Kardeşim Emeğine Sağlik Allah Razi Olsun Mevla Tüm Zülüm Altindaki Kardeşlerimizin Yar Ve Yardimcisi Olsun Selam Ve Dua Ile A.e.o

Ve alayküm selam verahmetullahi vebereketuh
Allah c.c. cümlemizden razı olsun kardeşim,hayrlı ramazanlar...
Güzel dualarınıza amin diyorum kardeşim,Rabbim inşallah zulum gören kareşlerimizin sıkıntılarını gidersin ve onları huzura, mutluluğa kavuştursun.AMİN...
Kardeşlerimizi şu mubarek ramazan ayında ve diğer günlerde kareşlerimizi unutmayalım dualarımızla ve başka yardımlarımızla her zaman her zaman onlara destek çıkıp yardım edelim..

7- Artık kim zerre ağırlığınca hayır yapmışsa onu görür,

8- Ve kim zerre ağırlığınca şer yapmışsa onu görür. (Zilzal suresi 7 ve 8 ayetler)
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
firdes

firdes

istikbalAllah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Müslüman müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez, onu yalnız bırakmaz. Kim kardeşinin ihtiyacını giderirse, Allah da onun ihtiyacını giderir.
Kim bir müslüman kardeşinin bir sıkıntısını giderirse, Allah da, onun kıyamet sıkıntılarından bir sıkıntısını giderir.
Kim müslüman kardeşinin ayıbını örterse, Allah da kıyamet gününde onun ayıbını örter."
İbn Ömer radıyallahu anh. Ebû Dâvud.
Esselemü alayküm verahmetullahi vebereketuh
Hayırlı günler,hayırlı ramazanlar,Allah c.c yar ve yardımcınız olsun
Çevremize baktığımızda gerçekten işgal altındaki müslümanlar inim inim inlemekte feryat etmekte ve Allah c.c. bizlerinde beklediği gibi onlarda yardım beklemekteler ve bizlerin de işgale duyarsız kalmamızı müslüman kardeşlerimiz her zaman bizlere bildirmekteler.
Acaba yapılan bu çağrılara ne kadar kulak veriyoruz.Oysa ki Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Müminler, birbirlerini sevmekte, merhamet etmekte, şefkat göstermekte tek vücut gibidirler. O vücudun bir organı rahatsız olursa, diğer organlar da acı çekip uykusuz kalır."
Nûman radıyallahu anh. Buhârî.
Acaba bizler muslumanların o halını gordukten sonra acı çekip uykusuz kalıyormuyuz,yediklerimize,içtiklerimize,giydiklerimize, vs vs dikkat ettiğimiz kadar müslümanların halıne dikkat ediyormuyuz gerçekten burda düşünmemiz lazım benim dunyaya gonderiliş gayem ney ben şuan ne yapıyorum ilerde ne yapacam,yaptıklarım ve yapacaklarım mümin insanın vasıflarıyla örtüşüyormu yani Allah c.c bizi hesaba çekmeden kendimizi hesaba çekmeliyiz.
Bazı kardeşlerimize soruyoruz zulüm gören müslümanların hali ne olacak diyor ya elimizden ne gelir ki olurmu ya bu kadar saçma cevap senin Allah c.c. yolunda harcayacan canın var,onların ihtiyaclarını azaltacak tukedecek malın var,boykot edecek malın var,dua gibi eşi benzeri bulunmayan çok kuvvetli silahın var vs vs eğer sen bunları görmuyorsan gerçekten senin durup düşünmen kendini hesaba çekmen lazım...

Selam ve dua ile

ALEYKÜMSELAM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.
DEĞERLİ İSTİKBAL ; PAYLAŞIMIN İÇİN RABBİM RAZI OLSUN..
SELAM VE DUALARIMLA..

(HAŞR SURESİ,24)
firdes

firdes

istikbalVe alayküm selam verahmetullahi vebereketuh
Allah c.c. cümlemizden razı olsun kardeşim,hayrlı ramazanlar...
Güzel dualarınıza amin diyorum kardeşim,Rabbim inşallah zulum gören kareşlerimizin sıkıntılarını gidersin ve onları huzura, mutluluğa kavuştursun.AMİN...
Kardeşlerimizi şu mubarek ramazan ayında ve diğer günlerde kareşlerimizi unutmayalım dualarımızla ve başka yardımlarımızla her zaman her zaman onlara destek çıkıp yardım edelim..

7- Artık kim zerre ağırlığınca hayır yapmışsa onu görür,

8- Ve kim zerre ağırlığınca şer yapmışsa onu görür. (Zilzal suresi 7 ve 8 ayetler)

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU..
RABBİM ÜMMET_İ MUHAMMEDİN YANINDADIR,VE İNŞALLAH ÜMMET_İ MUHAMMED DE DUYARSIZ KALMIYOR,YARDIMLAR YAPIYORDUR İNŞALLAH..
RABBİM BİZLERİDE BU YARDIM EDENLER KERVANINA KATSIN İNŞALLAH..
SELAM VE DUALARIMLA...

(HAŞR SURESİ,24)
imported_cihad_eri

imported_cihad_eri

Yeni Üye · 1 mesaj

ES selamun aleykum......Rabbim dünya genelinde zulum gören haksızlığa uğrayan tüm mazlum muslımlerın yar ve yardımcı olsun...Dualarımız onlarla...
firdes

firdes

cihad_eriES selamun aleykum......Rabbim dünya genelinde zulum gören haksızlığa uğrayan tüm mazlum muslımlerın yar ve yardımcı olsun...Dualarımız onlarla...

AMİİİİN:A:A

(HAŞR SURESİ,24)
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm kardeşim eline sağlık verdiğin bilgiler icin sağol allah razı olsun rabbime emanetsin kardeşim benim
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

AM_MA_R

AM_MA_R

Üye · 29 mesaj

S.a Kardeşlerim Gerçekten Site çok Güzel Olmuş Emeyi Geçen Herkese Allah Razi Olsun A.e.o
ysmnkaos

ysmnkaos

Mübarek Üye · 1.327 mesaj

Aleykümselam,,,

Katliamlar Devam Ediyor...Ses çikaramiyoruzz.

Ama Ne Olursa Olsun, Islamin Onurlu Direnişi Olacaktir..

DÜNYADAKİ GELİŞ(ME)MİŞ TÜM DEVLETLER BİRARAYA GELSEDE,

İSTEDİKLERİNE KAVYUŞAMAYACAKLAR İNŞAALLAH...

ALLAHA EMANET OLUNUZ

bir insanı ahlaken değilde sadece zihnen eğitmek,

topluma bela kazandırmaktır...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.