Üstadımız Şeyh Mahmud UstaOsmanoğlu Efendi (K.S.)

26.218 görüntülenme · 47 yanıt

Paylaş:
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

sevda hafızbende ALLAH kabul ederse menzile baglıyım henuz daha yenıyım ama mahmut efendi hazretlerini cok seviyorum bir kac kez rüyamda görmüştüm ama nasib menzilden yanaymış:)rabbim hepsinin şefaatini cümlemize nasib etsin

Esselamu aleykum hemşerim :)

Allah Teala mübarek etsin ismi şerifini zikredecek insanları özellikle seçer kendine bir muhabbet bir cezbe ile çeker ne mutlu sana ki- böyle güzel bir hal ile kabul buyurmuş Mevlam. Allah Teala yolunda sülükünüzü daim etsin kendisine varan ve ayağı kaymadan yürüyen kullarından etsin...
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

Aleykum selam erzurumlu abi ne güzel şeyler yazmışsınız o güzel duanız içinde gönülden amiin diyorum inşallah ayagımız kaymadan yaşamayı nasib eder.kalplerimizi aşkullah ve muhabbetullah ile doldurur.ALLAHA emanet olun:)
ERZURUMLİEsselamu aleykum hemşerim :)

Allah Teala mübarek etsin ismi şerifini zikredecek insanları özellikle seçer kendine bir muhabbet bir cezbe ile çeker ne mutlu sana ki- böyle güzel bir hal ile kabul buyurmuş Mevlam. Allah Teala yolunda sülükünüzü daim etsin kendisine varan ve ayağı kaymadan yürüyen kullarından etsin...
kimkimdir

kimkimdir

Mübarek Üye · 6.610 mesaj

Güncelleme...
rüveyda55

rüveyda55

Yeni Üye · 5 mesaj

Rabbim başta peygamberimiz sav in sonra efendi hazretlerinin şefaatine nail eylesin bizi inşallah Rabbim onu sağlığından ayırmasın başımızdan eksik etmesin inşallah
rüveyda55

rüveyda55

Yeni Üye · 5 mesaj

her yerde efendi hazretlerinin hocaları var onları bulursanız onlar size yardımcı olur türkiyede sadece bir iki yerde yok onun dışında her yerde hocalarımız var bulursunuz inşallah araştırırsanız
erzsalih

erzsalih

Mübarek Üye · 967 mesaj

Allah razı olsun ustadımızı bize tanıttığınız için...,.
theosy

theosy

Yeni Üye · 1 mesaj

Selamun aleykum din kardeşlerim sizlere sormak istediğim bir soru var..
Mahmut hoca efendi ile görüşmek istiyorum kendisi nerededir acaba bilgisi olan varmı ?
Allah'a emanet..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.