10 yaşındaki kevser isimli bir kardeşimizin yazısı

1.248 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
islama_davet

islama_davet

Yeni Üye · 3 mesaj

Ziyaretçi defterimize 10 yaşındaki kevser isimli bir kardeşimizin yazdığı bir yazı :

HZ.MUHAMMED
güllerinefendisi seni görmedim görmek çok isterim seni görmek için canımı feda ederim her şeyimi verirrim gül kokulum nur yüzlüm keşke seni gör seydim sana sarılıp öperdim ben daha 10 yaşındayım seide çk seviyorum sana çok diyeceklerim var ama yer bukadar. kalbimde tek sen varsın senin yerin büyük.ALLAH ımada şükrediyorum senin gibi iyi gönüllü bir kul yaratmış. B)B)
gurbetten

gurbetten

Mübarek Üye · 1.474 mesaj

RE: 10 yaşındaki kevser isimli bir kardeşimizin yazısı

islama_davet yazdı:
Ziyaretçi defterimize 10 yaşındaki kevser isimli bir kardeşimizin yazdığı bir yazı :

HZ.MUHAMMED
güllerinefendisi seni görmedim görmek çok isterim seni görmek için canımı feda ederim her şeyimi verirrim gül kokulum nur yüzlüm keşke seni gör seydim sana sarılıp öperdim ben daha 10 yaşındayım seide çk seviyorum sana çok diyeceklerim var ama yer bukadar. kalbimde tek sen varsın senin yerin büyük.ALLAH ımada şükrediyorum senin gibi iyi gönüllü bir kul yaratmış. B)B)

AYY NE KADAR GÜZEL VE SAF DUYGULAR!!!RABBIM BOZMASIN INSAALLAH!!!COK DUYGULANDIM
:(:(:(
iKRA-OKU...
gurbetten

gurbetten

Mübarek Üye · 1.474 mesaj

BUNLAR O TATLI KIZA
iKRA-OKU...
islama_davet

islama_davet

Yeni Üye · 3 mesaj

tşk
ahsema

ahsema

Yeni Üye · 4 mesaj

Çok şirin ne kadar içten yazmış Allah c.c. razı olsun razı olduğu kullarından eylesin inş.B)
sila86

sila86

Aktif Üye · 67 mesaj

AYY NE KADAR GÜZEL VE SAF DUYGULAR!!!RABBIM BOZMASIN INSAALLAH!!!COK DUYGULANDIM
ALLAHIM BIZEDE O KARDESIMIZ GIBI RESULULLAHIMIZI DAHA FAZLA SEVMEMIZI VE HIDAYET ETMEMIZI VESILE EYLE...KARDESIM BIZE NELER HATIRLATTINI BILEMEZSIN..ALLAHIM KORUSUN SENI...:(:(:(:(
handan06

handan06

Mübarek Üye · 2.070 mesaj

çok güzel canım benim ne güzel yazmış bu yaşta ahhhhh bizde görmek istiyoruz efendimizi inş.ahirette komşu oluruz onunla inş.ecmain
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.