CEBRAİL ALİHSSELAM VE BATLICAN

1.330 görüntülenme · 3 yanıt

Paylaş:
cemil cemil

cemil cemil

Kıdemli Üye · 304 mesaj

Peygamber ef.miz (s.a.v)miracı şerife çıktıklarında,orada patlıcan ağacı görüyor ve ey Cebrail bu nedir (neden buradadır)buyuruyor,Cebrail a.s'da Ya Rasülallah;sebzelerin içerisinde Allah'ın vahdaniyyetini ilk kabul eden patlıcandır,bu sebeple Hz.Allah'da bu nimeti buradada halk etti buyuruyor..

-Patlıcanın bir faydasınında,insan terinin temiz kokmasını sağlamak olduğunu biliyormuydunuz?...
cemil cemil

cemil cemil

Kıdemli Üye · 304 mesaj

RE: CEBRAİL ALİHSSELAM VE BATLICAN

cemil cemil yazdı:
Peygamber ef.miz (s.a.v)miracı şerife çıktıklarında,orada patlıcan ağacı görüyor ve ey Cebrail bu nedir (neden buradadır)buyuruyor,Cebrail a.s'da Ya Rasülallah;sebzelerin içerisinde Allah'ın vahdaniyyetini ilk kabul eden patlıcandır,bu sebeple Hz.Allah'da bu nimeti buradada halk etti buyuruyor..

-Patlıcanın bir faydasınında,insan terinin temiz kokmasını sağlamak olduğunu biliyormuydunuz?...
cemil cemil

cemil cemil

Kıdemli Üye · 304 mesaj

RE: CEBRAİL ALİHSSELAM VE BATLICAN

cemil cemil yazdı:
cemil cemil yazdı:

GunahkarKuL

GunahkarKuL

Aktif Üye · 94 mesaj

Selamun Aleyküm.Cemil kardeşim Allah razı olsun.İlk defa duydum ve okudum ve de şaşırdım patlicanın hikayesinin olduğunu ve terimizin temiz kokmasınısağladığını ve derler ki hiç bir vitamini olmayan tek nimet patlican diye bunu haberlerde de duymuştu yanılmıyorsam.Buda patlicanın bilinmeyen faydası oluyor sanırım.Allah'a emanet olun.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.