Bunlarıda yaptılar:(((
4.149 görüntülenme · 34 yanıt
RE: Bunlarıda yaptılar:(((
:o inanamadım yaa :o yok daha neler :o:(:( yüce rabbim ıslah etsin yanlarına kalmayacaktır cezalarını çekecekler :@ hiç ALLAH(c.c.) korkusu yok bunların insan değil bunlar şeytanın ta kendisi :@ paylaşım için sağol kardeş
:o inanamadım yaa :o yok daha neler :o:(:( yüce rabbim ıslah etsin yanlarına kalmayacaktır cezalarını çekecekler :@ hiç ALLAH(c.c.) korkusu yok bunların insan değil bunlar şeytanın ta kendisi :@ paylaşım için sağol kardeş
RE: Bunlarıda yaptılar:(((
bilmiyorumki hangi sitede?bende başka forum sitesinden almıştım ilginiz için sağolun allaha emanet olun
bilmiyorumki hangi sitede?bende başka forum sitesinden almıştım ilginiz için sağolun allaha emanet olun

Selamunaleykum biz boyle devam ettikce onlar daha kötülerini yapacaklardır bizim iyi bir ata sözümümz varda neyse zaten anlayan anlamistir a.e.olunuz hayirli gunler
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17364-bunlarida-yaptilar · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Benimle kerpiç yaptılar Nasihatler 7 cevap
- Benimle kerpıc yaptılar Dini sohbet 5 cevap
- Bunu da Yaptılar Forumumuzun Yazar ve Şairleri 3 cevap
- İnsanları öldürüp parfüm yaptılar.. Boykot 4 cevap
- Benimle kerpiç yaptılar Kıssadan Hisse 1 cevap
- Kediye nasıl estetik ameliyat yaptılar??? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.