müslümana yer yer mescid(senyeterki namaz kılmak iste)
1.602 görüntülenme · 5 yanıt
RE: müslümana yer yer mescid(senyeterki namaz kılmak iste)
s.a
allah yer yüzünü biz hz.muhammedin ümmetine mescid kılmıştır.
s.a
allah yer yüzünü biz hz.muhammedin ümmetine mescid kılmıştır.
bahaneler boş şeyler ömrümüzü namazla gecircek bizi yaradana ödeyemeyız borcumuzu
ama hep ertelerız şunu yapayım kılarım şuda olsun sonra diye kılayım deriz
ama bi şahsa olsa borcumuz aman alnımızın akı ile ödeyelım ölüm kalım olurda kalır korkusu taşıyoruz
ya bizi yaradan rahman bekler bi faktı kacırdı belki diger fakti kılar diye
ya biz hep vardır bi bahanemız
sonra yuzsuz bi şekilde allahtan yardım dileriz cenneti dileriz habibinın aşkını dileriz
ne yüzle !!!:@
bahaneler boş şeyler ömrümüzü namazla gecircek bizi yaradana ödeyemeyız borcumuzu
ama bi şahsa olsa borcumuz aman alnımızın akı ile ödeyelım ölüm kalım olurda kalır korkusu taşıyoruz
sonra yuzsuz bi şekilde allahtan yardım dileriz cenneti dileriz habibinın aşkını dileriz
EVET HAKLISIN KARDEŞİM HEMDE ÇOK.AMA MALESEFKİ ŞU NEFİSİMİZ BİZİ HER HALDE NE YAPAI EDİP KANDIRIYOR YADA ŞÖLE DİYEYİM İMAN ZAYIFLIĞINDAN YENİLİYOZ ONA O ZALİM NEFSİMİZE:@
sevgi dinc yazdı:
EVET HAKLISIN KARDEŞİM HEMDE ÇOK.AMA MALESEFKİ ŞU NEFİSİMİZ BİZİ HER HALDE NE YAPAI EDİP KANDIRIYOR YADA ŞÖLE DİYEYİM İMAN ZAYIFLIĞINDAN YENİLİYOZ ONA O ZALİM NEFSİMİZE:@
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17341-muslumana-yer-yer-mescid-senyeterki-namaz-kilmak-iste · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Namaz kılmak istiyorum ama kılmak istiyorum ama kılamıyorummu diyosunuz bi göz atın.. Namaz 24 cevap
- Sen Yeterki Kılmak İste......!!!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 15 cevap
- İnce namaz örtüsü ile namaz kılmak Namaz 4 cevap
- MÜSLÜMANA HER YER MESCİT Resimler 92 cevap
- Müslümana mahsus özel bir elbise şekli var mıdır? Dini sohbet 2 cevap
- müslümana kafir demenin haram oluşu Hadis-i Şerif 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.