peygamberimize salavat

1.835 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

http://rapidshare.com/files/17102252/Salavat_Sesli_.pps.html
Nevin_1982

Nevin_1982

B)B)____________
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

necincigim açılmıyor....
güzel kardeşim
selametleB)
Nevin_1982

Nevin_1982

aminenurnecincigim açılmıyor....
güzel kardeşim
selametleB)

bende ilk başta açamadım dün ama sonra açtım tekrar dene istersen:)kopyala yapıştır yapçaksın sonra slayt olarak açılcak
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

Elfu elfi salatun ve elfu elfi selemin aleyke Ya RasulAllah ... Elfu elfi salatin ve elfu elfi selemun aleyke ya Emîne vahyillah ...

_____selamün aleyküm
izledim emagine saglık kardeşim
rabbimize emaetimsin
selam ve dua ileB)_____
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

selamünaleyküm....

emeği geçen,hazırlayan ve bizlere ulaşmasında vesile olanlardan ALLAH cc razı olsun.selametle.
Nevin_1982

Nevin_1982

aminenur Elfu elfi salatun ve elfu elfi selemin aleyke Ya RasulAllah ... Elfu elfi salatin ve elfu elfi selemun aleyke ya Emîne vahyillah ...

_____selamün aleyküm
izledim emagine saglık kardeşim
rabbimize emaetimsin
selam ve dua ileB)_____

VE ALEYKÜM SELAM CANIM BEĞENMİŞSİNDİR UMARIM.ZAHMET EDİP İZLEDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER.SENDE RABBİME EMANETSİN
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Selam:) Nevin Ablacım

Slaytı kaydettim inşallah.. Çok güzel hazırlanmış..Emeğinize, gönlünüze sağlık olsun inşallah..Allah c.c razı olsun paylaşımınız için.Salat ve Selam Güllerin Efendisine, Tahir Ehlibeytine ve Ashabına olsun inşallah..Rabbimize emanet olunuz ablacım..Dua ve muhabbetle kalın..B)
Nevin_1982

Nevin_1982

-KAAN-
selamünaleyküm....

emeği geçen,hazırlayan ve bizlere ulaşmasında vesile olanlardan ALLAH cc razı olsun.selametle.

VE ALEYKÜM SELAM KAAN KARDEŞİM.ALLAH SİZLERDENDE RAZI OLSUN.BENDE AKLIMA GELDİKÇE SEYREDİYORUM.SELAMETLE KALIN
Nevin_1982

Nevin_1982

aliye_aliyeSelamün Selam:) Nevin Ablacım

Slaytı kaydettim inşallah.. Çok güzel hazırlanmış..Emeğinize, gönlünüze sağlık olsun inşallah..Allah c.c razı olsun paylaşımınız için.Salat ve Selam Güllerin Efendisine, Tahir Ehlibeytine ve Ashabına olsun inşallah..Rabbimize emanet olunuz ablacım..Dua ve muhabbetle kalın..B)

VE ALEYKÜM SELAM CANCAĞAZIM:)SAĞOL RABBİM SENDENDE RAZI OLSUN.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.