peygamberimize salavat
1.835 görüntülenme · 9 yanıt
aminenurnecincigim açılmıyor....
güzel kardeşim
selametleB)
bende ilk başta açamadım dün ama sonra açtım tekrar dene istersen:)kopyala yapıştır yapçaksın sonra slayt olarak açılcak

Elfu elfi salatun ve elfu elfi selemin aleyke Ya RasulAllah ... Elfu elfi salatin ve elfu elfi selemun aleyke ya Emîne vahyillah ...
_____selamün aleyküm
izledim emagine saglık kardeşim
rabbimize emaetimsin
selam ve dua ileB)_____
_____selamün aleyküm
rabbimize emaetimsin
selam ve dua ileB)_____
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
selamünaleyküm....
emeği geçen,hazırlayan ve bizlere ulaşmasında vesile olanlardan ALLAH cc razı olsun.selametle.
emeği geçen,hazırlayan ve bizlere ulaşmasında vesile olanlardan ALLAH cc razı olsun.selametle.
aminenur Elfu elfi salatun ve elfu elfi selemin aleyke Ya RasulAllah ... Elfu elfi salatin ve elfu elfi selemun aleyke ya Emîne vahyillah ...
_____selamün aleyküm
rabbimize emaetimsin
selam ve dua ileB)_____
VE ALEYKÜM SELAM CANIM BEĞENMİŞSİNDİR UMARIM.ZAHMET EDİP İZLEDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER.SENDE RABBİME EMANETSİN

Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Selam:) Nevin Ablacım
Slaytı kaydettim inşallah.. Çok güzel hazırlanmış..Emeğinize, gönlünüze sağlık olsun inşallah..Allah c.c razı olsun paylaşımınız için.Salat ve Selam Güllerin Efendisine, Tahir Ehlibeytine ve Ashabına olsun inşallah..Rabbimize emanet olunuz ablacım..Dua ve muhabbetle kalın..B)
Slaytı kaydettim inşallah.. Çok güzel hazırlanmış..Emeğinize, gönlünüze sağlık olsun inşallah..Allah c.c razı olsun paylaşımınız için.Salat ve Selam Güllerin Efendisine, Tahir Ehlibeytine ve Ashabına olsun inşallah..Rabbimize emanet olunuz ablacım..Dua ve muhabbetle kalın..B)
-KAAN-selamünaleyküm....
VE ALEYKÜM SELAM KAAN KARDEŞİM.ALLAH SİZLERDENDE RAZI OLSUN.BENDE AKLIMA GELDİKÇE SEYREDİYORUM.SELAMETLE KALIN

aliye_aliyeSelamün Selam:) Nevin Ablacım
VE ALEYKÜM SELAM CANCAĞAZIM:)SAĞOL RABBİM SENDENDE RAZI OLSUN.

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17321-peygamberimize-salavat · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Peygamberimize Salavat Getirmenin Faydaları Hadis-i Şerif 2 cevap
- PEYGAMBERİMİZE (A.S.) SALÂVAT OKUMAK Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 9 cevap
- Peygamberimize Salavat Getirmek Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 4 cevap
- 45 milyar salavat kampanyası salavat almak için tıklayınız Genel Konular 1 cevap
- Salavat-ı Fatih (120.000 Salavat Gücünde) Mutlaka ama Mutlaka Ezberleyin ! Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 17 cevap
- Salavat-i fatih (120.000 salavat gücünde) Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 38 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.