~BOYCOTT ISRAEL!!~

1.167 görüntülenme · 13 yanıt

Paylaş:
CENNET GULU

CENNET GULU

Mübarek Üye · 1.388 mesaj

~BOYCOTT ISRAEL!!~

EY MÜSLÜMAN!...
DEĞERİNİ BİL...KENDİNİ KÜÇÜLTME...BENİM BOYKOT ETMEMLE NE OLUR DEME ; SAKIN HA!!.. UNUTMA Kİ ; YERYÜZÜNDEKİ MÜSLÜMANA SIKILAN MERMİLER , AŞAĞIDA ALDIĞIN ÜRÜNLERİN GELİRİ İLE YAPILMAKTADIR...

VE UNUTMA Kİ ; BUNUN HESABINI ÖBÜR ALEMDE VERECEKSİN..
VE UNUTMA Kİ ; SIRA SANA DA GELEBİLİR...
VE UNUTMA Kİ ; FARKLI MEKANDA YAŞADIĞIN İÇİN BU MERMİLER SANA SIKILMIYOR..!

:@:@:@:@:@LÜTFEN BU ÜRÜNLERİ BOYKOT EDELİM!!EDEMİYORSAK DA EN AZINDAN BUĞZ EDELİM..:@:@:@:@:@

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN ; http://www.ravda.net/boykot.php ADRESİNDEN YARARLANABİLİRSİNİZ..B)B)B)
nar_dane

nar_dane

Üye · 14 mesaj

RE: ~BOYCOTT ISRAEL!!~

:o:oAllah razı olsun ama ya ben bunlardan bir veya iki tane kullandım :(:(:( bidaha kullanmamaya dikkat edicem inşallah...Allah razı olsun..
Abdulbaki

Abdulbaki

Kıdemli Üye · 273 mesaj

israil dünyanın nefret ettigi ülke << biz biz olalım ALLAH YOLUNDA SAVAŞALIM BOYKOT YAPALIM <<< tşk ederim<<<< saygılarımla ...salemetle....
CENNET GULU

CENNET GULU

ABLALARIM , ABİLERİM ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM ; ÇÜNKÜ DAHA BİRÇOK MARKA VARDI..FAKAT ÇOK YORULDUM VE BU NEDENLE ANCAK BU KADAR KOYABİLDİM...HAKKINIZI HELAL EDİN...B)B)B)B)B)B)B)B)
CENNET GULU

CENNET GULU

Abdulbaki yazdı:
israil dünyanın nefret ettigi ülke << biz biz olalım ALLAH YOLUNDA SAVAŞALIM BOYKOT YAPALIM <<< tşk ederim<<<< saygılarımla ...salemetle....

B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)RİCA EDERİM...
CENNET GULU

CENNET GULU

nar_dane yazdı:
:o:oAllah razı olsun ama ya ben bunlardan bir veya iki tane kullandım :(:(:( bidaha kullanmamaya dikkat edicem inşallah...Allah razı olsun..

ALLAH C.C. CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN..HATANINJ NERESİNDEN DÖNÜLÜRSE BİR O KADAR KARDIR...B)B)B)B)B)B)B)
Abdulbaki

Abdulbaki

Kıdemli Üye · 273 mesaj

cennet gülü şimdik olmadı NEDEN HEPSİNİ YAZMADIN Kİ neyse ben rica ederimm ik.bak
CENNET GULU

CENNET GULU

Abdulbaki yazdı:
cennet gülü şimdik olmadı NEDEN HEPSİNİ YAZMADIN Kİ neyse ben rica ederimm ik.bak

KARDEŞLERİM DEVAMI İÇİN ;

http://www.ravda.net/boykot.php

BU ADRESİ KOPYALAYIP ADRES YERİNE YAPIŞTIRIN..ORADA DAHA AYRINTILI....B)B)B)
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
CENNET GULU

CENNET GULU

desertrose yazdı:
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
fa_tih

fa_tih

Kıdemli Üye · 124 mesaj

B) B) B) Elimizden geldiği kadar dikkat ediyoruz.Almamaya çalışıyoruz ama çözüm birlik olmakla çözülür diye düşünüyorum.İnşallah bunlar sadece bu sayfalarda kalmakla kalmaz bu ürünleri ülkemize getirip buralarda pazarlayanlar da buna dikkat ederler.Bizde birey olarak elimizden geleni yapar bize sıkılacak kurşunlara sermaye sağlamamaya çalışırız ve de yaparız.Kurtuluş birlik ve beraberlik içinde olanlar ve Allah (c.c) ipine sarılanlarındır...B) B) B)
sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

ellerine saglık cennet ğülü kardeşim sagolasın allah razı olsun bilmeyenleri bilgilendirdigin için:p:p:p:p:p
CENNET GULU

CENNET GULU

sevgi dinc yazdı:
ellerine saglık cennet ğülü kardeşim sagolasın allah razı olsun bilmeyenleri bilgilendirdigin için:p:p:p:p:p

B)B)B)RİCA EDERİM..BİZ BİRLİK OLUP ONLARA KARŞI BOYKOT AÇMAZSAK ALLAH C.C. BİZE AHİRETTE HESABINI SORAR..B)B)B)
CENNET GULU

CENNET GULU

fa_tih yazdı:
B) B) B) Elimizden geldiği kadar dikkat ediyoruz.Almamaya çalışıyoruz ama çözüm birlik olmakla çözülür diye düşünüyorum.İnşallah bunlar sadece bu sayfalarda kalmakla kalmaz bu ürünleri ülkemize getirip buralarda pazarlayanlar da buna dikkat ederler.Bizde birey olarak elimizden geleni yapar bize sıkılacak kurşunlara sermaye sağlamamaya çalışırız ve de yaparız.Kurtuluş birlik ve beraberlik içinde olanlar ve Allah (c.c) ipine sarılanlarındır...B) B) B)

B)B)B)SÖYLEDİĞİNİZ ÇOK DOĞRU ; ELBETTE Kİ BİRLİK OLMALIYIZ...FAKAT BAZI İNSANLARI UYARMAMA RAĞMEN SAÇMA BULUYORLAR..ALLAH C.C. BUNLARA AKIL , FİKİR VERSİN DİYORUM SADECE...
BAZI ARKADAŞLARIM ; ANLATIYORUM "BÖYLE , BÖYLE. BU KOLALARI İÇMEYİN." AMA ANLAMIYORLAR. KENDİ ELLERİ İLE KENDİLERİNE ZARAR VERİYORLAR ; KARDEŞLERİNE ZARAR VERİYORLAR..:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ALLAH C.C. BUNLARI ISLAH ETSİN..B)B)B)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.