^^BİRYERDE SEVİNÇ BİRYERDE HÜZÜN^^

4.117 görüntülenme · 54 yanıt

Paylaş:
monece

monece

Kıdemli Üye · 196 mesaj

üzücü ve ibret almamız gereken görüntüler
mery34

mery34

Yeni Üye · 1 mesaj

evet canım kardesım o resım gercekten cok guzel.bız aza çoğa kanaat eden milletız ama bazen atılan o ekmekler yıyecekler kaç garıbanı doyurur hıc dusundukmu.o yuzden israf haramdır canım kardesım tüm dostlarımı ALLAHIM israftan korusun .
Bordobere

Bordobere

Yeni Üye · 8 mesaj

gercektende dunyada cok buyuk bir ucurum var kimisinin yedigi onunde yemedi arkasinda kimisi ise karninin o gun doycagını umuyor kimisi simarikligindan inanilmaz harcamalar yaparken kimiside kimseye borc yapmadan harcama yapma pesinde....
yun_us25

yun_us25

Mübarek Üye · 1.454 mesaj

moneceüzücü ve ibret almamız gereken görüntüler

keşke alabilsek..selametle..B)
[medya]
yun_us25

yun_us25

mery34evet canım kardesım o resım gercekten cok guzel.bız aza çoğa kanaat eden milletız ama bazen atılan o ekmekler yıyecekler kaç garıbanı doyurur hıc dusundukmu.o yuzden israf haramdır canım kardesım tüm dostlarımı ALLAHIM israftan korusun .

amin inşaALLAH....B)
[medya]
atky

atky

Kıdemli Üye · 105 mesaj

s.a ya bu resimlerin hepsi açılmıyor acaba bir sorun mu var yoksa bana mı açılmıo:)
yun_us25

yun_us25

Bordoberegercektende dunyada cok buyuk bir ucurum var kimisinin yedigi onunde yemedi arkasinda kimisi ise karninin o gun doycagını umuyor kimisi simarikligindan inanilmaz harcamalar yaparken kimiside kimseye borc yapmadan harcama yapma pesinde....

evet kardeş öyle,bizler rahat içindeyiz "tok açın halınden anlamaz" derler ya işte başımıza gelmedikçe ibret almadılkça korkarımki anlayamayacağiz ve haklarını asla ödeyemeyeceğiz...selametle
[medya]
yun_us25

yun_us25

atkys.a ya bu resimlerin hepsi açılmıyor acaba bir sorun mu var yoksa bana mı açılmıo:)

Aleykum selam..
kardeşim bilgisayarında bir sorun olabilir .....
[medya]
kalpnuru_aysenur

kalpnuru_aysenur

Üye · 11 mesaj

çok üzücü bir durum youtube de buna benzer bir video izlemiştim.
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

s.a kardeşim son fotoğrafı göremedim amao fotoğrafın aynısını başka bi evde görmüştüm allah razı olsun paylaşım için
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

nur_yüzlüm

nur_yüzlüm

Aktif Üye · 85 mesaj

yun_us25Rahman affeylesin bizleri inşaALLAH...

AMİN İNSALLAH.. RABBİM ONLARIN YARDIMCISI OLSUN VE İNSALLAH BİZLEREDE ONLARIN YARDIMLARINA KOSMAYI NASİP EYLESİN..
yun_us25

yun_us25

ekremeee, post: 483591, member: 43501s.a kardeşim son fotoğrafı göremedim amao fotoğrafın aynısını başka bi evde görmüştüm allah razı olsun paylaşım için

ve aleykum selam ..cümlemizden inşaALLAH ..
[medya]
yun_us25

yun_us25

nur_yüzlümAMİN İNSALLAH.. RABBİM ONLARIN YARDIMCISI OLSUN VE İNSALLAH BİZLEREDE ONLARIN YARDIMLARINA KOSMAYI NASİP EYLESİN..

inşaALLAH..SELAMETLE..
[medya]
ZEHRA MELEK

ZEHRA MELEK

Mübarek Üye · 913 mesaj

s.a. acı ama gerçek biyanda onlar o acıları çekiyor
öbür yanda biz israf içindeyiz....
Rabbim yardımcımız olsun sonumuz fenaaaa...
yun_us25

yun_us25

ZEHRA MELEKs.a. acı ama gerçek biyanda onlar o acıları çekiyor
öbür yanda biz israf içindeyiz....
Rabbim yardımcımız olsun sonumuz fenaaaa...

ve aleykum selam zehracım..evet acı ama gerçek..RAHMAN yardımcımız olsun bizleri onlara yardım edenlerden eylesin..selametle
[medya]
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.