Hangi Osmanlı padişahısınız?
8.684 görüntülenme · 95 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
RE: Hangi Osmanlı padişahısınız?
http://www.kuizz.com/quizler/quiz.aspx?id=1361&t=Hangi%20Osmanl?%20padi?ah?s?n?z?
bide bunu dene:)
http://www.kuizz.com/quizler/quiz.aspx?id=1361&t=Hangi%20Osmanl?%20padi?ah?s?n?z?
bide bunu dene:)

Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
kanuni sultan süleyman çıktı bana :D
Allah razı olsun kardeşim.. çok güzeldi;)
Allah razı olsun kardeşim.. çok güzeldi;)
bende Fatih sultan mehmet çıkmıştı:) amin cümlemizden razı olsun
bende Fatih sultan mehmet çıkmıştı:) amin cümlemizden razı olsun

s.aleyküm ya banada kanuni sultan süleyman çıktı..yoksa herkese aynımı çıkıyo:):):):)ben kavgayı pek sevmem ama gerekirse kaçınmam..allah razı olsun elinize sağlık..
s.aleyküm ya banada kanuni sultan süleyman çıktı..yoksa herkese aynımı çıkıyo:):):):)ben kavgayı pek sevmem ama gerekirse kaçınmam..allah razı olsun elinize sağlık..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
YOK BANA FATİH ÇIKTIDA AMA BİLMİYORUM CVPLARI DEĞİŞTİRİRSEK SONUÇTA DEĞİŞİRMİ:D
YOK BANA FATİH ÇIKTIDA AMA BİLMİYORUM CVPLARI DEĞİŞTİRİRSEK SONUÇTA DEĞİŞİRMİ:D

S.A.
F.S. Mehmet
çok zekisiniz devletinizi zekanızla ileriye taşıyorsunuz
BANA ÇIKAN BU ZATEN BEN FATİH SULTAN MEHMET HAYRANIYIM ÇOK SAĞOL EMEĞİNE SAĞLIK A.E.O.
S.A.
F.S. Mehmet
çok zekisiniz devletinizi zekanızla ileriye taşıyorsunuz
BANA ÇIKAN BU ZATEN BEN FATİH SULTAN MEHMET HAYRANIYIM ÇOK SAĞOL EMEĞİNE SAĞLIK A.E.O.
Selamun aleykum.. Ne güzel ya bana da Fatih Sultan Mehmet çıktı:)
En sevdiğim padişah ama onun gibi olabilmek ne mümkün..
Selamun aleykum.. Ne güzel ya bana da Fatih Sultan Mehmet çıktı:)
En sevdiğim padişah ama onun gibi olabilmek ne mümkün..
Allah razı olsun Aslında ben kendimi genelde Kanunu Sultan Süleyman özelliklerine sahip bilirdim ama...
Y.S. Selim
çok sert ve acımasızsınız devletinize karşı tehtitlere sert cevap veriyorsunuz çıktı diğer olasılıklarda,
3. selim (%40)
K.S.Süleyman (%20) bunlardı Hayırlısı olsun ne diyeyim paylaşımınız için Teşekkürler Selam ve dua ile
Allah razı olsun Aslında ben kendimi genelde Kanunu Sultan Süleyman özelliklerine sahip bilirdim ama...
Y.S. Selim
çok sert ve acımasızsınız devletinize karşı tehtitlere sert cevap veriyorsunuz çıktı diğer olasılıklarda,
3. selim (%40)
K.S.Süleyman (%20) bunlardı Hayırlısı olsun ne diyeyim paylaşımınız için Teşekkürler Selam ve dua ile
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17207-hangi-osmanli-padisahisiniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.