HEPİNİZDEN DUA BEKLİYORUM

2.732 görüntülenme · 44 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Sitede bulunan herkezden annem için dua istiyorum salı sabahı hastaneye kaldırdık beyine giden bir tıkanıklık yüzünden felç atlattı şu an oturup yazıp yazmamakta tereddüt ettim mecbur mu ediyorum acaba diye ama inanın şu an dualara çok ihtiyacım var Raabim inş eski sağlığına kavuşturur kimin duası kabul olur o belli olmaz formu takip edemiyorum hastanaya gidiyorum annem yaşlı ne zamansa beklenen olacak ama o benim annem kıyamıyorum selametle :(
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

sevil1

sevil1

Kıdemli Üye · 285 mesaj

RE: HEPİNİZDEN DUA BEKLİYORUM

hafize yazdı:
Sitede bulunan herkezden annem için dua istiyorum salı sabahı hastaneye kaldırdık beyine giden bir tıkanıklık yüzünden felç atlattı şu an oturup yazıp yazmamakta tereddüt ettim mecbur mu ediyorum acaba diye ama inanın şu an dualara çok ihtiyacım var Raabim inş eski sağlığına kavuşturur kimin duası kabul olur o belli olmaz formu takip edemiyorum hastanaya gidiyorum annem yaşlı ne zamansa beklenen olacak ama o benim annem kıyamıyorum selametle :(

S.A RABBİM ANNENE VE TÜM HASTALAERA ŞİFA VERSİN
HERŞEY ALLAHTAN KARDEŞİM SABIRLI OL İNŞALLAH İYİLEŞİR
deren75

deren75

Mübarek Üye · 802 mesaj

s.a.hafize abla geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun hemen anneniz için dua ediyorum selam ve dua ile.:(
neslihantuncel

neslihantuncel

Kıdemli Üye · 473 mesaj

RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN KARDEŞİM.
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

S.A. HAFİZE ANNEM.GEÇMİŞ OLSUN.RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN.DUALARIMIZDASINIZ.ANNENİZİ EN KISA ZAMANDA ŞİFASINA KAVUŞTURUR RABBİM İİNŞAALLAH.SELAMETLE...B)

ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

S.A.GEÇMİŞ OLSUN ABLA .NE DEMEK MECBUR KILMAK.ALLAH KABUL EDER İNŞAALLAH DUALARIMIZI.OKUNMASINI İSTEDİĞİNİZ BİRŞEY VARSA OKUYALIM ÖZEL OLARAK.ALLAH ŞAFİ İSMİ İLE TEZ ŞİFA VERSİN İNŞAALLAH.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

s.a Hafize annem.. Rabbimiz c.c. yardımcınız olsun ..Hayırlısıyla acil şifalar versin inşaAllah..Dualarımızda olacak anneniz.. selametle kalın..A.e.o..B)
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

S.A ANACIM ÇOK ÜZÜLDÜM:(:(:( RABBİM TEZ ZAMAN DA SAĞLIĞINA SIHATİNE KAVUŞTURUR İNŞALLAH. BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN. ÜZÜLME AMA ANACIM İLK BAŞTA UNUTKANLIK FALAN OLABİLİR SONRA İLAÇLARI DÜZENLİ KULLANINCA ESKİ HALİNE GELİYOR SADECE 1,5-2 AY FALAN SÜRER. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN A.E.O S.A
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

s.a hafıze annem çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inş bol bol dua ederiz yarında türbeye gidicez zaten orda da annenız için dua ederiz hafize annem, Allah yardımcınız olsun inş selam ve dua ile B)B)B)
handan06

handan06

Mübarek Üye · 2.070 mesaj

geçmiş olsun annem allah acil şifalar versin dua ederiz rabbim hakkında hayırlısını versin inş.tez zamanda sağlığına kavuşursun
Nikko

Nikko

Kıdemli Üye · 370 mesaj

ALLAH şifâ versin.
Dualarımız sizinle, ALLAH'tan ümidimizi kesmeyelim.
Öncelikle sen sağlam olmalısın Hafize kardeşim, sen dirençli olursan, etrafındakiler mutlu olur. Annenin sevdiği şeyleri yaparak, onu sevindirmeni tavsiye ederim. Ümitsiz, çaresiz gibi değil biraz sonra iyi birşey olacak gibi tut içini ve öyle görün.

Hastalığı veren RABBİM, şifasını da vermiştir. Herşey ALLAH'tandır, ALLAH'tan iste herşeyi, ALLAH en cömert ve bağışlayandır.
RABBİM, şifâ versin.
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

annelere kiyilabilirmi ki acaba sizi anliyorum hafize annem ALLAH çok acil sifalar versin insallah tez gunde atlatirda iyi olur ne diyeyim selametle kalin..B)B)B)B)B)
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Selamun Aleyküm:(
Gecmis olsun Hafize Anne, allaha Cok sükür ki Felc tehlikesini atlatmis.
Allah Acil sifalar VersinB)
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

S.A RABBİM SENİN DE ANNEANNEMİZİNDE YAR VE YARDIMCISI OLSUN.RABBİM ŞAFİ İSMİYLE ACİL ŞİFALAR VERSİN.
sadece_eda

sadece_eda

Mübarek Üye · 810 mesaj

ALLAH ŞİFA VERSİN HAFİZE ANNEM ..
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..B)
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

hafize yazdı:

s.a
annem allah şifasını tez zamanda verir inş. dualarımdasın inan .
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

hafize anneciim çok üzüldüm:(
Rabbim inşallah acil acil acil şifalar versin annenize de tez vakitte sağlığına kavuşup evine dönsün.Rabbim ağlatmasın inşallah sizleri ve beterinde saklısın..
ALLAHA EMANET OLUN
ACİL ŞİFALAR
DUA İLE:(
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

S.A.RABBİM ŞİFALAR İHSAN EYLESİN İNŞAALLAH..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
yun_us25

yun_us25

Mübarek Üye · 1.454 mesaj

RAHMAN VE RAHİYM OLAN ALLAH ŞİFASINI VERSİN İNŞAALLAH
[medya]
YENIDEN DOGUS

YENIDEN DOGUS

Kıdemli Üye · 354 mesaj

selamün aleyküm Rabbim hayırlı şifalar versin hafize teyzecim hangi yaşta olursak olalım anne farklı
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.