B)LİSTENE BENİDE EKLER MİSİN.KARDEŞİM BİLGİLERİN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN.ELİMDEN GELDİĞİ KADAR OKUMAYA ÇALIŞACAĞIM İNŞALLAH.B)
BUGÜN OKUDUM BİLE.:p
10.925 görüntülenme · 91 yanıt
neslihantuncel yazdı:
B)LİSTENE BENİDE EKLER MİSİN.KARDEŞİM BİLGİLERİN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN.ELİMDEN GELDİĞİ KADAR OKUMAYA ÇALIŞACAĞIM İNŞALLAH.B)
BUGÜN OKUDUM BİLE.:p
emine364 yazdı:
S.A
BENDE OKUMAK İSTİYORUM AMA LİSTEYE EKLEME YAPILMADAN ÖNCE EGER OKUYAMADIGIM GÜN OLURSA BUNU GÜNAHI VEYA SİZE KARŞI BİR KUL HAKKI OLURMU BUNU MERAK ETTİM.AÇIKLAMA YAPARSANIZ SEVİNİRİM.
HAYIRGÜNLER
ADALETIMAHZA yazdı:
emine364 yazdı:
S.A
BENDE OKUMAK İSTİYORUM AMA LİSTEYE EKLEME YAPILMADAN ÖNCE EGER OKUYAMADIGIM GÜN OLURSA BUNU GÜNAHI VEYA SİZE KARŞI BİR KUL HAKKI OLURMU BUNU MERAK ETTİM.AÇIKLAMA YAPARSANIZ SEVİNİRİM.
HAYIRGÜNLER
A.S.KARDEŞİM.NE KADAR SAMİMİ VE İÇTEN SORMUŞSUN.BİZE KARŞI KUL HAKKI OLMAZ.AMA SANIRIM ARADA OKUYAMAMAK KEYFİ OLMADIĞI SÜRECE GÜNAH DA OLMAZ,ÇÜNKÜ FARZ DEĞİL.İNŞAALLAH ELİNDEN GELDİĞİNCE OKUMA GAYRETİ İÇİNDE OL,ALLAH SANA DEVAMLILIK VERİR İNŞ.A.E.O.
ADALETIMAHZA yazdı:
Besmeleyi günde 1000 defa okuyanın hem dünyada, hemde ahirette Allah ihtiyaçlarını yerine getirir.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
LİSTEMİZ:
1- m_muaz
2- metfamu
3- deren75
4- BERKAY DEMIR
5- sadece_eda
6- umeyye
7- sevil1
8- Bahar_58
9- Zinnire
10-Sefine-i Hayat
11-Selma_
12-ararat
13-Birnur
14-İreme
15-Hafize Abla
16-cennet_agaci
17-tsunami
18-aliye_aliye
19-neslihantuncel
20-emine364
emine364 yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
Besmeleyi günde 1000 defa okuyanın hem dünyada, hemde ahirette Allah ihtiyaçlarını yerine getirir.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
LİSTEMİZ:
1- m_muaz
2- metfamu
3- deren75
4- BERKAY DEMIR
5- sadece_eda
6- umeyye
7- sevil1
8- Bahar_58
9- Zinnire
10-Sefine-i Hayat
11-Selma_
12-ararat
13-Birnur
14-İreme
15-Hafize Abla
16-cennet_agaci
17-tsunami
18-aliye_aliye
19-neslihantuncel
20-emine364
21-ADALETIMAHZA
HERGÜN 21.BİN BESMELE ÇEKİLİYOR.RABBİM KABUL BUYURSUN İNŞALLAH
deren75 yazdı:
s.a.hayırlı geceler abla oks sınavını başarıyla atlattı inşallah oğlunuz. eve internet mi bağlattınız sizi pek akşam saatlerinde göremiyordukta bu arada ben cezayı hak ettim abla her gün bin besmeleyi aksatır oldum ama kendime cezayı verdim çekemediğim günlerin sayısınıda ekliyorum kendime selam ve dua ile.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17127-hergun-bin-besmele-var-misiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.