trabzonlu20 yazdı:
hayirli olsun bacim bende 1 senedir kapaliyim ama okadar pismanimki 12 13 yaslarimda kapanmadim diye ALLAH bizi islah etsin
s.a benimde hayattaki tek pişmanlığım dinimi daha önce niye tanımadığımdır. allah cc razı olsun. a.e.o
6.208 görüntülenme · 85 yanıt
trabzonlu20 yazdı:
hayirli olsun bacim bende 1 senedir kapaliyim ama okadar pismanimki 12 13 yaslarimda kapanmadim diye ALLAH bizi islah etsin
umeyye yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
tsunami yazdı:
S.A
SİTEMİZİN EN TATLI ÜYELERİNDEN OLAN SELMA ESKİ İSMİYLE MAVİ22 KARDEŞİMİZ ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN TESETTÜRLÜ OLDU İNANIN ÇOK ENGELLER AŞTI KARDEŞİM BEN BİZZAT ŞAHİT OLDUM AMA AZMİN ELİNDEN NE KURTULMUŞKİ BUDA KURTULSUN KARDEŞİMİ YÜREKTAN KUTLUYORUM İNŞ DAİMİ OLUR İSTEYEN HER MÜMİN BACIMIZI ALLAH NASİP EDER İNŞ. AEO
S.A.ALLLAHIM AŞÜKÜRLER OLSUN.ÇOK SEVİNDİM.BEN DE HAFTASONU HEP TESETTÜRLE ÇIKTIM DIŞARI,YAVAŞ YAVAŞ ALIŞIP ALIŞTIRIYORUM İNŞAALLAH.BANA DA DUA EDİN.DEVAMLI OLSUN.SELMAYA ÇOK SEVİNDİM.İŞTEN AYRILDI DEĞİL Mİ?A.E.O.
a.s hayırlı olsun kardeşlerim MEVLA daim eylesin :pB)
serife07 yazdı:
selamün aleyküm
sevindirici bir haber hayırlı olsun... Rabbim daim etsin inşeallah... selametle...
ADALETIMAHZA yazdı:
zahide nur yazdı:
s.a.adaletimahza ablacığım.Bende aynı dertten muzdaribim.Mesai saatlerinde aç sonra kapa.insanın dengesi bozuluyor.Ben nereye aitim ne için bu çaba diye soruyor kendine.Açıkmıyım kapalımıyım bilmiyorum.Çook üzülüyorum.
A.S.KARDEŞİM.NE DİYORSSUN YA,BEN DEPRESYONA GİRDİM SAYILIR.:(
RANAA yazdı:
Allah daim eder inş Selma Kardeşim.
S.A.ben ortokulu bitirdikten sonra tesettürlü olma şerefini nasip etti Yaradan bana.liseyi ve üni. yi okul saatlerinde açıp çıktıktan sonrada kapatarak bitirdim.Başımı açmam gerektiği için okuduğum işi yapmıyorum.Allah'a binlerce kere şükürler olsunki şuanda çalışıtığım yerde türbanımı çıkartmıyorum.Ve çok mutluyum tabiki bu sebeple.Allah herkese bu mutluluğu yamayı nasip etsin.
BERKAY DEMIR yazdı:
ALLAH CC SAĞNAK SAĞNAK BU YOLDA YÜRÜMEYİ İHSAN NASİP ETSİN CÜMLE KARDEŞLERİMİZE.HAYIRLISI OLSUN SELAM VE DUA İLE.B)B)B)B)B)B)B)B)B)
tsunami yazdı:
S.A
SİTEMİZİN EN TATLI ÜYELERİNDEN OLAN SELMA ESKİ İSMİYLE MAVİ22 KARDEŞİMİZ ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN TESETTÜRLÜ OLDU İNANIN ÇOK ENGELLER AŞTI KARDEŞİM BEN BİZZAT ŞAHİT OLDUM AMA AZMİN ELİNDEN NE KURTULMUŞKİ BUDA KURTULSUN KARDEŞİMİ YÜREKTEN KUTLUYORUM İNŞ DAİMİ OLUR İSTEYEN HER MÜMİN BACIMIZA ALLAH NASİP EDER İNŞ. AEO
Kalb-i selim yazdı:
Selamun Aleykum
Selma_ kardeşimize, ablamıza hayırlı olsun. Kutlarım. Rabbim zülcelal daimi eylesin hakkıyla taşısın İnşAllah o mübarek örtüyü. Darısı kapanmak isteyipte kapanamayan bacılarımıza olsun İnşAllah..
Allahaısmarladık... B)
Sefine-i Hayat yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM.HAYIRLI OLSUN.ÇOK MUTLU OLDUM.RABBİM O TADI ALAMAYANLARADA NASİP ETSİN İNŞAALLAH.SELAMETLE...B)
m_muaz yazdı:
SELAMUN ALEYKUM
ALLAH RAZI OLSUN HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN İNŞ...HEP BÖYLE İYİ HABERLER ALIRIZ İNŞ..ALLAH YOLUMUZU ACIK ETSİN SELAMETLE KALIN...
firdevs_91 yazdı:
s.a.
herne kadar senin tanimassamda senin adina cok sevindim benim icin basörtü takmak cok gururverici birsey almanyada yasidigim halde cok gurur duyuyorum basimin örtülü olmassi burdaki almanlardan farkim oldugunu fark ediyorum ve onlardan üstün oldugumu ve allaha daha yakin oldugum hissediyorum ins. sende birgün böyle güzel seyler hissedersin
firdevs_91 yazdı:
Selma_ yazdı:
acelya26 yazdı:
s.a. Allah daim etsin çok sevindim ne mutlu sana B):)
v.a.s allah cc razı olsun. evet dünden beri gözlerimin içi gülüyor.amin inşallah.a.e.o
inan bana senin icin cok sevindim, seni tanimassamda sen benim müslüman kardesimssin insallah basindaki basörtüye sahip cikarsin
cemile_drn yazdı:
selamün aleyküm kardeşim.Allah seni islamdan ayırmasın.kalbinden iman eksik olmasın.
Allah'a emanet olun.selam ve dua ile..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17083-selma-kardeste-artik-tesetturlu-oldu · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.