PAYLAŞ!!!
1.585 görüntülenme · 8 yanıt
KEFENİN CEBİ YOK UNUTMA... PAYLAŞ! HİÇ OLMAZSA TEBESSÜMÜNÜ PAYLAŞ. BİR TEBESSÜM BIRAK GERİDE.. YÜREKLERDE.. CÖMERTLİĞİNDEN İZ KALSIN! SEVİNÇ TAŞI İNSANLARIN YÜREĞİNE, ÜMİT TAŞI! EKMEĞİNİ PAYLAŞ... SOFRANI PAYLAŞ! RIZKI VEREN PAY AYIRMIŞ SOFRANDAN.. MAHRUM İÇİN, YETİM İÇİN, ESİR İÇİN, YOLDA KALANLAR İÇİN, CAN PAZARINA ÇIKANLAR İÇİN...!
Selamun aleykum berrat abla neden icinden gelen kismim kapatildi anlamadim?
ve sunuda eklemek istiyorum inan bir konu acmadan once bakiyorum okunu daha once acilmismi diye ama gormiyince oyle aciyorum ve kendi adima cok ama cok ozur dilerim isterseniz konularimida kaldira bilirsiniz daha dikkatli davranirim...kusr olduysa aff ola..
ve sunuda eklemek istiyorum inan bir konu acmadan once bakiyorum okunu daha once acilmismi diye ama gormiyince oyle aciyorum ve kendi adima cok ama cok ozur dilerim isterseniz konularimida kaldira bilirsiniz daha dikkatli davranirim...kusr olduysa aff ola..
.................
Selamun Aleykum icinden gelen kisim bir sureligine kapanmistir acilincaya kadar paylasimlarimizi buraya yapalim..ben basladim bile..
İnsan, yaşayış vaziyetince, bir dağdan kopup sel içine düşen veya yüksek bir apartmandan düşüp yuvarlanan bir şahıs gibidir. Evet, hayat apartmanı yıkılıyor. Ömür tayyaresi şimşek gibi geçiyor. Zaman da sel dolaplarını sür’atle çalıştırıyor.
İnsan, yaşayış vaziyetince, bir dağdan kopup sel içine düşen veya yüksek bir apartmandan düşüp yuvarlanan bir şahıs gibidir. Evet, hayat apartmanı yıkılıyor. Ömür tayyaresi şimşek gibi geçiyor. Zaman da sel dolaplarını sür’atle çalıştırıyor.
.................
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/1708-paylas · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.