Vaktinde Namaz

2.552 görüntülenme · 41 yanıt

Paylaş:
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

RE: Vaktinde Namaz

S.ALEYKÜM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI..RABBİM RAZI OLSUN SİZDEN..DEMEKKİ NAMAZLARIMIZI VAKTİNDE KILACAKMIŞIZ,EN ÖNEMLİ İŞİMİZİN BU OLMASI GEREK..ELİNİZE SAĞLIK..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
gurbetten

gurbetten

Mübarek Üye · 1.474 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN!COK GÜZELDI COK ETKILENDIM.NEFSIMIZE KAPILIP GITMEYENLERDEN OLALIM INSAALLAH!B)B)B)
iKRA-OKU...
ozlemkoca

ozlemkoca

Aktif Üye · 98 mesaj

s.a.....allah ım ne güzel bir hikaye bu ,paylaşımın için çook teşekkür ederim..inan çok etkilendim ve bunu sanırım hep hatırlayacağım ve de herkese anlatacağım inşallah

selam ve dua ileB)
sevil1

sevil1

Kıdemli Üye · 285 mesaj

S.A EMEĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL İBRET DOLU TÜYLERİM ÜRPERDİ
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
chatlak

chatlak

Üye · 33 mesaj

emeğine sağlık güzel bi yazıydı
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

Aleykum selam kardeşlerim.. Rabbim c.c. sizden de razı olsun..
Allah c.c. namazlarımızı vaktinde kılmayı nasip etsin cümlemize..
Selametle kalın..B)B)
desertrose

desertrose

B)B)
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Selamun Aleyküm

ALLAH Razi Olsun Kardesim Emegine Saglik__B)
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

Esselamun aleyküm kardeşim Rahman razı olsun önemli konuya değinmişiniz vefat ettiğimiz zaman ilk önce namazlarımızdan sorguya çekileceğiz ve namaz dinimizin direğidir Rasülullah namaza çok önem verir ve Rasülullah gibi namaz kılan kullar olmaya gayret edelim inş.selam ve dua ile...
yun_us25

yun_us25

Mübarek Üye · 1.454 mesaj

KARDEŞ EMEGİNE SAĞLIK GÜZELBİR PAYLAŞIMDI.
ALLAH RAZI OLSUN ..;ÜMMETİ MUHAMMEDİN İÇİNDE BULUNDUĞU BİR DURUM GERÇEKTENDE..
SELAMETLE İNŞAALLAH ..B)
[medya]
desertrose

desertrose

Bahar_58 yazdı:
Selamun Aleyküm

ALLAH Razi Olsun Kardesim Emegine Saglik__B)

Aleykum selam.. Sağolasın kardeşim..
Rabbim senden de razı olsun.. selametleB)
derya86

derya86

Kıdemli Üye · 349 mesaj

SELAMUN ALEYKUM ÇOK GÜZEL BİR YAZI ALLAH RAZI OLSUN DAHA DİKKATLİ OLMAYA ÇALIŞICAM İNŞALLAH ÇÜNKÜ ÇOK ETKİLENDİM HER EZANDA AKLIMA GETİRİCEM BU YAZIYI ALLAH'A EMANET OLUN
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

ESSELAMU ALEYKÜM BEN Bİ SOHBETTE :(YAŞANMIŞ)KADININ BİRİ HOCALIK YAPIYOMUŞ.AMA NAMAZINI HEP SONRAYA BIRAKIYOMUŞ.SONRA ÖLMÜŞ.BİRİSİ BUNU RÜYASINDA GÖRMÜŞ.İLK ÖNCE ÇOK GÜZEL Bİ ŞEKİLDE GÖRMÜŞ.SONRA EZAN OKUNMAYA BAŞLAMIŞ.SONRA PUL PUL ETLERİ DÖKÜLMEYE BAŞLAMIŞ.RÜYAYI GÖREN KİŞİ SORMUŞ NEDEN BÖYLE OLDUĞUNU.HANİ İLK BAŞTA ÇOK İYİYDİN EZAN OKUNDUKTAN SONRA NE OLDU DİYE.

BEN NAMAZIMI HEP GEÇE BIRAKIRDIM ŞİMDİ ONUN CEZASINI ÇEKİYORUM DEMİŞ..KİMBİLİR BELKİ KERAHAT VAKTİNDE FALAN KILIYODUR.BİZ BUNU BİLEMEYİZ ....

BUKADAR ÖNEMLİ İŞTE AMA.....

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN....

AEOLUN
desertrose

desertrose

zynp_rukiye yazdı:
Esselamun aleyküm kardeşim Rahman razı olsun önemli konuya değinmişiniz vefat ettiğimiz zaman ilk önce namazlarımızdan sorguya çekileceğiz ve namaz dinimizin direğidir Rasülullah namaza çok önem verir ve Rasülullah gibi namaz kılan kullar olmaya gayret edelim inş.selam ve dua ile...

Ve aleykum selam kardeşim.. Çok haklısın namaz herşeyden önce gelmeli bizim için..
Rabbim bunun bilincinde olmayı nasip etsin cümlemize.. (amin)
Allah'a emanetsin kardeşim selametle kal inşaAllah..B)
desertrose

desertrose

yun_us25 yazdı:
KARDEŞ EMEGİNE SAĞLIK GÜZELBİR PAYLAŞIMDI.
ALLAH RAZI OLSUN ..;ÜMMETİ MUHAMMEDİN İÇİNDE BULUNDUĞU BİR DURUM GERÇEKTENDE..
SELAMETLE İNŞAALLAH ..B)

Rabbim c.c. cümlemizden razı olsun kardeşim..
Selametle kal inşaAllahB)
cemile rumeysa

cemile rumeysa

Üye · 16 mesaj

s.a. sevgili kardeşim.Bize bu önemli konuyu hatırlattığın için ALLAH SENDEN RAZI OLSUN inşALLAH.Bu gerçekten çok önemli bir kunu ÇÜNKÜ; hesap zamanında namazına ezan okunmadan hazırlananların ışığı çok parlak olcak namazını namaz vaktini ortasında kılanlarn ışığı parlak olacak ve namazı son vakte yetiştirenlerin ise çok az parlayacak.İnşallah bu bize hesap verirken namazımızın değerini açığa koyar.......
cemile rumeysa

cemile rumeysa

Üye · 16 mesaj

B)B)B) ALLAH RAZI OLSUN...
Allah_affetsin

Allah_affetsin

Kıdemli Üye · 139 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN ÇOOOOOOK GÜZEL BİR YAZI...ÇOK İBRET VERİCİ..Allah kimseyi geçiktirtmesin arkadaşlar özellikle cuma günleri akşam namazlarınızı yarım saat içinde kılın çünkü kıyamet cuma günü akşam ezanından yarım saat sonra kopacak..Allah yarım saat vakit verio kılmamız için kıyamet günü akşam namazını..hayırlısı....
desertrose

desertrose

derya86 yazdı:
SELAMUN ALEYKUM ÇOK GÜZEL BİR YAZI ALLAH RAZI OLSUN DAHA DİKKATLİ OLMAYA ÇALIŞICAM İNŞALLAH ÇÜNKÜ ÇOK ETKİLENDİM HER EZANDA AKLIMA GETİRİCEM BU YAZIYI ALLAH'A EMANET OLUN

Ve aleykum selam kardeşim..
Vesile olabildiysem ne mutlu bana..
Allah c.c. cümlemizden razı olsun.. Namazlarımıza sımsıkı sarılalım, seccadelerimizi en sık ziyaret ettiğimiz, koşa koşa sevinçle gittiğimiz dostlarımızdan yapalım inşaAllah..
Selametle kal kardeşimB)
desertrose

desertrose

Nevin_1982 yazdı:
ESSELAMU ALEYKÜM BEN Bİ SOHBETTE :(YAŞANMIŞ)KADININ BİRİ HOCALIK YAPIYOMUŞ.AMA NAMAZINI HEP SONRAYA BIRAKIYOMUŞ.SONRA ÖLMÜŞ.BİRİSİ BUNU RÜYASINDA GÖRMÜŞ.İLK ÖNCE ÇOK GÜZEL Bİ ŞEKİLDE GÖRMÜŞ.SONRA EZAN OKUNMAYA BAŞLAMIŞ.SONRA PUL PUL ETLERİ DÖKÜLMEYE BAŞLAMIŞ.RÜYAYI GÖREN KİŞİ SORMUŞ NEDEN BÖYLE OLDUĞUNU.HANİ İLK BAŞTA ÇOK İYİYDİN EZAN OKUNDUKTAN SONRA NE OLDU DİYE.

BEN NAMAZIMI HEP GEÇE BIRAKIRDIM ŞİMDİ ONUN CEZASINI ÇEKİYORUM DEMİŞ..KİMBİLİR BELKİ KERAHAT VAKTİNDE FALAN KILIYODUR.BİZ BUNU BİLEMEYİZ ....

BUKADAR ÖNEMLİ İŞTE AMA.....

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN....

AEOLUN

Vealeykum selam..
İbretlik bir hikaye Rabbim bizleri o duruma düşmekten korusun..
Allah c.c. razı olsun kardeşim..
Selametle..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.