http://ozel.ravda.net/include.php?path=content/articles.php&contentid=5
Coca colaymış hıh...
1.877 görüntülenme · 21 yanıt
Hangi başlık altında paylaşayım bilemedim ama görmenizi istedim işte...Saygılarımla...
RE: Coca colaymış hıh...
İlginiz için çok teşekkürler...Ben de az önce bir arkadaşımdan aldum bu adresi ve büütün tanıdıklarıma yolladım ama üzücü bir sonuç kimsenin umru değil...Galiba zevkler ağır basıyor...Allah'a emanet olun...
berkay-berkay yazdı:
KONUYU BİLİYORDUM.FAKAT KLİP ÇOK ETKİLEYİCİ OLMUŞ.SELAM VE DUA İLE.BU KONUYU GEÇEN YAZ ÖĞRENDİM VE MARİFET ASLINDA YAPTIĞIM SÖYLEYEYİM.O GÜN BU GÜN İÇMİYORUM.KİMSEYEDE ALMIYORUM.ANLATIYORUM AMA ANLAYAN PEK YOK GİBİ.SELAM VE DUA İLE KALIN.
İlginiz için çok teşekkürler...Ben de az önce bir arkadaşımdan aldum bu adresi ve büütün tanıdıklarıma yolladım ama üzücü bir sonuç kimsenin umru değil...Galiba zevkler ağır basıyor...Allah'a emanet olun...
Rabim razı olsun. inşallah colla alan insanlar neyin ne oduğunu biraz olsun fark ederler
Rabim razı olsun. inşallah colla alan insanlar neyin ne oduğunu biraz olsun fark ederler
Allah sizden de razı olsun...Amin inş farkederler...B)
reyhan_ yazdı:
Allah sizden de razı olsun...Amin inş farkederler...B)
s.a çok güzel olmuş ama ne kadar uyarırsak uyaralım dinlemiyorlar ki ama yinede devam ediyoruz(m) uyarmaya.s.a
s.a çok güzel olmuş ama ne kadar uyarırsak uyaralım dinlemiyorlar ki ama yinede devam ediyoruz(m) uyarmaya.s.a
Sağolun Allah razı olsun ilginiz alakanız için...Evet söz geçirememek çok kötü(benim için:()Allah'a emanet olun...B)
AHSEN-I FIGAN yazdı:
Sağolun Allah razı olsun ilginiz alakanız için...Evet söz geçirememek çok kötü(benim için:()Allah'a emanet olun...B)

Selâmınaleyküm.
Tek resmi taşıyabildim ama daha bakılması, ders alınılması çok şey var.
Bende merak ederdim bu yazı neden doğru düzgün değilde, uzun çizgiler eklenerek yazılmış diye.
İnsanların hesabı tutmaz, ALLAH'ın hesabı hep tutar.

Selâmınaleyküm.
Bende merak ederdim bu yazı neden doğru düzgün değilde, uzun çizgiler eklenerek yazılmış diye.
KARDEŞİM RABBİM KAT KAT RAZI OLSUN SENDEN BUNU HEMEN PC ME KOPYALADIM VE LİSTEMDEKİ HERKESE GÖNDERDİM İNŞALLAH .... AYRICA BUGUN ARABÇA KURSUM VAR 1 DEN SONRA BUNUN ÇIKTISI ALDIM ARKADAŞLAREA DAĞITACAM İNŞALLAH..
KARDEŞİM RABBİM KAT KAT RAZI OLSUN SENDEN BUNU HEMEN PC ME KOPYALADIM VE LİSTEMDEKİ HERKESE GÖNDERDİM İNŞALLAH .... AYRICA BUGUN ARABÇA KURSUM VAR 1 DEN SONRA BUNUN ÇIKTISI ALDIM ARKADAŞLAREA DAĞITACAM İNŞALLAH..
Allah sizden de razı olsun ilginiz alakanız için çok çok sağolunnn...B)
MAVI HUZUN yazdı:
Allah sizden de razı olsun ilginiz alakanız için çok çok sağolunnn...B)
evet çok ilginç hala daha şaşırıyorum ...Allah razı olsun ilginiz için ...B)
Nikko yazdı:
Selâmınaleyküm.
evet çok ilginç hala daha şaşırıyorum ...Allah razı olsun ilginiz için ...B)
Allah sizden de razı olsun ...İlginiz için sağolun...B)
zynp_rukiye yazdı:
Allah razı olsun kardeşim emeğinize sağlık insanlarımız bilinçlenir inş. selam ve dua ile...
Allah sizden de razı olsun ...İlginiz için sağolun...B)
Allah sizden de razı olsun ...Çok sağolun ilginiz için ...B)
serifecandemir yazdı:
allah razı olsun klibi izledim çok etkilendim
Allah sizden de razı olsun ...Çok sağolun ilginiz için ...B)
Evet malesef...:(
aynur55 yazdı:
AMA GENE DE O ZIKKIMI ALIP ICENLER VAR
Evet malesef...:(
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17063-coca-colaymis-hih · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.