SİETEYE YAZDIĞIM BEDİÜZZAMAN NURCU DEĞİLDİR İSLAM BÜYÜĞÜDÜR...YAZISI SİLİNMİŞ
AMA EBH KARDEŞİN İDDİA ETTİĞİ KONU HAVADA KALDI....EBH KARDEŞİM BU KONUYA DAİR ISPAT BEKLİYORUM....İŞİ UZATMAZSAN SEVİNİRİM.....SELAMETLE....
1.580 görüntülenme · 12 yanıt
AHSEN-I FIGAN yazdı:
S.A
SİETEYE YAZDIĞIM BEDİÜZZAMAN NURCU DEĞİLDİR İSLAM BÜYÜĞÜDÜR...YAZISI SİLİNMİŞ
AMA EBH KARDEŞİN İDDİA ETTİĞİ KONU HAVADA KALDI....EBH KARDEŞİM BU KONUYA DAİR ISPAT BEKLİYORUM....İŞİ UZATMAZSAN SEVİNİRİM.....SELAMETLE....
AHSEN-I FIGAN yazdı:
S.A
ISPATIN İÇİN TEŞKLER... ANLAMADIĞIM TERS MANTIK NE? NEDEN TERS MANTIK KURULUYOR
KARDEŞİM İYİKİ AÇIKLAMA YAPTIN DAHA BETER OLDU LÜTFEN DAHA AÇIK YAZ....S.A
EBH yazdı:
AHSEN-I FIGAN yazdı:
S.A
ISPATIN İÇİN TEŞKLER... ANLAMADIĞIM TERS MANTIK NE? NEDEN TERS MANTIK KURULUYOR
KARDEŞİM İYİKİ AÇIKLAMA YAPTIN DAHA BETER OLDU LÜTFEN DAHA AÇIK YAZ....S.A
vas kardeşim...
1*yakaladığın(ız) ispatları sitede yazmanı beklerdim...
2*yakaladığın(ız) ispattan sonra şahsımdan ve şirketi maneviyeden özür dilemeni beklerdim...
3*yakaladığın(ız) ispattan sonra müellifinden özür dilemeni beklerdim...
4*yakaladığın(ız) ispattan sonra masum kalemlerden özür dilemeni beklerdim...
5*yakaladığın(ız) ispattan sonra siteden özür dilemeni beklerdim...
6*yakaladığın(ız) ispattan sonra konunun içeriğini RAVZA NUR KARDEŞİMİZE anlatıp anlatmadığınızı yazmanızı beklerdim..
7*yakaladığın(ız) ispatı neden yazmadığınızı öğrenmek isterdim...
8*yakaladığın(ız) ispattan sonra o forma giren bütün kardeşlerimizi uyarmanızı beklerdim...
9*yakaladığın(ız) ispattan sonra usulünüzün inkişafında bir değişme olup olmadığını bildirmenizi beklerdim..(unutmayınız bu bir şarttı)
10*yakaladığınız ispattan sonra ters mantık yöntemiyle ters mantığı uygularsanız ters mantığı çözersiniz inş...haaa çözemezseniz....benim yapabilecek bir konumum yok..bizim işimiz tebliğ...
PEK ÇOK KUSURLU KARDEŞİNİZ EBH...
SELAMETLE...(BU ÜÇ NOKTADA(...) SİTEDE BAYAĞI TUTMUŞ ...
ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.SİZİN İKİNİZİN ASIL AMACI NEDİR FİTNE YARATMAK MI? PES DOĞRUSU.KONU SİLİNDİYSE VAR BİR SEBEBİ DEĞİL Mİ?BURAYI ŞAHSİ AMAÇLARINIZ İÇİN KULLANIP DURMAYIN.VARSA DERDİNİZ.MSN LEŞİN.MEKTUPLAŞIN TELEFONLAŞIN.NEYİN İSPATININ PEŞİNDEYSENİZ BİRBİRİNİZE İSPATLAYIN HERGÜN.BU SİTENİN AMACINI ANLAYAMADINIZ MI?POLEMİK YARATMAK YAKIŞIYOR MU?İKİNİZİN MESAJLAŞMA YERİ Mİ BURASI.SİZDEN BAŞKA BU TÜR YAZI YAZAN VAR MI BAKIN BAKALIM.42 BİN ÜYE VAR,SİZDEN BAŞKA İSPAT MERAKLISI YOK.BRAVO.TEBRİK EDİYORUM.
EBH yazdı:
bu arkadaş silinen forumunda sizin yolunuz yanlış ,ben bilirim ,isbat ederim diye adeta meydan okudu..defalarca uyarıldı..ve sonunda forum hakikatı gören gözler tarafından silindi...bu forumda açıkça meydan okuma,küfür ve enaniyet var idi...bunların hangisi dinimizde ve risale menbaında var...
ESMANİ KARDEŞ...
DİNİMİZDE VE ANAYASADA İFTİRA SUÇTUR. BEN HİÇ UYARILMADIM...
ŞİMDİ HAKİKATİ GÖREN GÖZLER BU HAKİKATİDE GÖRÜRLER HERHALDE ...
'KÜFÜR VE ENANİYET VARDI'....DEMİŞSİNİZ...
BEN SADECE İSPAT ETTİM...
SELAMETLE...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17051-ebh-kardesten-ispat-bekliyoru-m-z · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.