Medine'yi Ağlatan Ezan
3.984 görüntülenme · 33 yanıt
RE: Medine'yi Ağlatan Ezan
Sağolasın kardeşim Rabbim senden de razı olsun..
SelametleB)
l@l yazdı:
B)B) emeğine sağlık bu olayı ilk kez duydum, gözlerim doldu... ALLAH(c.c.) razıl olsun B)B)B)
Sağolasın kardeşim Rabbim senden de razı olsun..
SelametleB)
ALEYKUM SELAM KARDEŞİM.. HAKLISIN DUYGULANMAMAK MÜMKÜN DEĞİL..
ALLAH C.C. CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN.. SELAMETLE KALIN İNŞAALLAH..
theays yazdı:
SELAMIN ALEYKÜM
ALLAH RAZI OLSUN BU HİKAYEYİ İLK DUYDUĞUM GÜNDEN BERİ Kİ BELKİ YÜZLERCE KEZ DUYDUM DUYGULANMAMAK ELDE DEĞİL
ALEYKUM SELAM KARDEŞİM.. HAKLISIN DUYGULANMAMAK MÜMKÜN DEĞİL..
ALLAH C.C. CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN.. SELAMETLE KALIN İNŞAALLAH..
Selamün aleyküm gerçekten çok güzel anlatılmış....Bu ikinci okuyuşum...Gerçekten çok üzülüyor insan.....:(:(:(:(Allah(c.c) sizdende razı olsun.. B)
Selamün aleyküm gerçekten çok güzel anlatılmış....Bu ikinci okuyuşum...Gerçekten çok üzülüyor insan.....:(:(:(:(Allah(c.c) sizdende razı olsun.. B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM TUYLERIM DIKEN DIKEN OLDU BOGAZIM DUGUMLENDI KESKE O YANIMIZDA OLSAYDI SENI COOOOOK OZLEDIK HABIBIM . . .B)B)B)B)
ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM TUYLERIM DIKEN DIKEN OLDU BOGAZIM DUGUMLENDI KESKE O YANIMIZDA OLSAYDI SENI COOOOOK OZLEDIK HABIBIM . . .B)B)B)B)
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.BİZLERİ DUYGU İKLİMİNE GÖTÜRDÜN.BİLAL-İ HABEŞ İ OLABİLMEK İMKANSIZ AMA EN AZINDAN O NİYETLE OLABİLSEK.O NİYETLE OLABİLME TEMENNİSİYLE ALLAH A EMENET OLUN.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.BİZLERİ DUYGU İKLİMİNE GÖTÜRDÜN.BİLAL-İ HABEŞ İ OLABİLMEK İMKANSIZ AMA EN AZINDAN O NİYETLE OLABİLSEK.O NİYETLE OLABİLME TEMENNİSİYLE ALLAH A EMENET OLUN.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
Allah razı olsun kardeşim yaktın yüreğimi ama çok güzel bir yanış bu. selamun aleykumB)
Allah razı olsun kardeşim yaktın yüreğimi ama çok güzel bir yanış bu. selamun aleykumB)
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Aleykum selam RESUL kardeşim.. Onların kıssalarını okuyupta üzülmemek elde değil malesef..
Allah c.c. senden de razı olsun kardeşim.. SelametleB)B)B)
Resul_Acer yazdı:
Aleykum selam RESUL kardeşim.. Onların kıssalarını okuyupta üzülmemek elde değil malesef..
Allah c.c. senden de razı olsun kardeşim.. SelametleB)B)B)
Amin.. Ecmain inşaAllah..
SelametleB)B)B)
mustafa incesu yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...
Amin.. Ecmain inşaAllah..
SelametleB)B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/16978-medine-yi-aglatan-ezan · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- MEDİNE'Yİ AĞLATAN EZAN Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- MEDİNE'Yİ AĞLATAN EZAN Allah (c.c) Hazretleri 9 cevap
- medineyi ağlatan ezan... Dini Hikayeler 10 cevap
- Medİneyİ aĞlatan ezan... Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 15 cevap
- Türkiye'yi ağlatan ezan... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- Medineyi Ağlatan Ezan...... Peygamberlerimiz 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.