SELAMÜN ALEYKÜM
673 görüntülenme · 7 yanıt
BI GÜN ABLARDAN BIRIYLE OTURUYODUK BI KONU GECTI ARKADASLAR BAZI SARKILARIN MÜZIKLERIN YANLIŞ OLDUNU SÖYLEMIŞTI MESALA FERHAT GÖCER CENNET HERKESIN DİLİNDE ABLAM GIBI SEVDIGIMIZ İNSAN DEDIKI BIDE SÖYLE DÜŞÜNÜN O ŞARKILARI DINLERKEN BI SEVGILIYE DEGILDE RABBIMIZE EFENDIMIZE SÖYLENMİŞ YADA O AŞKLA DİNLEYİN O ZAMAN GÖRÜCEKSINIZKİ O ŞARKI ÖYLE Bİ AŞKLA DİNLENIYOKİ DEDİ BEN KENDİ ADIMA DENEDİM :) VE SİZLERİNDE DENEMESİ İSTERIM VE BUNU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM :)
RE: SELAMÜN ALEYKÜM
:) BEN MÜZİĞİ SEVDIĞİM İÇİN PAYLAŞMAK İSTEDİM İNŞALLAH OLUMLU SONUÇ ALIRSINIZ
:) BEN MÜZİĞİ SEVDIĞİM İÇİN PAYLAŞMAK İSTEDİM İNŞALLAH OLUMLU SONUÇ ALIRSINIZ
s.a ama mesela cenneti değişmem saçının teline derken biraz uyuşmazlık oluyor..saç teli derken?Rabbimizinmi?;)yani dikkat etmek gerekir...B)
s.a ama mesela cenneti değişmem saçının teline derken biraz uyuşmazlık oluyor..saç teli derken?Rabbimizinmi?;)yani dikkat etmek gerekir...B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
AS EVET BEN EFENDİMİZİ CENNETLER BILE DEGIŞMEM DERDİ HOCAM :) HERSEY DE VARDIR Bİ GÜZELLİK ÖNEMLI OLAN BIZIM ONU GÖRMEMİZ B)
AS EVET BEN EFENDİMİZİ CENNETLER BILE DEGIŞMEM DERDİ HOCAM :) HERSEY DE VARDIR Bİ GÜZELLİK ÖNEMLI OLAN BIZIM ONU GÖRMEMİZ B)
s.a
kardeşimiz efendimiz içinde söylemiş tabiki senin dediğin gibi yanlışda anlaşılabilir aeo
Resul_Acer yazdı:
s.a
kardeşimiz efendimiz içinde söylemiş tabiki senin dediğin gibi yanlışda anlaşılabilir aeo
evet sadece hersey bı sevgılı için degıl rabbımız için efendımız o manada demek istemıştım B)yanlış anlaşıldıysam özur dılerım B)
evet sadece hersey bı sevgılı için degıl rabbımız için efendımız o manada demek istemıştım B)yanlış anlaşıldıysam özur dılerım B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/16854-selamun-aleykum · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.