SELAMÜN ALEYKÜM

673 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

BI GÜN ABLARDAN BIRIYLE OTURUYODUK BI KONU GECTI ARKADASLAR BAZI SARKILARIN MÜZIKLERIN YANLIŞ OLDUNU SÖYLEMIŞTI MESALA FERHAT GÖCER CENNET HERKESIN DİLİNDE ABLAM GIBI SEVDIGIMIZ İNSAN DEDIKI BIDE SÖYLE DÜŞÜNÜN O ŞARKILARI DINLERKEN BI SEVGILIYE DEGILDE RABBIMIZE EFENDIMIZE SÖYLENMİŞ YADA O AŞKLA DİNLEYİN O ZAMAN GÖRÜCEKSINIZKİ O ŞARKI ÖYLE Bİ AŞKLA DİNLENIYOKİ DEDİ BEN KENDİ ADIMA DENEDİM :) VE SİZLERİNDE DENEMESİ İSTERIM VE BUNU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM :)
handan06

handan06

Mübarek Üye · 2.070 mesaj

RE: SELAMÜN ALEYKÜM

a.s sağol deneriz inş.gerçi ben pek tv.ye bakmam vede radyo pek dinlemem
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

s.a
kardeş valla güzel fikir bu aralar bende çok sık dinliyorum bu parçayı bide senin dediğin gibi dinleyince mükemmel oluyo aeoB)
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

:) BEN MÜZİĞİ SEVDIĞİM İÇİN PAYLAŞMAK İSTEDİM İNŞALLAH OLUMLU SONUÇ ALIRSINIZ
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

s.a ama mesela cenneti değişmem saçının teline derken biraz uyuşmazlık oluyor..saç teli derken?Rabbimizinmi?;)yani dikkat etmek gerekir...B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

AS EVET BEN EFENDİMİZİ CENNETLER BILE DEGIŞMEM DERDİ HOCAM :) HERSEY DE VARDIR Bİ GÜZELLİK ÖNEMLI OLAN BIZIM ONU GÖRMEMİZ B)
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Resul_Acer yazdı:
s.a ama mesela cenneti değişmem saçının teline derken biraz uyuşmazlık oluyor..saç teli derken?Rabbimizinmi?;)yani dikkat etmek gerekir...B)

s.a
kardeşimiz efendimiz içinde söylemiş tabiki senin dediğin gibi yanlışda anlaşılabilir aeo
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

evet sadece hersey bı sevgılı için degıl rabbımız için efendımız o manada demek istemıştım B)yanlış anlaşıldıysam özur dılerım B)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.