🔒 Bir Rumuz Taktım İslam'a Uymadı.
12.636 görüntülenme · 38 yanıt
🔒 Konu kilitli
Selamünaleyküm,
ALLAH hepimizden razı olsun... hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim değerli yorumlarınızı eklediğiniz için.. Rabbim yolunda ölenlerden eylesin, kutsi yolundan bizi neslimizi gönül kalbimizi alı koymasın, saptırmasın. Hileleri, şirkleri, kötü nisbetleri kârı ve zararı kalp gözümüzle göstersin... Bizi koruyup kollasın Cennet bahçelerinde kevser havuzlarında Peygamberimize kavuştursun.Amin Allah hepinizden razı olsun sağlıcakla kalın Allah'a emanet olun selam ve dua ile
ALLAH hepimizden razı olsun... hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim değerli yorumlarınızı eklediğiniz için.. Rabbim yolunda ölenlerden eylesin, kutsi yolundan bizi neslimizi gönül kalbimizi alı koymasın, saptırmasın. Hileleri, şirkleri, kötü nisbetleri kârı ve zararı kalp gözümüzle göstersin... Bizi koruyup kollasın Cennet bahçelerinde kevser havuzlarında Peygamberimize kavuştursun.Amin Allah hepinizden razı olsun sağlıcakla kalın Allah'a emanet olun selam ve dua ile
çok güzel bir yazı olmuş.tam günümüzün sorunlarına değiniyor nice evlilikler bu sebeple sona eriyor.paylaşımınız için Allah razı olsun.Rabbim zamanın fitnelerinden cümlemizi muhafaza etsin
________selamun aleykum güzel ve dogru bir deneme yazısı
bunlar bana şeytanın ayak sesleri gibi geliyor sinsice ve etlkil
rabbim cümlemizi korusun inşaALLAH
selam ve dua ile_________
bunlar bana şeytanın ayak sesleri gibi geliyor sinsice ve etlkil
rabbim cümlemizi korusun inşaALLAH
selam ve dua ile_________
Bir başka mütedeyyin bey ben eşimi aldatmam ki dedi özelindeki 12. bayanla konuşurken biz nitelikli sohbet ediyoruz... sözüm ona beyin fırtınaları estirmektedirler içeride yan odada çocuklarına laf anlatmaya çalışan hanımsa kendisine ne zaman sıra gelecek diye bekler durur beklesin bey irşad etmektedir, cihad yazıları yazmaktadır
Normal yaşantısında tek bir beyle bile kişisel muhabbete girmeyen dindar bayanların adres defterinde onlarca bey ve bilgisayar başında geçen onlarca saat kendinleştirirsin yazıyı ve imgeleri.. komiksindir cazipsindir denksindir.. ama çoğu kez Allaha yalan söylersin
ben sadece din adına yazıyorum, öğrenip-öğretiyorum dersin "kardeş" dersin ama bunun şimdilik olduğunu bilirsin
ben sadece din adına yazıyorum, öğrenip-öğretiyorum dersin "kardeş" dersin ama bunun şimdilik olduğunu bilirsin
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/16802-bir-rumuz-taktim-islam-a-uymadi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Rumuz değişikliği hakkındadır!!! Tanışma Köşesi 12 cevap
- ılımlı islam-İSLAM-radikal islam Dini sohbet 3 cevap
- İslam Ahlak’tır veya Müslüman’ın Ahlak’ı İslam’dır İslam'da Aile Hayatı 4 cevap
- İslam topluma insan ve islam kardeşliğiyle baktırıyor. Dini sohbet 5 cevap
- İSLÂM'DA YÖNETİM ŞEKLİ --İslâm'da Yönetim Şekli Krallık Değildir Fıkıh ve Akaîd 2 cevap
- İslam Hukukunda Darul-Harp ve Darul-İslam Meselesi Dini sohbet 5 cevap
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.