TOM CRUİSE HİZMETTE (VİDEO)ÇOK KOMİK..
1.382 görüntülenme · 7 yanıt
RE: TOM CRUİSE HİZMETTE (VİDEO)ÇOK KOMİK..
selamunaleykum emegınıze saglık dıyemiyecegım uzulerek.Mumının mıracı olan namaz ne de o buyuk allah dostlarının ısımlerı o ıman etmemıs kısılerı on plana alarak hıc gulemedım bu bızım ıslam geregı olan ınanclarımız dalga sı bıle hos degıl kusura bakmayın bu tabıkı benım gorusum esselamualeykum
selamunaleykum emegınıze saglık dıyemiyecegım uzulerek.Mumının mıracı olan namaz ne de o buyuk allah dostlarının ısımlerı o ıman etmemıs kısılerı on plana alarak hıc gulemedım bu bızım ıslam geregı olan ınanclarımız dalga sı bıle hos degıl kusura bakmayın bu tabıkı benım gorusum esselamualeykum
RE: TOM CRUİSE HİZMETTE (VİDEO)ÇOK KOMİK..
ALEYKUM SELAM....
xcecen yengec yazdı:
ALEYKUM SELAM....
[medya]
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/16788-tom-cruise-hizmette-video-cok-komik · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Hizmette mani olmak isteyenler Sen Yürüyeceksin! Allah yolunda savaşa hazırmısın Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 5 cevap
- Ahir zamanda dine hizmette ücret talep eden sahte din alimleri olacaktır. Dini sohbet 5 cevap
- 'Kızım başını aç oku 'insanlara hizmette ibadettir Nasihatler 11 cevap
- komik xp hataları Resimler 3 cevap
- ENTERESAN VE KOMİK Resimler 10 cevap
- çok komik izleyin sonuna kadar :D:D:D Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.