SELAMÜNALEYKÜM
HAYIRLI SABAHLAR GALİBA KİMSENİN NE MUTLU BANA DİYEBİLECEĞİ CÜMLESİ YOK E HADİ BUYRUUUUUNB):D
2.530 görüntülenme · 37 yanıt
evindar yazdı:
Hz. Enes radıyallahu anh anlatıyor: "Resülullah aleyhissalatu vesselâm şu duayı çok yapardı:
"Ey kalbleri çeviren Allahım! Kalbimi dinin üzerine sâbit kıl!" Ben (bir gün kendisine):
"Ey Allah'ın resûlü! Biz sana ve senin getirdiklerine inandık. Sen bizim hakkımızda korkuyor musun?" dedim. Bana şöyle cevap verdi: "Evet! Kalpler, Rahmân'ın iki parmağı arasındadır. Onları istediği gibi çevirir."
Tirmizi, Kader 7, (2141).
trabzonlu20 yazdı:
NE MUTLU MUSLANIM DIYENEE ELHAMDULLILAH MUSLUMANIMM :)
trabzonlu20 yazdı:
ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN BUKADAR GUZEL SITE YAPTIGINIZ ICIN CALISTIGIM HALDEE BURDAYIM YANII
Sefine-i Hayat yazdı:
S.A. NE MUTLU BANA Kİ,MÜSLÜMAN OLARAK NEFES ALIP VERİYORUM,YAŞIYORUM.ELHAMDÜLİLLAH..B)
Sefine-i Hayat yazdı:
S.A. NE MUTLU BANA Kİ,MÜSLÜMAN OLARAK NEFES ALIP VERİYORUM,YAŞIYORUM.ELHAMDÜLİLLAH..B)
Zinnire yazdı:
s.a. ne mutlu bana ki cahiller içinde Allah c.c. beni seçti,şu bataklıktan kurtardı,Kendi huzuruna çağırdı....Hamd olsun.........
KERAY yazdı:
NE MUTLU BANAKİ BİR İŞİM VAR SAĞLIKLIYIM ÇALIŞIYORUM
NE MUTLU BANAKİ NAMUSUMLA ÇALIŞIYORUM
NE MUTLU BANAKİ ALLAH DUALARIMI GERİ ÇEVİRMEDİ BORÇLARIMI ÖDEYEBİLİYORUM
NE MUTLU BANA Kİ AÇ DEĞİLİM AÇIK DEĞİLİM
ALLH KİMSEYİ AÇ BIRAKMASIN AÇLIKLA TERBİYE ETMESİN ALLH HERKESE SAĞLIK VERSİN.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/16768-ne-mutlu-bana-ki-musluman-olarak-dogmusum-haydi-sizde-bir-cumle-ekleyin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.