MUHAMMED MUSTAFA ANIL İÇİN.....

2.411 görüntülenme · 38 yanıt

Paylaş:
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

S.A
SEVGİLİ AİLEM BADEMCİK AMELİYATI İÇİN BUGÜN HASTANEYE YATACAK OLAN YİĞENİM MUHAMMED MUSTAFA ANIL İÇİN DUALARINIZI İSTİYORUM YARIN AMELİYAT OLUCAK RABBİM TEZ ZAMANDA ŞİFASINI VERİR İNŞ. ŞİMDİDEN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN AEO
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

RE: MUHAMMED MUSTAFA ANIL İÇİN.....

s.a kardeşim MEVLA MUHAMMED MUSTAFA yiğenimize açil şifalar ihsan eylesin dualarımız sizinlen A.E.O B)B)B)
tsunami

tsunami

umeyye yazdı:
s.a kardeşim MEVLA MUHAMMED MUSTAFA yiğenimize açil şifalar ihsan eylesin dualarımız sizinlen A.E.O B)B)B)

A.S
ALLAH RAZI OLSUN AMİN AEOB)
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

S.A.CANIM YEĞENİMİZE ALLAHTAN ŞİFA VE KOLAYLIK DİLİYORUM.BENİM OĞLUM DA 4 YAŞINDA BADEMCİK AMELİYATI OLDU.İNŞAALLAH KOLAYCA ATLATIR.TEK ENDİŞE ETTİĞİM NARKOZ SORUNUYDU.ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
tsunami

tsunami

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.CANIM YEĞENİMİZE ALLAHTAN ŞİFA VE KOLAYLIK DİLİYORUM.BENİM OĞLUM DA 4 YAŞINDA BADEMCİK AMELİYATI OLDU.İNŞAALLAH KOLAYCA ATLATIR.TEK ENDİŞE ETTİĞİM NARKOZ SORUNUYDU.ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN.A.E.O.

A.S
ABLAM BİZDE BİRKAÇTANE DAHA OLMUŞTU AMA GEÇENLERDE DİNLEDİĞİM BİR HABER BENİ TEDİRGİN ETTİ 6 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUK BEDEMCİK AMELİYATI OLMUŞ VE HEP KAN KUSMUŞ BİR HAFTA SONRADA VEFAT ETMİŞ ABLAMDA ÇOK TEDİRGİN İNŞ KOLAYCA ATLATILIR. AEOB)
ferit

ferit

Mübarek Üye · 1.723 mesaj

aleyküm selam Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun Şâfi isminin hürmetine kardeşimize ve tüm şifa bekleyenlere şifalar ihsan eylesin...dualarımız sizinle İnşAAllah...Allah c.c. sabırlar versin...selametle kalın...s.a.
tsunami

tsunami

ferit yazdı:
aleyküm selam Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun Şâfi isminin hürmetine kardeşimize ve tüm şifa bekleyenlere şifalar ihsan eylesin...dualarımız sizinle İnşAAllah...Allah c.c. sabırlar versin...selametle kalın...s.a.

s.a
allah razı olsun kardeşim aeoB)
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

tsunami yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:

A.S
ABLAM BİZDE BİRKAÇTANE DAHA OLMUŞTU AMA GEÇENLERDE DİNLEDİĞİM BİR HABER BENİ TEDİRGİN ETTİ 6 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUK BEDEMCİK AMELİYATI OLMUŞ VE HEP KAN KUSMUŞ BİR HAFTA SONRADA VEFAT ETMİŞ ABLAMDA ÇOK TEDİRGİN İNŞ KOLAYCA ATLATILIR. AEOB)

A.S.O HABERİ BEN D EOKUDUM VE YENİ AMELİYAT OLACAKLAR BU HABERİ OKURSA ÇOK EVHAMLANIR DEDİM.NEDEN Mİ?ÇÜNKÜ AYNI ŞEY BANA DA OLDU.2-3 AY ERTELEMİŞTİM AMELİYATI,O DÖNEMDE DAHA ÇOKTU BU TİP OLAYLAR.AMA ALLAH NE DEDİYSE O OLUR,KAÇMAK YA DA ENGELLEMEK ELİMİZD EDEĞİL.ANCAK ÇOK BÜYÜK BİR GÜÇ VERMİŞ RABBİM BOL BOL DUA EDELİM.ALLAH HAYIRLISI İLE KURTULMAYI NASİP ETSİN.EN ZOR ANNE OLANIN DURUMU.BUNU ÇEKEN BİLİR.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
tsunami

tsunami

ADALETIMAHZA yazdı:
tsunami yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:

A.S

A.S.O HABERİ BEN D EOKUDUM VE YENİ AMELİYAT OLACAKLAR BU HABERİ OKURSA ÇOK EVHAMLANIR DEDİM.NEDEN Mİ?ÇÜNKÜ AYNI ŞEY BANA DA OLDU.2-3 AY ERTELEMİŞTİM AMELİYATI,O DÖNEMDE DAHA ÇOKTU BU TİP OLAYLAR.AMA ALLAH NE DEDİYSE O OLUR,KAÇMAK YA DA ENGELLEMEK ELİMİZD EDEĞİL.ANCAK ÇOK BÜYÜK BİR GÜÇ VERMİŞ RABBİM BOL BOL DUA EDELİM.ALLAH HAYIRLISI İLE KURTULMAYI NASİP ETSİN.EN ZOR ANNE OLANIN DURUMU.BUNU ÇEKEN BİLİR.A.E.O.

s.a
evet ablam ablamın durumunu görücen çok kötü allah sabır versin bizde teyze anne yarısıdır bende en az onun kadar endişeleniyorum allah yar ve yardımcımız olsun aeo
neslihantuncel

neslihantuncel

Kıdemli Üye · 473 mesaj

GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞ.RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH TEZ ZAMANDA İYİLEŞİR...
tsunami

tsunami

neslihantuncel yazdı:
GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞ.RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH TEZ ZAMANDA İYİLEŞİR...

s.a
allah razı olsun kardeşim AEO
tsunami

tsunami

B)B)B)
Selma_

Selma_

Mübarek Üye · 606 mesaj

s.a ameliyat masasından sorunsuz kalkar inş. rabbim cc tez zamanda şifa versin .dualarımda küçük yeğenim de olacak. allah cc yar ve yardımcınız olsun.a.e.o
tsunami

tsunami

mavi22 yazdı:
s.a ameliyat masasından sorunsuz kalkar inş. rabbim cc tez zamanda şifa versin .dualarımda küçük yeğenim de olacak. allah cc yar ve yardımcınız olsun.a.e.o

a.s
allah razı olsun aeo
ararat

ararat

Kıdemli Üye · 292 mesaj

selamun aleyküm kardeşim ..rabbim yar ve yardımcınız olur inşallh ..şifasını verir inşallh ..inşlh dualarımızda olucaksınız .Allaha emanet ol kardeşim ..selam ve dua ile ..ve aleyküm selam
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

S.A CANIM KORKMAYIN.ÖLÜM MUTLAKA BİR SEBEBLE OLUYOR.RABBİMİN TAKDİR İLAHİSİNE SIĞINMAMIZ LAZIM.SİZDE BİZDE DUA EDLİM TAKDİR RABBİMİN.RABBİM AR VE YARDICINIZ OLSUN.RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN.
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

ve aleykümselam kardeşim
Rabbul Alemin acil şifalar versin adaşıma
aeo

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
handan06

handan06

Mübarek Üye · 2.070 mesaj

a.s geçmiş olsun inş.ameliyattan sağ sağlim çıkar allah acil şifalar versn
tsunami

tsunami

meftun61 yazdı:
S.A CANIM KORKMAYIN.ÖLÜM MUTLAKA BİR SEBEBLE OLUYOR.RABBİMİN TAKDİR İLAHİSİNE SIĞINMAMIZ LAZIM.SİZDE BİZDE DUA EDLİM TAKDİR RABBİMİN.RABBİM AR VE YARDICINIZ OLSUN.RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN.

a.s
allah razı olsun aeo.
tsunami

tsunami

ararat yazdı:
selamun aleyküm kardeşim ..rabbim yar ve yardımcınız olur inşallh ..şifasını verir inşallh ..inşlh dualarımızda olucaksınız .Allaha emanet ol kardeşim ..selam ve dua ile ..ve aleyküm selam

a.s
allah razı olsun aeo.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.