Gelmesem de bekle beni..
2.639 görüntülenme · 36 yanıt
RE: Gelmesem de bekle beni..
Çok üzüldüm ablam ya Rabbim tez zamanda kavuştursun sizi, sana da sabır versin abla.:( İnan çok üzüldüm ama üzülmek çare değil Rabbin emriyse eğer boyun eğmek, kabullenmek düşüyor bize.. Dualarım seninle İnşaAllah bulunur eşinB)B)
tugbayurt yazdı:
sizden dua istiyorum eşim şırnakta asker 1aydan beri haber alamıyorum operasyonda kayboldu allah razı olsun hepinizden bana yazılmış bir yazı olsa gerek
Çok üzüldüm ablam ya Rabbim tez zamanda kavuştursun sizi, sana da sabır versin abla.:( İnan çok üzüldüm ama üzülmek çare değil Rabbin emriyse eğer boyun eğmek, kabullenmek düşüyor bize.. Dualarım seninle İnşaAllah bulunur eşinB)B)
Senden de razı olsun kardeşim.. SelametleB)
yahamza yazdı:
bugünkü durumuma benziyor Allah razı olsun paylaşımın için
ya sabr
Allah'a emanet ol
Senden de razı olsun kardeşim.. SelametleB)
S.A.KARDEŞİM.ÇOK GÜZEL VE DUYGULU BİR PAYLAŞIM.EMEĞİNE SAĞLIK.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
Aleykum selam ablacım.. Beğenmene sevindim..
Sağolasın.. Selametle kal inşaAllahB)B)B)
ADALETIMAHZA yazdı:
Aleykum selam ablacım.. Beğenmene sevindim..
Sağolasın.. Selametle kal inşaAllahB)B)B)
Seni özlediğimde yüzümü dağlara dönerim ben.
Sırtımı bir ırmağın akışına yaslarım.
Bütün tebessümlerin altından sen çıkarsın, gözyaşlarımın dünyanın damarlarına karıştığı yerden sen.
'Sen ağlama kirpiklerin ıslanır', ağlama, bekle yalnızca, emanetlerini yerli yerine, yani bakışlarını Zühre yıldızının burcuna, sıcaklığını mezarımın başucuna ve aşkını hüzzam bir yağmurun dudağına koymaya ahdetmiş bu adamı bekle, gelmesem de...
S.ALEYKÜM GÜL KARDEŞİMB)B) ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN GERÇEKTEN ÇOK GÜZELDİ..AYNI ZAMANDA DA BİR O KADAR DUYGUSAL:(:(ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN..ELİNE,EMEĞİNE SAĞLIK..ALLAHA(c.c.)EMANET OL..DUA ET İNŞAALLAH..
Bütün tebessümlerin altından sen çıkarsın, gözyaşlarımın dünyanın damarlarına karıştığı yerden sen.
'Sen ağlama kirpiklerin ıslanır', ağlama, bekle yalnızca, emanetlerini yerli yerine, yani bakışlarını Zühre yıldızının burcuna, sıcaklığını mezarımın başucuna ve aşkını hüzzam bir yağmurun dudağına koymaya ahdetmiş bu adamı bekle, gelmesem de...
S.ALEYKÜM GÜL KARDEŞİMB)B) ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN GERÇEKTEN ÇOK GÜZELDİ..AYNI ZAMANDA DA BİR O KADAR DUYGUSAL:(:(ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN..ELİNE,EMEĞİNE SAĞLIK..ALLAHA(c.c.)EMANET OL..DUA ET İNŞAALLAH..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
SELAMUN ALEYKÜM ÇOK GÜZEL HARİKA Bİ ŞİİRMİŞ EMEĞİNE BİZİMLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN ALLAH(C.C) RAZI OLSUN SELAMETLE. SELAMUN ALEYKÜM.
desertrose yazdı:
Şehre herkes yakışıyor şimdi.
İşportacı delikanlılar, tuzu kuru tüccarlar, öğrenciler, dilenciler ve yalancılar.
Şehre bir ben yakışmıyorum.
Çünkü, sensiz bir şehrin toprağında, ayak izim öksüz duruyor.
Sensiz, penceremde gün ışığı mahzun.
Sanma ki yolcular sadece bavullarını alarak giderler bir şehirden.
Giderken bana verdiğin güvercin ürkekliğini götürdüm, yağmur ferahlığını, kardelen cesaretini..
Kavuşmaya yüzümüz olsun diye, ağlamadım.
Unutmamaya kavlimiz olsun diye, mahzun dokunmadım kirpiklerine.
SELAMUN ALEYKÜM ÇOK GÜZEL HARİKA Bİ ŞİİRMİŞ EMEĞİNE BİZİMLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN ALLAH(C.C) RAZI OLSUN SELAMETLE. SELAMUN ALEYKÜM.
Hiç kimse böylesi bir sevdayı sırtına vurup, yarelenmedi.
Hiç kimse, kanadına yokluğunun sancısını nakışlayıp uçurmadı kuşlarını.
Hiç kimse, gece başladığında ve ışık kuytulara saklanıp sessizce ağladığında, kalbini ben gibi kucaklamadı.
harika kardeşim ya ekledim pc ye hakkını helal et... çok güzel ....devamını bekleriz bu güzel şiirlerin ....
Hiç kimse, gece başladığında ve ışık kuytulara saklanıp sessizce ağladığında, kalbini ben gibi kucaklamadı.
harika kardeşim ya ekledim pc ye hakkını helal et... çok güzel ....devamını bekleriz bu güzel şiirlerin ....
Aleykum selam şair ruhlu kardeşim..B)B) Beğenmene sevindim..
Allah c.c. cümlemizden razı olsun.. Sende Rabbime c.c. emanetsin.. Selametle kal inşaAllah..B)
RECEB-I KAMER yazdı:
Aleykum selam şair ruhlu kardeşim..B)B) Beğenmene sevindim..
Allah c.c. cümlemizden razı olsun.. Sende Rabbime c.c. emanetsin.. Selametle kal inşaAllah..B)
Vealeykum selam abim...
Beğenmene çok sevindim, sağolasın güzel yorumun için..
Allah c.c. senden razı olsun abim..
Selametle kal inşaAllah..B)B)
M DENIZ yazdı:
desertrose yazdı:
Şehre herkes yakışıyor şimdi.
İşportacı delikanlılar, tuzu kuru tüccarlar, öğrenciler, dilenciler ve yalancılar.
Şehre bir ben yakışmıyorum.
Çünkü, sensiz bir şehrin toprağında, ayak izim öksüz duruyor.
Sensiz, penceremde gün ışığı mahzun.
Sanma ki yolcular sadece bavullarını alarak giderler bir şehirden.
Giderken bana verdiğin güvercin ürkekliğini götürdüm, yağmur ferahlığını, kardelen cesaretini..
Kavuşmaya yüzümüz olsun diye, ağlamadım.
Unutmamaya kavlimiz olsun diye, mahzun dokunmadım kirpiklerine.
Vealeykum selam abim...
Beğenmene çok sevindim, sağolasın güzel yorumun için..
Allah c.c. senden razı olsun abim..
Selametle kal inşaAllah..B)B)
İnşaAllah kardeşim güzel şeyler budukça paylaşmaya çalışıcam..
Selametle kal inşaAllahB)
MAVI HUZUN yazdı:
İnşaAllah kardeşim güzel şeyler budukça paylaşmaya çalışıcam..
Selametle kal inşaAllahB)
Aleykum selam ablam..
Allah c.c. senden de razı olsun.. Haklısın abla insana farklı duygular veren bir şiir..
Sağolasın.. selametle kal inşaAllahB)
gulbanu yazdı:
S.A. ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZELDİ OKURKEN FARKLI BİR DÜNYA YAŞIYORSUN SANKİ .EMEĞİNE SAĞLIK
Aleykum selam ablam..
Allah c.c. senden de razı olsun.. Haklısın abla insana farklı duygular veren bir şiir..
Sağolasın.. selametle kal inşaAllahB)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/16583-gelmesem-de-bekle-beni · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Gidenler hep bekle beni derler ve........ Şiirler 8 cevap
- Bekle beni sevgilim :D Resimler 10 cevap
- Dirilt beni öldür beni durut beni... Şiirler 12 cevap
- Akşamın olduğu yerde bekle diyorsun, gelmiyorsun… Kendi Şiirleriniz 3 cevap
- bekle israil! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 61 cevap
- DİLEKÇENİ ALLAH'A SUN VE BEKLE Dini sohbet 34 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.