RE: Bİ HATİMDE ONLARA İNDİRELİM Mİ?
sila86 yazdı:
allah razi olsun canim allaha emanet ol sen takip edet olurmu kardesim....sen olmadiginda ben bakarim....öpt
amin ecmain canım sende aeo ben olduğumda takip ederim ben olmadığım zamanda sen inş.öptm
17.151 görüntülenme · 235 yanıt
sila86 yazdı:
allah razi olsun canim allaha emanet ol sen takip edet olurmu kardesim....sen olmadiginda ben bakarim....öpt
bahar56 yazdı:
handos arkadaşım niyetimiz bir olabilir..mayıs ayının 2.hatmi bitmeden burda haziran ayının 1. hatmini bitirmişsiniz bu nedenle üzüldüm..benimde niyetim sitede kur anı kerim hatmi okunması bu forumda veya diğer forumda farketmez ..Rabbim okunan Kur anı kerimleri kabul etsin ..inşaallah katkılarınızla mayıs ayının 2. hatminide bitiririz..selam ve dua ile.
bahar56 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM.arkadaşlar üzülmeyin Allahın izniyle bitecektir. ben şimdilik 25,26,27,28. cüzleri alayım bitirirsem yine alırım inşaallah.B)B)B)
zeynur yazdı:
4 CÜZÜDE BEN ALIYORUM BİTİRİRSEM YİNE ALIRIM ALLAH RAZI OLSUN B)
bahar56 yazdı:
handos kardeşim ben size tekrar teşekkür ediyorum katkılarınızdan dolayı .Mayıs ayının cüzlerini bitirdikten sonra inşaallah burdan cüz almaya çalışırım..ŞU an ben de dolu olduğum için alamıyorum kusura bakmayın.. selam ve dua ile..
sila86 yazdı:
selamun aleykum canim handos 3 ve 4 cuzleri ben aliyorum. eklersin heralde alan olmayacak neyse bakalim belki biter allaha emanet ol canim dualarim seninle dualarini eksik etme su siladaki kardesine allaha emanet ol öpt
yalan_yalan yazdı:
selamün aleyküm sıla kardeşim bende 5 ve 6 cüzleri alayım bitirirsem inşallah gene alırım sen hiç üzülme Allah ın izni ile yetişir hatmin.Rabbım kabul eder inşallh.Allah a emanet ol selam ve dua ile...
bahar56 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM.arkadaşlar üzülmeyin Allahın izniyle bitecektir. ben şimdilik 25,26,27,28. cüzleri alayım bitirirsem yine alırım inşaallah.B)B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/16530-bu-sevaba-sizde-ortak-olmak-istemez-misiniz · 26.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.