BALIKLARI HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ...
6.098 görüntülenme · 67 yanıt
RE: BALIKLARI HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ...
a.s kardeşim...sadece balıkların değil kimbilir başka hangi hayvanların bilmediğimiz değişik hayatları vardır....öyle değilmi?
selametle kardeşim..:p:p
efsude yazdı:
selamunaleykum
gercektende haklıymıssınız boyle balıklar hıc gormedım demekkı bızım vılmedıgımız degısık bır hayatları varmıs:)
selam ve dua ıle...
a.s kardeşim...sadece balıkların değil kimbilir başka hangi hayvanların bilmediğimiz değişik hayatları vardır....öyle değilmi?
selametle kardeşim..:p:p
:):):):):):):):):p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D:D:D
energy yazdı:
gerçekten balıkları hiç böyle görmemiş hayal bile etmemiştim.resimler çok güzel........:o:o:o:D:D:D::):):):):(:(:o:o:p:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:):):):):):):):):p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D:D:D
RİCA EDERİM NE DEMEK...BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM...DÜŞÜNÜN ARTIK BALIKLARDA BOŞ DURMUYO...SELAMETLE..
Arife81 yazdı:
çok güzel paylaştığın için sağol balıkların böyle çalıktıklarını hiç düşünmüyordum
RİCA EDERİM NE DEMEK...BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM...DÜŞÜNÜN ARTIK BALIKLARDA BOŞ DURMUYO...SELAMETLE..
CAMIN KARDEŞİM ÇOK GÜZELDİLER NESIL EKLEME YAPIYORSUN MERAK ETTİM BEN RESİM EKLEYEMİYORUMDA
CAMIN KARDEŞİM ÇOK GÜZELDİLER NESIL EKLEME YAPIYORSUN MERAK ETTİM BEN RESİM EKLEYEMİYORUMDA
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
TRABZONLU20_BERRAK yazdı:
Resul_Acer yazdı:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
AYNEN:D:D:D:D:DNE TATLI
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/16524-baliklari-hic-boyle-gormediniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Nureddin YILDIZ Hoca'yı hiç böyle görmediniz! Siz değil Kalpleriniz dinlesin... Dini sohbet 5 cevap
- Onları Hiç Böyle Görmediniz ! Resimler 11 cevap
- MUZU HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ.EMİNİM. Resimler 9 cevap
- 3 Boyutlu 517 adet kaliteli resim (Bunları hiç görmediniz) indirmeden geçmeyin Resimler 2 cevap
- İDDA EDİYORUM BU KADAR GÜZEL ÇİÇEKLER GÖRMEDİNİZ Resimler 11 cevap
- Dindar nesil böyle mi yetiştirilir?Yazıklar olsun böyle eğitim sistemine!. Çocuk ve Eğitim 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.