BALIKLARI HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ...

6.098 görüntülenme · 67 yanıt

Paylaş:
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

RE: BALIKLARI HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ...

siyah_inci87 yazdı:
hepside birbirinden komik olmuş... ellerine sağlık....:D:D:D:D:D:D

TEŞEKKÜR EDERİM..:D:D:D:D:D
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

CEVDET-71 yazdı:
:p:p:p:pB)B)

B)B):p:p:p:pB)B)
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

efsude yazdı:
selamunaleykum
gercektende haklıymıssınız boyle balıklar hıc gormedım demekkı bızım vılmedıgımız degısık bır hayatları varmıs:)
selam ve dua ıle...

a.s kardeşim...sadece balıkların değil kimbilir başka hangi hayvanların bilmediğimiz değişik hayatları vardır....öyle değilmi?

selametle kardeşim..:p:p
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

energy yazdı:
gerçekten balıkları hiç böyle görmemiş hayal bile etmemiştim.resimler çok güzel........:o:o:o:D:D:D::):):):):(:(:o:o:p:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

:):):):):):):):):p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D:D:D
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

Tugbis yazdı:
:D Milletin isi gucu yok herhalde boyle seylerle ugrasiyorlar cok komik ya :D

Dualarda bulusmak uzere.

dualarda buluşmak ümidiyle...B)B)B)
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

Arife81 yazdı:
çok güzel paylaştığın için sağol balıkların böyle çalıktıklarını hiç düşünmüyordum

RİCA EDERİM NE DEMEK...BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM...DÜŞÜNÜN ARTIK BALIKLARDA BOŞ DURMUYO...SELAMETLE..
bilgideposu1982

bilgideposu1982

Kıdemli Üye · 282 mesaj

CAMIN KARDEŞİM ÇOK GÜZELDİLER NESIL EKLEME YAPIYORSUN MERAK ETTİM BEN RESİM EKLEYEMİYORUMDA
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

TRABZONLU20_BERRAK yazdı:
Resul_Acer yazdı:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

AYNEN:D:D:D:D:DNE TATLI

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.