ReNkLeRlE kİşİlİk TeStİ-1-:))))

5.619 görüntülenme · 59 yanıt

Paylaş:
CENNET GULU

CENNET GULU

Mübarek Üye · 1.388 mesaj

ARKADAŞLAR BU SEFERDE KİŞİLİK TESTİNİ RENKLERLE YAPIYORUZ...
SİZ KENDİNİZE UYGUN OLAN RESMİ SEÇİP NUMARASINI YAZIN BEN DE SİZE ÖZELLİKLERİNİZİ BULUP YAZAYIMM...
İŞTE RESİM................;

EVET ARKADAŞLAR BU SEFER Kİ ; ÖBÜR TESTTEN DAHA KOLAY...
:D:D:D

ReNkLeRlE kİşİlİk TeStİ'NİN 2.'SİDE VAR ....
BU İSE BİRİNCİSİ........
İKİNCİSİNİDE BAŞKA BİR FORUMDA YAPACAĞIZ İNŞAALLAH..B)B)
andelib

andelib

Kıdemli Üye · 434 mesaj

RE: ReNkLeRlE kİşİlİk TeStİ-1-:))))

6 numara......
CENNET GULU

CENNET GULU

andelib yazdı:
6 numara......

6 numara:Barışçıl - Tedbirli - Agresif olmayan : Anlaşması kolay bir insansınız. Kendi özel hayatınıza ve özgürlüğünüze düşkün olduğunuz için de arkadaşlarınızı pek yormuyorsunuz. Bazen hayatın anlamını düşünmek ya da kendi kendinize eğlenmek için her şeyden uzaklaşıp yalnız kalmak istiyorsunuz. Bu yüzden de kaçabileceğiniz güzel mekanlar nerede biliyorsunuz ama siz yalnızlık düşkünü bir insan da değilsiniz. Sadece hayatın size vermiş olduklarını takdir eden, dünyayla barışık bir insansınız.
B)B)B)B)B)B)B)B)B)

selametle...
selenayyy

selenayyy

Yeni Üye · 6 mesaj

1 numara
CENNET GULU

CENNET GULU

selenayyy yazdı:
1 numara

1. resim:İçedönük - Hassas - Kolay etkilenen : Kendinizle ve çevrenizle ilgili düşüncelere etrafınızdaki çoğu kişiden daha sık ve daha derin bir şekilde dalıyorsunuz. Üstünkörü hareketler ve konuşmalardan nefret ediyorunuz. Geyik muhabbeti yapmaktansa yalnız kalmayı tercih edebiliyorsunuz. Ama yakın arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz o kadar kuvvetli ki bu da size ihtiyacınız olan uyumu ve gücü getiriyor. Yine de yalnız başına kalmaktan hiç sıkılmıyorsunuzB)B)
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

selamün aleyküm ben 8 diyorum
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
CENNET GULU

CENNET GULU

mustafa11 yazdı:
selamün aleyküm ben 8 diyorum

8. RESİM:Romantik - Hayalci - Duygusal : Çok duygusal bir insansınız. Olayları gerçekçi tarafından görmeyi reddediyorsunuz. Sizin için duygularınızın size söyledikleri önemli. Ayrıca yaşamda hayallere yer olması gerektiğini savunuyorsunuz. Romantizmi reddeden ve her şeyi akılcı bir yolla çözmeye çalışan insanlarla anlaşamıyorsunuz. Hayallerinizi, duygularınızı sınırlayacak her şeyi reddediyorsunuz.
B)B)B)B)B)
selenayyy

selenayyy

Yeni Üye · 6 mesaj

böyle seylere pek inanmasamda kismen dogru cikti diyebilirim :). Tsk Cennet gülü
CENNET GULU

CENNET GULU

selenayyy yazdı:
böyle seylere pek inanmasamda kismen dogru cikti diyebilirim :). Tsk Cennet gülü

RİCA EDERİM NE KELİME YANİ??????:D:D
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

6 numara:Barışçıl - Tedbirli - Agresif olmayan : Anlaşması kolay bir insansınız. Kendi özel hayatınıza ve özgürlüğünüze düşkün olduğunuz için de arkadaşlarınızı pek yormuyorsunuz. Bazen hayatın anlamını düşünmek ya da kendi kendinize eğlenmek için her şeyden uzaklaşıp yalnız kalmak istiyorsunuz. Bu yüzden de kaçabileceğiniz güzel mekanlar nerede biliyorsunuz ama siz yalnızlık düşkünü bir insan da değilsiniz. Sadece hayatın size vermiş olduklarını takdir eden, dünyayla barışık bir insansınız.

BU BENMİŞİM:) ÇOK GÜZEL EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM..B)B)
CENNET GULU

CENNET GULU

desertrose yazdı:

BU BENMİŞİM:) ÇOK GÜZEL EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM..B)B)

B)B)B)RİCA EDERİM...B)B)B)
sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

ben 1 diyorum:D:D:D
bahar56

bahar56

Kıdemli Üye · 185 mesaj

S.A BEN DE 4 NUMARA DİYORUM.
bahar56

bahar56

Kıdemli Üye · 185 mesaj

S.A BEN DE 4 NUMARA DİYORUM.:D:D
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

GÜNAYDIN 7 DİYORUM:)B)
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
akasya_17

akasya_17

Yeni Üye · 1 mesaj

:D6 numara.ellerine sağlık:D
Zinnire

Zinnire

Kıdemli Üye · 325 mesaj

s.a. ben 3. resmi seçerdim,bizim bayrak renklerinin hepsi var üzerinde:)...selam ve dua ile
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

s.a 9 numara diyorum. şampiyonun renkleri nede olsa.:D:D:D
l@l

l@l

Mübarek Üye · 656 mesaj

S.A. 7 için yorum alabilir miyim :) B)
AHSEN-I FIGAN

AHSEN-I FIGAN

Mübarek Üye · 1.021 mesaj

:D:D:D
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.