✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Resul_Acer yazdı:
:o:o Allah-ü ekber...Allah razı olsun...B)B)B)
sizden de inş. kardeşim. sağolasınızB)
5.064 görüntülenme · 59 yanıt
✦ Mübarek Üye
Resul_Acer yazdı:
:o:o Allah-ü ekber...Allah razı olsun...B)B)B)
✦ Mübarek Üye
reyhan_ yazdı:
ne kadar güzel bişey Allah razı olsun
✦ Mübarek Üye
serifecandemir yazdı:
aliye_aliye yazdı:allah razı olsun çok güzel çokta kötü biz bulsaydık daha iyidi ama olsun selametle
sevgi dinc yazdı:
desertrose yazdı:
S.A. ÇOK GÜZEL BİR DURUM DAHA ÖNCEDE GÖRMÜŞTÜM BU RESMİ ANCAK BUNU BİZ MÜSLÜMANLARIN DEĞİLDE JAPONLARIN FARK ETMESİ ACI TABİKİ..
EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN..B)B)
biz zaten neyi fark ettikki bu gune kadar acı ki hem ne acı
HAKLISINIZ KARDEŞİM.
B)B)B)B)B)B)B)B)B)
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
mabet_bekcisi yazdı:
s.a aliyem çok şaşırdım çok güzel ama çok da üzüldüm bunu bir müslümanın değilde bir çinlinin farketmesine.üzüldüm gerçekten.ama çok şaşırtıcı bir olay.eline sağlık canım
✦ Mübarek Üye
mabet_bekcisi yazdı:
s.a aliyem çok şaşırdım çok güzel ama çok da üzüldüm bunu bir müslümanın değilde bir çinlinin farketmesine.üzüldüm gerçekten.ama çok şaşırtıcı bir olay.eline sağlık canım
✦ Mübarek Üye
meftun61 yazdı:
mabet_bekcisi yazdı:
S.A KARDEŞLERİM NİYE ÜZÜLÜYORSUNUZ ÇİNLİNİN FARKETMESİNE.BELKİ O ÇİNLİNİN HAYATINDA DİN AÇISINDAN GÜZEL DEĞİŞİKLİKLERE VESİLE OLMUŞTUR.VE MÜSLÜMAN OLMUŞTUR.İNŞALLAH ÖYLE OLMUŞTUR.;)
meftun61 yazdı:a.s toprağım ablam inşallah ben onların bunu farkedip müslüman olmasından büyük mutluluk duyarım ama biz müslüman olup farkedememişiz ona çok üzüldüm.malesef müslüman olmamıza rağmen bizim faredemediğimiz şeyleri başka insanlar farkediyor.bu da beni üzer açıkçası
mabet_bekcisi yazdı:
S.A KARDEŞLERİM NİYE ÜZÜLÜYORSUNUZ ÇİNLİNİN FARKETMESİNE.BELKİ O ÇİNLİNİN HAYATINDA DİN AÇISINDAN GÜZEL DEĞİŞİKLİKLERE VESİLE OLMUŞTUR.VE MÜSLÜMAN OLMUŞTUR.İNŞALLAH ÖYLE OLMUŞTUR.;)
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
RECEB BOZKUS yazdı:
:o:o:o:o:o
S.ALEYKÜM VAY MAŞALLAH YAA..O GÜZELLİĞİ NEDEN BİZ DEĞİLDE ELİN JAPONLARI GÖRMÜŞ:):):)RABBİM RAZI OLSUN PAYLAŞIMIZ İÇİN..VE İNŞAALLAH RABBİMİZİ HER BİR ESERDE GÖREBİLİRİZ TIPKI BU MİSAL GİBİ B)B)
✦ Mübarek Üye
gonulturker yazdı:
halla halla cok ilginc vallah:o:o:o
sen ne buyuksun YaRabbi....
selam ve dua ile....B)B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/16439-camideki-ilginc-golge · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.