..:: İnSaN kİşİlİk TeStİ ::..
33.675 görüntülenme · 312 yanıt
maximus1-a * 2-b * 3-d * 4-c * 5-d * 6-b * 7-c * 8-e * 9-b * 10-e
İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç
birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi.. İnsanlar sizi ayrıca iyiliksever,
düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşelendiren ve rahatlatan birisi
olarak tanırlar. B) B) B) B)
dolunayhilalİnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz. BENCE BENİM KİDE AYNISI OLCAK GİBİ
OLABİLİR...
seyaslas.a.
1-a
2-d
3-c
4-a
5-a
6-b
7-c
8-e
9-c
10-c
Benim ki hangi guruba dahil bakalım selam saygı dua ile
B) İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz. B)
dolunayhilal1)b
2)c
3)c
4)c
5)a
6)b
7)c
8)e
9)c
10)c Ve D Seceneği Birlikte
birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi.. İnsanlar sizi ayrıca iyiliksever,
olarak tanırlar.
--Selam ve Dua ile...--[/ceter]
ipeknur1b 2b 3a 46 5c 6b 7c 8f 9c 10f sabırsızlıkla bekliyorum
İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz. B) B) B) HAYIRLI CUMALAR...
songülBEN SONGÜL CEVABINIZI BEKLİYOM 1.C 2.B 3.e 4d 5.c 6.c 7.c 8.b 9.c 10.e
İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz.
B) B) B) Selam ve Dua ile...
B) B) B) Selam ve Dua ile...
rüyam3S.A. bu testi daha önce ben yapmıştım bir yerlerde ama nerde yaptım hatırlayamadım bi daha yapalım bakalım ne çıkacak puanım sanırsam 43 dü
1-a
2-b
3-e
4-d
5-a
6-b
7-c
8-a
9-a
10-b
cennet gulu cevabını bekliyorumm
42 puan ile;
olarak tanırlar.
latifee1 - b
2 - a
3 - b
4 - c
5 - b
6 - b
7 - c
8 - d
9 - c
10 - e
Merakla sonucun ne olucağını bekliyorum
İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/16425-insan-kisilik-testi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.