UYKU ( SELAMÜN ALEYKÜM)

850 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

SABAH NAMAZLARINDAN SONRA KERAHAT VAKİTLERİNDE YATMANIN GÜNAH OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA BAZEN UYKUM GELMEDİĞ HALDE KENDİMİ TUTAMAYIP YATIYORUM ACABA BUNUN BİR ÇÖZÜMÜ BİR ÇIKAR YOLU VAR MIDİR????? İNŞ. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM BU KONUYLA İLİGİLİ...
Dirilis

Dirilis

Üye · 10 mesaj

Re: Uyku ( selamün aleyküm)

Re: Uyku ( selamün aleyküm)

"Acaba Allah beni huzuruna istemiyor mu?" gibi üzüntü ifade eden sözlerle yakarıp dua ederseniz sorun çözülecektir diye umuyorum. Allah yardımcımız olsun.
gurbetten

gurbetten

Mübarek Üye · 1.474 mesaj

RE: UYKU ( SELAMÜN ALEYKÜM)

Dirilis yazdı:
"Acaba Allah beni huzuruna istemiyor mu?" gibi üzüntü ifade eden sözlerle yakarıp dua ederseniz sorun çözülecektir diye umuyorum. Allah yardımcımız olsun.

IYI BIR CÖZÜMB)
iKRA-OKU...
zimzum

zimzum

Aktif Üye · 51 mesaj

bende son bir kaç gündür sabah namazına kalkamıorum çok üzülüyorum her sabah ağlayarak uyanıorum
ben ne yapmalıyım uysnsbilmrk için?
inforna

inforna

Üye · 16 mesaj

akşamdan niyetlenmek tevekkül etme yani allah mutlaka sesinizi duyacaktır kaldırmakta onun elinde gönül kalkmak istedikten sonra kalkamamak nafile...
hudayfe

hudayfe

Üye · 27 mesaj

Namaza kalkabilmek için günlük yaşantıya(takvaya) dikkat, külli bir niyetle yatmak ve Cenab-ı Allaha tevekkül önemli kanaatimce.Birde namazdan sonra yatmak benim de sıkıntılı oldugum bir mevzu. o sıralarda birşeylerle (Kuran, evrad ezkarla ) meşgul olunursa o halet gider sanırım.
Allah_affetsin

Allah_affetsin

Kıdemli Üye · 139 mesaj

hoca efendi 5 saatten fazla uyuyan gaflettedir demiş..ben sabah namazlarından sonra hemen uyuyorum çünkü zaten 12 de uyuyorum okula gidiyorum yoruluyorum sabahta uyumak zorunda kalıyorum....Bhane bulmuş gibi oldum ama böle napalım...kim sabah namazından sonra uyumazki uyumayan kişide zaten eksiğini akşam erken yatarak tamamllıyor benim öle bi şansım yok...sabah namazlarına bende bazan kalkamıyorum saati kapatıp birazdan kalkarım diyorum bide bakıyorumki sabah olmuş...Allah yardımcımız olsun bu konu benide çok rahatsız etti
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

zimzum yazdı:
bende son bir kaç gündür sabah namazına kalkamıorum çok üzülüyorum her sabah ağlayarak uyanıorum
ben ne yapmalıyım uysnsbilmrk için?

S.A __Saat Kur:D___
(yanlis hatirlamiyorsam sabah namzina kalkabilmek icin dua vardi, bulursam yazarimB))
efsude

efsude

Mübarek Üye · 671 mesaj

SELAMUNALEYKUM FATMA KARDESIM!
ONCELIKLE ARAMIZA HOSGELDINIZ ILK DEFA FORMUNUZU OKUYORUM ARAMIZA KATILMANIZ GEREK BIZDE GEREK SE SIZDE HAYIRLARA VESILE OLUR INSALLAH.SEVGILI KARDESIM NAMAZDAN SONRA AKLINIZA NE GELIYORSA SIZI ONLARI TESBIH EDIN ORNEGIN;TEFRICIYE OKUYUN,SELAVAT CEKIN,AYETEL KURSI CEKIN BUNLARI YATAKTA DEGILDE SECCADDE YAPARSANIZ HEM UYKUNUZ GELMEZ HEMDE BOL BOL RABBIMIN RIZASI ICIN UGRASMIS OLURSUNUZ.
SELAM VE DUA ILE...
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN İNŞ. MEVLAM NE DİLEĞİNİZ VARSA İNŞ. HAYIRLI BİR ŞEKİLDE KABUL BUYURSUN VE İÇİNİZDEKİ ŞERLERİDE HAYRA VESİLE EYLEYİP KABUL BUYURSUN...AMİNB)B)B)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.