Arabana Kimi Alırdın??..

1.286 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
yaren_naz

yaren_naz

Üye · 31 mesaj

Gece saat 02.00,çok fazla yağmur yağıyor..arban 2 kişilik ve durakta 3 kişi var:

1.DOKTOR:daha önceden senin hayatını kurtarmıştı....
2.YAŞLI BİR TEYZE:çok hasta acilen hastaneye yetişmesi gerekiyor...
3.TANIŞMAYI ÇOK İSTEDİĞİN BİRİ....

hangisini arabana alırsın???
bir şirkete eleman alınırken bu soru sorulmuş ve doğru cevabı verenler işe alınmış,benim de ilgimi çekti...bakalım kimler işe alınacak??
:p
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

RE: Arabana Kimi Alırdın??..

s.a
ben buldum cevabı...şimdi arabımı doktora verir,yaşlı teyzeyle baraber hastaneye yollardım...bende tanışmak istediğim kişiyle yağmur altında romantik bi konuşma yapardım...;)
MAVI HUZUN

MAVI HUZUN

Mübarek Üye · 663 mesaj

BENCEDE MANTIKLIB)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
yaren_naz

yaren_naz

Üye · 31 mesaj

ireme yazdı:
s.a
ben buldum cevabı...şimdi arabımı doktora verir,yaşlı teyzeyle baraber hastaneye yollardım...bende tanışmak istediğim kişiyle yağmur altında romantik bi konuşma yapardım...;)

a.s evet kardeşim işe alındın hayırlı uğurlu olsun:D
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D.....YUUUUUUPPPPP PPPPİİİİİİ...OLEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYY...:D:D:D:D:D:D:D:D:D
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

ILGINçMIS YAVVV BEN OLSAM HEMEN YASLI TEYZEYI HASTANEYE YETISTIRIRDIM SONRADA ISI KAçIRIRDIM TABI:D:D:D:D:D
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Betul37

Betul37

Aktif Üye · 59 mesaj

Ben doktor'u ve yasli teyzeyi alirdim

ise alimdimmi?:P:D
Melek Tuana

Melek Tuana

Yeni Üye · 4 mesaj

s.a. tam da ben soruyu okurken İreme kardeşimin dediği gibi düşünmüştüm.yani yaşlı teyzeyle doktoru hastaneye gönderir ben de tanışmak istediğim kişiyle yağmur altında konuşurdum.Ama ben de işe alınmış sayılırım.Çünkü İreme kardeşimin verdiği cevabı okumadan bunu düşündüm.ee ne zaman başlıyorum işe?maaşı ne kadar? memur maaşı kadar mı?eğer öyleyse vazgeçtim:):):):):):):):):)paylaşımın için teşekkür ederm.B)
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

iremes.a

Vay be çok mantıklı tebrikler...

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.