Tilavat secdesi nasıl yapılır?

166.593 görüntülenme · 26 yanıt

Paylaş:
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

selamün aleyküm canım tilavet secdesi nasıl yapılır adı altında acılan konuyu senın sayfana aktara bilirmiyim musaaden varsa sağlıçakla kal

Gök Kubbe

Gök Kubbe

Mübarek Üye · 3.422 mesaj

ALLAH razı olsun.....(:
_SeNaToR_

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj

Allah Razı olsun kardeş.Fakat Ellerin Yüze Sürülmesini Nerden çıkardın. Şer'i Delil getirirmisin bana.
hayri07

hayri07

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

B):T.
selametle kalın.
altiner

altiner

Yeni Üye · 0 mesaj

allah razi olsun
adem canbaz

adem canbaz

Yeni Üye · 7 mesaj

selam aleyküm ALLAH yar ve yardımcınız olsu bir sorum var ? selativitir namazını kılıyoruz 3. rekata kalktık fatihayı okuduk zamlı sure olarak alak (ıgra)suresini sonuna kadar okuduk (son ayet secde ayeti ) SORU....SECDEYİ KUNUTDAN ÖNCEMİ YAPACIK SONRAMI ???????(((( secde ayetini okuduktan sonra en az 3.ayet daha okuyacaksan hemen secde yapılır DİKKAT ....KUNUT YANİ DUA OKUYACAĞIZ O YÜZDEN SECDEYİ NE ZAMAN YPMAMIZ GEREKİR DELİL ŞART BANA YARDIMCI OLURMUSUNZ
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

adem canbazselam aleyküm ALLAH yar ve yardımcınız olsu bir sorum var ? selativitir namazını kılıyoruz 3. rekata kalktık fatihayı okuduk zamlı sure olarak alak (ıgra)suresini sonuna kadar okuduk (son ayet secde ayeti ) SORU....SECDEYİ KUNUTDAN ÖNCEMİ YAPACIK SONRAMI ???????(((( secde ayetini okuduktan sonra en az 3.ayet daha okuyacaksan hemen secde yapılır DİKKAT ....KUNUT YANİ DUA OKUYACAĞIZ O YÜZDEN SECDEYİ NE ZAMAN YPMAMIZ GEREKİR DELİL ŞART BANA YARDIMCI OLURMUSUNZ

Ve Aleyküm Selam
Cevabı zaten kendiniz vermişsiniz
3.ayet daha okuyacaksan hemen secde yapılır
Yani kıyamda durmaya devam edeceksek secdeyi yapmamız gerekir
Selam ve dua ile
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.