YOK BEGENDİM AMA ÇÖZEMEYİNCE CANIM SIKILDI.BEN BU BULMAYACAYI ÇÖZERSEM KESİN TERFİ EDERİM:)
çözülemeyen mantık bulmacası birde sen dene
14.625 görüntülenme · 53 yanıt
RE: çözülemeyen mantık bulmacası birde sen dene
YOK BEGENDİM AMA ÇÖZEMEYİNCE CANIM SIKILDI.BEN BU BULMAYACAYI ÇÖZERSEM KESİN TERFİ EDERİM:)
muhammed kutsal KARDEŞİM BENCE DAHA FAZLA BEKLEME CEVABI VER ARTIK LÜTFEN OLMUYO İŞ YERİNDE HİÇ KONSANTRE OLAMIYORUM SORUYA HADİ KARDEŞİ CEVABI VER BENCE ARTIK YETER BAK BENİM GİBİ MERAKLI İNSANLARIDA DÜŞÜN LÜTFEN!!!!!!!!!!!!
ALLAHA EMANET OLUN
muhammed kutsal KARDEŞİM BENCE DAHA FAZLA BEKLEME CEVABI VER ARTIK LÜTFEN OLMUYO İŞ YERİNDE HİÇ KONSANTRE OLAMIYORUM SORUYA HADİ KARDEŞİ CEVABI VER BENCE ARTIK YETER BAK BENİM GİBİ MERAKLI İNSANLARIDA DÜŞÜN LÜTFEN!!!!!!!!!!!!
ALLAHA EMANET OLUN
güler yüz kardeşim naptın çözebildinmi kardeşler sabırsızlanıyorlar
güler yüz kardeşim naptın çözebildinmi kardeşler sabırsızlanıyorlar
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
kardeşlerim allah kolaylık versin efendimiz ne kadar güzel söylemiş...
FAYDASIZ İLİMDEN ALLAH SIGINIRIM...
kardeşlerim allah kolaylık versin efendimiz ne kadar güzel söylemiş...
FAYDASIZ İLİMDEN ALLAH SIGINIRIM...
BENDE FİDANA KATILIYORUM.
fidan yazdı:
Siyahgulsevdalisi KARDEŞİM TAMAM BELKİ FAYDASIZ AMA BEYNİ ÇALIŞTIRIR BENCE ARASIRA BÖYLE ŞEYLEREDE BAKMAK GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
ALLAHA EMANET OLUN
BENDE FİDANA KATILIYORUM.
hayır kardeşim değil
hayır kardeşim değil
değil mi:( :(neyse o zaman İngiliz..:p
Allaha emanet olunuz...
değil mi:( :(neyse o zaman İngiliz..:p
Allaha emanet olunuz...
AÇIKLIYORUM SİZDE KURTULUN BENDE KURTULAYIM
AÇIKLIYORUM SİZDE KURTULUN BENDE KURTULAYIM
ÇÖZÜLEMEYEN MANTIK SORUSUNUN CEVABI;ÇÖZEN KARDEŞLERİ BURDAN TEBRİK EDİYORUM
Evleri soldan sağa doğru sıralarsak:
n.Ev: Renk, Sahibi, Hayvan, İçecek, Sigara.
1.Ev: Sarı, Norveçli, Kedi, Su, Dunhill.
2.Ev: Mavi, Danimarkalı, At, Çay, Marlboro.
3.Ev: Kırmızı, İngiliz, Kuş, Süt, Palmall.
4.Ev: Yeşil, Alman, Balık, Kahve, Rothmanns.
5.Ev: Beyaz, İsveçli, Köpek, Bira, Winfield.
Balık besleyen arkadaş, görüldüğü üzere Yeşil evde oturan, kahve ve Rothmanns tercih eden Alman arkadaşımız.
Einstein soruyu üniversitede ders verdiği öğrencilerine soruyor ve "insanların %98'i bu soruyu çözemez bakalım siz çözebilecekmisiniz?" diyor. Böylece soruyu veriyor.
Daha sonraki derslerde öğrenciler soruyu çözmüş ve kendilerinden emin bir şekilde bekliyorlar. "Soruyu çözdük, oldukçada basitmiş cevap da Alman" diyorlar. Einstein de emin olup olmadıklarını soruyor. "Eminiz" cevabını alıncada " kuşku duymayı sürdürmek hayatınızdaki en önemli şey olmalıdır" cevabını veriyor. Şaşıran öğrenciler balığı sorunca da "balık kendisi için en iyi olan yerde" diyerek olayı bitiriyor.
ÇÖZÜLEMEYEN MANTIK SORUSUNUN CEVABI;ÇÖZEN KARDEŞLERİ BURDAN TEBRİK EDİYORUM
Evleri soldan sağa doğru sıralarsak:
n.Ev: Renk, Sahibi, Hayvan, İçecek, Sigara.
1.Ev: Sarı, Norveçli, Kedi, Su, Dunhill.
2.Ev: Mavi, Danimarkalı, At, Çay, Marlboro.
3.Ev: Kırmızı, İngiliz, Kuş, Süt, Palmall.
4.Ev: Yeşil, Alman, Balık, Kahve, Rothmanns.
5.Ev: Beyaz, İsveçli, Köpek, Bira, Winfield.
Balık besleyen arkadaş, görüldüğü üzere Yeşil evde oturan, kahve ve Rothmanns tercih eden Alman arkadaşımız.
Einstein soruyu üniversitede ders verdiği öğrencilerine soruyor ve "insanların %98'i bu soruyu çözemez bakalım siz çözebilecekmisiniz?" diyor. Böylece soruyu veriyor.
Daha sonraki derslerde öğrenciler soruyu çözmüş ve kendilerinden emin bir şekilde bekliyorlar. "Soruyu çözdük, oldukçada basitmiş cevap da Alman" diyorlar. Einstein de emin olup olmadıklarını soruyor. "Eminiz" cevabını alıncada " kuşku duymayı sürdürmek hayatınızdaki en önemli şey olmalıdır" cevabını veriyor. Şaşıran öğrenciler balığı sorunca da "balık kendisi için en iyi olan yerde" diyerek olayı bitiriyor.
cevabın açıklanmasına çooooooooook sevindim:D.ayrıca aklın yolu birdir balık için fazla kuşkulanmaya da gerek yok onu alman beliyomuş:D:D:D
cevabın açıklanmasına çooooooooook sevindim:D.ayrıca aklın yolu birdir balık için fazla kuşkulanmaya da gerek yok onu alman beliyomuş:D:D:D
bence hiçbirinin balığı yok. sigara içmekten balık bakmaya vakitleri olmaz bu yüzden***hem kapı komşular hemde bir birlerinden etkilenmemişler. komşuluk ilişkileri zayıf;)
bence hiçbirinin balığı yok. sigara içmekten balık bakmaya vakitleri olmaz bu yüzden***hem kapı komşular hemde bir birlerinden etkilenmemişler. komşuluk ilişkileri zayıf;)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/1624-cozulemeyen-mantik-bulmacasi-birde-sen-dene · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.