Şehvet..

6.875 görüntülenme · 48 yanıt

Paylaş:
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

Allahım SON NEFESİMİZDE İMANLI ÖLMEYİ NASİP EDER İŞALLAH.
TürK

TürK

Yeni Üye · 1 mesaj

Teşekkürler.
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

şehvet,nefisle beraber hareket eder..

şehvet,nefisle beraber hareket eder..

DirilisNefsinin şehvetli arzularının, hevâ ve heveslerinin esiri olmuş bir adam varmış..

Birgün dışarıda durmuş beklerken yanına bir hanım gelip adres sormuş. Adam kadının elindeki adres kağıdına, sonra da kadına bakmış. Kadının güzelliğine aldanıp bunun kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu düşünmüş ve "sağdaki cadde, 3. sokak.." diyerek kendi evini tarif etmiş. Kadın o sokağa girdiğinde adamın tarif ettiği evin kapısını çalmış...

Bu adam bütün hayatı boyunca hep arkadaşlarına o anı anlatıp "o günü asla unutamıyorum" demiş. Gün geçmiş, zaten çok kısa süren fanî hayat bitmeye yüz tutmuş, adam ölüm döşeğinde can çekişiyormuş..

Yakınları kelime-i şehadet getirmesi için adama ısrar ediyormuş, adam ne kadar kendini zorlasa da şehadet kelimesini söylemeye güç yetiremiyormuş, nihayet en sonunda Kur'an-ı Kerim'i eline almış, havaya kaldırmış, herkes bu manzara karşısında kelime-i şehadet duymayı beklerken adam şöyle demiş;

"Sağdaki cadde, 3. sokak"

Gençliğini kirli işlerde harcayan, kulluk vazifesini daima erteleyen insanlara Allah yaşlandığında da temiz bir hayat nasip etmez. Cennet bu kadar ucuz değil, "nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz" (hadis-i şerif)

Şimdi bize düşen bu gençliğin kıymetini bilip, Rabbimize kulluk ederek temiz bir hayat içinde büyüyüp serpilmektir..

ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİLALEMİN..

RABBİM İNŞALLAH ŞEHVETİNE DÜŞKÜN OLAN İNSANLARDAN UZAK EYLESİN,BENİ VE ÜMMET_İ MUHAMMEDİ...:gulegule

Selam ve dualarımla..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

allah razı olsun kardeşim biz imannın gençleriyiz
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

Y.e.K.M

Y.e.K.M

Kıdemli Üye · 116 mesaj

RE: Şehvet..

ekremeeeallah razı olsun kardeşim biz imannın gençleriyiz

EVET BİZ İMANIN GENÇLERİYİZ... katılıyorum kardeşime...
A.E.O
dolunayhilal

dolunayhilal

Kıdemli Üye · 287 mesaj

nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz" (hadis-i şerif)bencede nasıl yaşarsan öyle ölürsün nasıl ölürsen öyle dirilirsin
havva362

havva362

Kıdemli Üye · 280 mesaj

bir kitapta okumuştum ve bu duayı çok sevmiştim diyordu ki:RABBİM HZ. YUSUF HÜRMETİNE BU GÜNÜMÜZÜN YUSUFLARINI KORUSUN.(AMİİİİN)
nur_yüzlüm

nur_yüzlüm

Aktif Üye · 85 mesaj

S.a Kardeşim Allah Razi Olsun Gerçekten çok Hoş Bir Paylaşim Allaha Emanet Olun.
berra34

berra34

Kıdemli Üye · 201 mesaj

s.a
paylaşımın için allah razı olsun.şehvetın şerrinden rabbıme sığınırım.
..:Tuana:..

..:Tuana:..

Üye · 24 mesaj

tekerur ettim kardeşim ve tekkerur etmektende haz duydum ;)
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

Rabbim merhametinden mahrum ettiği vakit,son demde TELKİN bile işe yaramıyor görüldüğü üzere.

ZULMÜN adresi belli...Sağdaki cadde 3. sokak- CEHENNEM...!!!

Allah(CC) muhafaza buyursun...amin !

iBRET olması hasebiyle güzel bir paylaşım olmuş,Allah(CC) razı olsun.Selam ve dua ile A.E.O.
BRC

BRC

Kıdemli Üye · 236 mesaj

ALLAH razı olsun.. İbretlik bir paylaşımdı..
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Nefsinin şehvetli arzularının, hevâ ve heveslerinin esiri olmuş bir adam varmış..

Birgün dışarıda durmuş beklerken yanına bir hanım gelip adres sormuş. Adam kadının elindeki adres kağıdına, sonra da kadına bakmış. Kadının güzelliğine aldanıp bunun kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu düşünmüş ve "sağdaki cadde, 3. sokak.." diyerek kendi evini tarif etmiş. Kadın o sokağa girdiğinde adamın tarif ettiği evin kapısını çalmış...

Bu adam bütün hayatı boyunca hep arkadaşlarına o anı anlatıp "o günü asla unutamıyorum" demiş. Gün geçmiş, zaten çok kısa süren fanî hayat bitmeye yüz tutmuş, adam ölüm döşeğinde can çekişiyormuş..

Yakınları kelime-i şehadet getirmesi için adama ısrar ediyormuş, adam ne kadar kendini zorlasa da şehadet kelimesini söylemeye güç yetiremiyormuş, nihayet en sonunda Kur'an-ı Kerim'i eline almış, havaya kaldırmış, herkes bu manzara karşısında kelime-i şehadet duymayı beklerken adam şöyle demiş;

"Sağdaki cadde, 3. sokak"

Gençliğini kirli işlerde harcayan, kulluk vazifesini daima erteleyen insanlara Allah yaşlandığında da temiz bir hayat nasip etmez. Cennet bu kadar ucuz değil, "nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz" (hadis-i şerif)

Şimdi bize düşen bu gençliğin kıymetini bilip, Rabbimize kulluk ederek temiz bir hayat içinde büyüyüp serpilmektir..
----------------------------------------------------------------------------

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNE GÖNLÜNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

hyalcin_67

hyalcin_67

Kıdemli Üye · 125 mesaj

"nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz" (hadis-i şerif.ALLAH razı olsun kardeşim...
ALLAH'ım hakkımda hayırlı olanı,gönlüme razı eyle; gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle.(amin)
sevil1

sevil1

Kıdemli Üye · 285 mesaj

Allah Razi Olsun Kardeş
Ibret Olsun Herkese
su misali

su misali

Kıdemli Üye · 154 mesaj

Allah razı olsun güzel bir paylaşım
inayet

inayet

Yeni Üye · 2 mesaj

teşekkürler
awdar_34

awdar_34

Üye · 25 mesaj

Nasil Yaşarsaniz öyle ölürsünüz
Nasil ölürseniz öyle Diriltilirsiniz Hş

Temutune Kema Teişun
Ve Tub'asune Kema Temutun
SoRuN

SoRuN

Üye · 20 mesaj

s.a Allah razı olsunda kadında amma safmış
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

Selamunaleykum emeğinize saglık Allah bize hayırlı ömür nasip eylesin a.e.olunuz
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.