uykucu bebiş..

bu bebis de ALLAH'a dua edio...

afiyetle ye karpuzunu...

küçük aşçımız..

,bu bebiş de kanatlanmış uçuo..

bilgisayar kurdu bir bebiş..
(tıpkı benim gibi...:D:D:D)
4.378 görüntülenme · 15 yanıt

huzunlu_gurbet yazdı:
su karpuza bayildim ve inanilmaz canim çekti simdi himm resimler çok guzel bebislerde çok tatliydi kardesim emegine saglik benimde çok yakin zamanda bir kizim olacak ALLAH,in izniyle gun sayiuorum artik ve kolaylikla atlatabilmek içinde dualarinizi bekliyorum insallah selametle kardesim allah,a emanet ol..B)B)B)B)B)
huzunlu_gurbet yazdı:
su karpuza bayildim ve inanilmaz canim çekti simdi himm resimler çok guzel bebislerde çok tatliydi kardesim emegine saglik benimde çok yakin zamanda bir kizim olacak ALLAH,in izniyle gun sayiuorum artik ve kolaylikla atlatabilmek içinde dualarinizi bekliyorum insallah selametle kardesim allah,a emanet ol..B)B)B)B)B)
derya_derya yazdı:ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM çOK MEMNUN OLDUM YAZDIKLARINA EVET RABBIMIN IZNIYLE KIZIMIN ISMI ZEYNEP SILA OLACAK EVET BIYERDEN BULUP YEMEM LAZIM DOGRU AMA BURDA KARPUZUN BILE TADI YOK MAALESEF HIç BISEY ORDAKILERIN TADINI VE YERINI TUTMUYOR NEYSE YINE RABBIME SUKURLER OLSUNKI IMKANIMIZ VARDA ALABILIYORUZ YA ODA OLMASAYD.... NEYSE KARDESIM TESEKKUR EDERIM DUALARINIZI BEKLIYORUM INSALLAH ALLAH,A EMANET OLUN SELAMETLEB)B)B)B)B):D:D:D:D
huzunlu_gurbet yazdı:
AYYY.ANNE Mİ OLUYORSUN?ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU ANNELİK.RABBİM YARDIMCIN OLSUN.KARPUZU YE EMİ ALIP Bİ YERDEN?BENİMDE CANIM KIŞ GÜNÜ CAN ERİĞİ ÇEKMİŞTİ ZAR ZOR BULMUŞTUK:DBEBEKLER ÇOK MASUM CANLILAR.BEBEĞİNİN İSMİNİ DÜŞÜNDÜNMÜ?
CENNET GULU yazdı:
huzunlu_gurbet yazdı:
ALLAH ; ANALI , BABALI BÜYÜTSÜN...B)B)
huzunlu_gurbet yazdı:
CENNET GULU yazdı:
huzunlu_gurbet yazdı:
ALLAH ; ANALI , BABALI BÜYÜTSÜN...B)B)
ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM INSALLAH SELAMETLEB)B)B)
peker51 yazdı:
sla
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/16217-duny-nin-ssir-t-neurleri-sseurssi-leurr · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.