HANGİSİ LİNÇ EDİLMELİ<<<<ANKET>>>>>
1.052 görüntülenme · 11 yanıt
RE: SİZE HANGİSİ LİNÇ EDİLMELİ<<<<ANKET>>>>>
APO İLE BUSH ARASINDA KALIYOR İNSAN SİZ OLSANIZ HANGİSİNİN LİNÇ EDLMESİNİ İSTERDİNİZ
APO İLE BUSH ARASINDA KALIYOR İNSAN SİZ OLSANIZ HANGİSİNİN LİNÇ EDLMESİNİ İSTERDİNİZ
RE: HANGİSİ LİNÇ EDİLMELİ<<<<ANKET>>>>>
BENCE HEPSİ EDİLMELİ.HEPSİ DE CANİ.BİRBİRLERİNDEN Bİ FARKLARI YOK:@
AMENNA AMA BİRİNİ SEÇMEN GEREKİYOR HANGİSİ OLAMALI
derya_derya yazdı:
AMENNA AMA BİRİNİ SEÇMEN GEREKİYOR HANGİSİ OLAMALI
Bu dünyada yapacaklarını yapsınlar, belki biz yetişemeyiz onlara. Ama dünya iki kapılı bir han. Şimdi bizler hanın içindeyiz, yarın ikinci kapısından çıkacağız. Rabbim en güzel cezalarını verir hak edenlere.
Bu dünyada yapacaklarını yapsınlar, belki biz yetişemeyiz onlara. Ama dünya iki kapılı bir han. Şimdi bizler hanın içindeyiz, yarın ikinci kapısından çıkacağız. Rabbim en güzel cezalarını verir hak edenlere.
NİKKO KARDEŞİM DEDİKLERİNE AMENNA AMA ADI ÜSTÜNDE ANKET BİRİNİ SEÇSEN HIII
Nikko yazdı:
NİKKO KARDEŞİM DEDİKLERİNE AMENNA AMA ADI ÜSTÜNDE ANKET BİRİNİ SEÇSEN HIII
Ahsen-i Figan kardeşim, sende öyle anket yapıyorsun ki; düşündürürken kilitliyorsun insanları :). Birini söylesek diğerini ne yapıcaz, ikisini linç etsek diğeri kalıyor.
Apo içten işgal ediyor kaleyi.
Bush da önüne geleni yıkıyor.
Puş diyorum ben.
Ahsen-i Figan kardeşim, sende öyle anket yapıyorsun ki; düşündürürken kilitliyorsun insanları :). Birini söylesek diğerini ne yapıcaz, ikisini linç etsek diğeri kalıyor.
Puş diyorum ben.
S.A GÜZEL KARDEŞİM KARAR VERMEK ÇOK ZOR.DÜŞÜNÜP ZAMAN HARCAYACAĞIMIZA TOPU İDAM EDİLSİN DÜNYA HUZURA ERSİN.AMA İLLADA BİRİ DİYOSANIZ KESİNLİKLE ALLAHIN BELASI OLAN BUSH DERİM.:@:@:@:@ RABBİM ONU KENDİ SYAPTIKLARIYLA ÖLDÜRÜR AMA YAVAŞ YAVAŞ YAPTIKLARININ YAPACAKLARININ CEZASINI ÇEKE ÇEKE.İNŞALLAH ALLAHIM SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER.
S.A GÜZEL KARDEŞİM KARAR VERMEK ÇOK ZOR.DÜŞÜNÜP ZAMAN HARCAYACAĞIMIZA TOPU İDAM EDİLSİN DÜNYA HUZURA ERSİN.AMA İLLADA BİRİ DİYOSANIZ KESİNLİKLE ALLAHIN BELASI OLAN BUSH DERİM.:@:@:@:@ RABBİM ONU KENDİ SYAPTIKLARIYLA ÖLDÜRÜR AMA YAVAŞ YAVAŞ YAPTIKLARININ YAPACAKLARININ CEZASINI ÇEKE ÇEKE.İNŞALLAH ALLAHIM SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER.
YA KARDEŞİM BENİM AMACIM VR BURDA YENİ AÇTIĞIM FORMA BAK ANLARSIN PUŞ MU BUSH MU????
Nikko yazdı:
Puş diyorum ben.
YA KARDEŞİM BENİM AMACIM VR BURDA YENİ AÇTIĞIM FORMA BAK ANLARSIN PUŞ MU BUSH MU????
TOPRAĞIM BANCEDE BUSH ÖLDÜRÜLMELİ AMA APO'DA YABANA ATILMAZ
meftun61 yazdı:
TOPRAĞIM BANCEDE BUSH ÖLDÜRÜLMELİ AMA APO'DA YABANA ATILMAZ
AYNEN KATILIYORUM KARDEŞİM ..
TOPUNU İDAM EDELİM , DÜNYA BU PİSLİKLERDEN KURTULMUŞ OLSUN....
(DEĞİL Mİ AMA??):@:@:@
meftun61 yazdı:
AYNEN KATILIYORUM KARDEŞİM ..
TOPUNU İDAM EDELİM , DÜNYA BU PİSLİKLERDEN KURTULMUŞ OLSUN....
(DEĞİL Mİ AMA??):@:@:@
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/16207-hangisi-linc-edilmeli-anket · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Buyrun kendinizi sınayın hangisi var hangisi yok..... İslami Bilgi ve Kaynaklar 31 cevap
- kadir gecesi nedir nasıl dua edilmeli Dini sohbet 1 cevap
- HAYAT NAMAZA GÖRE TANZİM EDİLMELİ Dini sohbet 5 cevap
- İslam'a gore kadının çalışması caiz midir? Şayet caiz ise nelere dikkat edilmeli? Islamda Kadının Yeri ve Önemi 3 cevap
- cok anlamli tek soruluk anket...?? Dini sohbet 5 cevap
- Yabancı bir sitede anket:Allah rızası için mutlaka katılın.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.