salatı tefriciyye için yardım
1.584 görüntülenme · 11 yanıt
RE: salatı tefriciyye için yardım
SelamunAleyküm Bu ayın sonuna okunması gerereken çok şeylerim var. Ayın sonuna kadar şimdilik 100 adet alıyım bitirdiğimde kalmış olursa yine alırım kardeşim Allah (c.c) Şafi adının Hürmetine şifa verir inşAllah.
SelamunAleyküm Bu ayın sonuna okunması gerereken çok şeylerim var. Ayın sonuna kadar şimdilik 100 adet alıyım bitirdiğimde kalmış olursa yine alırım kardeşim Allah (c.c) Şafi adının Hürmetine şifa verir inşAllah.
RE: salatı tefriciyye için yardım
100 TANEDE BEN ALAYIM KARDEŞİM...
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..B)
100 TANEDE BEN ALAYIM KARDEŞİM...
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..B)
dualarınızla yardım edin.
üzerimde 2 yıldır bi türlü atamadığım bi sıkıntı bela var.dönüp dolaşıp geri gelio.zaten gelmesede beynimin içinde bi yerde hiçbir an beni terketmiyo.çırpınıp duruyorum ama bakıyorumki yine aynı yerdeyim.ne olur Allah Peygamber hakkı için benim içinde dua edin.salat-ı tefriciyyeyi okuyun.Allah beni bu hale getirenlerin cezasını şimşek hızıyla versin.canım çok yanıyor.artık huzurlu uyumak uyanmak istiyorum.allah bana merhamet etsin.amacıma ulaştırsın.
üzerimde 2 yıldır bi türlü atamadığım bi sıkıntı bela var.dönüp dolaşıp geri gelio.zaten gelmesede beynimin içinde bi yerde hiçbir an beni terketmiyo.çırpınıp duruyorum ama bakıyorumki yine aynı yerdeyim.ne olur Allah Peygamber hakkı için benim içinde dua edin.salat-ı tefriciyyeyi okuyun.Allah beni bu hale getirenlerin cezasını şimşek hızıyla versin.canım çok yanıyor.artık huzurlu uyumak uyanmak istiyorum.allah bana merhamet etsin.amacıma ulaştırsın.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/16175-salati-tefriciyye-icin-yardim · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- SALAVAT-I TEFRİCİYYE İÇİN YARDIM EDİN Dini sohbet 18 cevap
- Sevgili arkadaşlar ailem için salatı tefriciye okuyorum yardım edebilirmisiniz ? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- salatı tefriciye için yardım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 111 cevap
- _ACİL_salavat_ı tefriciyye Dua Bölümü 37 cevap
- Ablamın sınavı için Salatı Tefriciye okumak istiyorum yardımınıza ihtiyacım var Dua Bölümü 27 cevap
- yardım..yardım..yardım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.