Affeder misin?

4.581 görüntülenme · 54 yanıt

Paylaş:
lana

lana

Mübarek Üye · 939 mesaj

RE: Affeder misin?

selamunaleyküm kardeşim saolasın Allah razı olsun çok güzel selametle kalın...B)
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

Mübarek Üye · 2.624 mesaj

Allah cümlemizden razı olur inşAllah kardeşlerimçok sağolun..iNŞAllah peygamber efendimiz(sav) şefaatine nail ve ona layık bir ümmet olabiliriz..selametle..
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

ecmain kardeşim.inşAllah..selametle..
sedaa

sedaa

Yeni Üye · 9 mesaj

s.a kardeşim allah razı olsun senden o kadar guzel yazmışınki inş herkes bu yazdıklarından bişeyler çıkartır ve benle aynı duyguları paylaşırlar o guzel yureğine sağlık kib kardeşim allaha emanet ol görüşürkB)B)
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

ECMAİN SEDA KARDEŞİM İNŞALLAH.ALLAH RAZI OLSUJ..SELAMETLE
HEVES

HEVES

Kıdemli Üye · 271 mesaj

selamün aleyküm gülerciğim çok güzeldi gerçekten... elline emeğine sağlık..Allah senden razı olsun..B)Rabbim kalp' inde olupta dile getiremediğin o güzel duğalarını kabul etsin.B).Allaha emanet ol kardeşim B)
iskender

iskender

Yeni Üye · 0 mesaj

Ellerine sağlık Güler kardeşim... Yüce Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah..
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

amin inşallak kardeşlerim..bilmiyorum bir şiir beni bu kadar anlatabilir miydii.bu şiiri yazan sanki benim 19 yıllık arkadaşım gibi..o kadar güzel anlatmış ki duygularımı..bilmiyorum kendim ifade etsem bu şiirin onda biri bile olamazdı.gerçekten bu şiir benim için çok değerli ve inanıyorumki benim giibi hisseden tüm kardeşlerim benim hissettiklerimi hissedecekler.yorumlarınız için çok sağolun kardeşlerim.biliyorum kardeşleirm sizde benim gib peygamber efendimizi(sav) çok özlediniz..bende çok özledim..
"VUSLATINA HASRET KALDIM YARESULALLAH(SAV)
selametle..
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

Affeder misin yaresülüm affeder misin?
şefaatine layık görür müsün,
bu aciz sana sevdalı kardeşinide,
affeder misin,affeder misin?
elzem

elzem

Mübarek Üye · 1.656 mesaj

RABBİM ahirette EFENDİMİZİ şefaatçimiz onun şefaatçimiz olması için de bizi sadık kullarından eyle.Bu güzel paylaşım için RABBİM sizden razı olsun güler kardeşim
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

elzem yazdı:
RABBİM ahirette EFENDİMİZİ şefaatçimiz onun şefaatçimiz olması için de bizi sadık kullarından eyle.Bu güzel paylaşım için RABBİM sizden razı olsun güler kardeşim
amin amin amin inş..cümlemizdne inş..sağolasın kardeşim
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

Allah razı olsun kardeşim
Allaha emanet olun

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

mustafa_xtar yazdı:
Allah razı olsun kardeşim
Allaha emanet olun
amin cümlemizden inşAllah kardeşim.sende kardeşim Allaha emanet ol..selam ve dua ile
sevgi toprak

sevgi toprak

Yeni Üye · 2 mesaj

slm güzel bi yazı yazmışsınız allah razı olsun kendinize iyi bakınB)B)
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

sevgi toprak yazdı:
slm güzel bi yazı yazmışsınız allah razı olsun kendinize iyi bakınB)B)[/quot]aleykümselam kardeşim.ecmain olsun kardeşim.şiir bana ait değil ama benim duygularımı en iyi ifade eden bir şiir.bende paylaştım.selam ve dua ile
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.