Affeder misin?
4.581 görüntülenme · 54 yanıt
RE: Affeder misin?
Allah cümlemizden razı olur inşAllah kardeşlerimçok sağolun..iNŞAllah peygamber efendimiz(sav) şefaatine nail ve ona layık bir ümmet olabiliriz..selametle..
Allah cümlemizden razı olur inşAllah kardeşlerimçok sağolun..iNŞAllah peygamber efendimiz(sav) şefaatine nail ve ona layık bir ümmet olabiliriz..selametle..
selamün aleyküm gülerciğim çok güzeldi gerçekten... elline emeğine sağlık..Allah senden razı olsun..B)Rabbim kalp' inde olupta dile getiremediğin o güzel duğalarını kabul etsin.B).Allaha emanet ol kardeşim B)
selamün aleyküm gülerciğim çok güzeldi gerçekten... elline emeğine sağlık..Allah senden razı olsun..B)Rabbim kalp' inde olupta dile getiremediğin o güzel duğalarını kabul etsin.B).Allaha emanet ol kardeşim B)
iskender
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Ellerine sağlık Güler kardeşim... Yüce Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah..
Ellerine sağlık Güler kardeşim... Yüce Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah..
amin inşallak kardeşlerim..bilmiyorum bir şiir beni bu kadar anlatabilir miydii.bu şiiri yazan sanki benim 19 yıllık arkadaşım gibi..o kadar güzel anlatmış ki duygularımı..bilmiyorum kendim ifade etsem bu şiirin onda biri bile olamazdı.gerçekten bu şiir benim için çok değerli ve inanıyorumki benim giibi hisseden tüm kardeşlerim benim hissettiklerimi hissedecekler.yorumlarınız için çok sağolun kardeşlerim.biliyorum kardeşleirm sizde benim gib peygamber efendimizi(sav) çok özlediniz..bende çok özledim..
"VUSLATINA HASRET KALDIM YARESULALLAH(SAV)
selametle..
amin inşallak kardeşlerim..bilmiyorum bir şiir beni bu kadar anlatabilir miydii.bu şiiri yazan sanki benim 19 yıllık arkadaşım gibi..o kadar güzel anlatmış ki duygularımı..bilmiyorum kendim ifade etsem bu şiirin onda biri bile olamazdı.gerçekten bu şiir benim için çok değerli ve inanıyorumki benim giibi hisseden tüm kardeşlerim benim hissettiklerimi hissedecekler.yorumlarınız için çok sağolun kardeşlerim.biliyorum kardeşleirm sizde benim gib peygamber efendimizi(sav) çok özlediniz..bende çok özledim..
"VUSLATINA HASRET KALDIM YARESULALLAH(SAV)
selametle..
Affeder misin yaresülüm affeder misin?
şefaatine layık görür müsün,
bu aciz sana sevdalı kardeşinide,
affeder misin,affeder misin?
Affeder misin yaresülüm affeder misin?
şefaatine layık görür müsün,
bu aciz sana sevdalı kardeşinide,
affeder misin,affeder misin?
elzem yazdı:amin amin amin inş..cümlemizdne inş..sağolasın kardeşim
RABBİM ahirette EFENDİMİZİ şefaatçimiz onun şefaatçimiz olması için de bizi sadık kullarından eyle.Bu güzel paylaşım için RABBİM sizden razı olsun güler kardeşim
Allah razı olsun kardeşim
Allaha emanet olun
Allaha emanet olun
mustafa_xtar yazdı:amin cümlemizden inşAllah kardeşim.sende kardeşim Allaha emanet ol..selam ve dua ile
Allaha emanet olun
sevgi toprak yazdı:
slm güzel bi yazı yazmışsınız allah razı olsun kendinize iyi bakınB)B)[/quot]aleykümselam kardeşim.ecmain olsun kardeşim.şiir bana ait değil ama benim duygularımı en iyi ifade eden bir şiir.bende paylaştım.selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/1610-affeder-misin · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- **"Affeder misin ALLAHim"** İlahiler ve Ezgiler 4 cevap
- Affeder misin? Allah'ım Şiirler 3 cevap
- Allahım Affeder misin? Şiirler 6 cevap
- Ey insan! Hep misin? Hiç misin? Dini sohbet 14 cevap
- ..Allah Beni Affeder..İbretlik Bir Hikaye.. Dini Hikayeler 17 cevap
- Allah affeder, kullar affetmez Dini sohbet 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.