RE: ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
RE: ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
ireme yazdı:
hafize yazdı:
B)B)B) Sebebi: [ Allah Resulü buyurdu; "Şu gök kubbe altında ne varsa, annenin eli, hepsinin üstündedir ve cennete giden yol onun ayaklarının altından geçer. Allah, kitabında ona öyle bir ululuk ve sultanlık vermiştir ki yeryüzü sultanları, ona oranla kuru birer taçtan ibaret kalır."(1) "Anne-baba, insanın en başta saygı göstereceği kudsi iki varlıktır. Ona saygıda kusur eden, Allah a karşı gelmiş sayılır. Onları rencide eden ve hırpalıyan, er geç hırpalanmaya maruz kalır."(2) Hadisler: KÜTÜBÜ SİTTEDEN ALINMIŞTIR. B)B)B)
B)B)B) Ey Kardeşler, Kutsi varlıklara görevimizi en iyi şekilde yerine getirelim.. Anneler gününde onlara hakklarını biraz olsun dua ederek yad edelim, onlar yıllardır bizim kahrımızı çekip Allah a sebat ettiler bizlerde herdem daim edelim bir günümüzü onlara Rahmet dilekleriyle ayıralım... B)B)B)
B)B)B) Ey kardeşler. Analarımız, Hz. Aişe, Hz.Fatıma, Hz.Hatice, Hz.Meryem, ve Onuruyla kainatı onurlandıran. Şerefiyle kainatı grurlandıran sevindiren inciler incisi Analar anası, Maliki Sultan Amine Zişan Validemiz e dua da yer verelim bir yasin-i Şerif okuyarak Anneler gününü Kutlayalım, Dilek ve de temmenilerimizi onların şahları vasıtasıyla Allah a ulaştıralım Onlara Selam edelim.. Allah Kabul Etsin İnşAllah Selam ve dua ile :p:p:p
B)B)B)SELAMUN ALEYKÜM....HAFİZE ANNECİĞİM CANIM ANNEM ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN....BEN ANNEMDEN UZAĞIM ŞUAN...BU VESİLE İLE TÜM ANNELERİN VE DE BENİM ANNEMİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM...ANNELERİM,ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...RABBİM SİZLERİ BİZİM BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN İNŞAALLAH...HAYIRLI VE UZUN ÖMÜRLER DİLİYORUM HEPİNİZE....TÜM ANNELERİN O MÜBAREK ELLERİNDEN ÖPÜYORUM..SELAMETLE KALIN İNŞAALLAH.....B)B)B)B)
Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış.
Bir gün Tanrı'ya sormuş;
"Tanrım, beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler.
Fakat, ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım?"
"Tüm meleklerin arasında senin için bir tanesini seçtim, O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana hergün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın."
"Peki, insanlar bana birşey söylediklerinde, dillerini bilmeden, söylediklerini nasıl anlayacağım?"
"Meleğin sana dünyada duyabileceğin en tatlı ve en güzel sözcükleri söyleyecek.
Sana konuşmayı, dikkatle ve sevgi ile öğretecek."
"Peki, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?"
"Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek."
"Dünyada kötüler olduğunu da duydum.
Beni onlardan kim koruyacak?"
"Meleğin seni kendi hayatı pahasına da olsa koruyacak."
"Fakat, ben seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm."
"Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve ulaşmanın yolunu öğretecek."
O sırada cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır.
Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar;
"Şimdi gitmek üzere isem, benim Meleğimin adı ne?"
"Meleğinin adının önemi yok yavrum. Sen onu, ANNE diye çağıracaksın."
Tüm annelerin "Anneler Günü" kutlu olsun… (alıntdır..):D
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...