HANNANE NEDEN AĞLAMIŞTI
2.500 görüntülenme · 29 yanıt
RE: HANNANE NEDEN AĞLAMIŞTI
S.A.ALLAH RAZI OLSUN.HANNANE BİR KÜTÜK VE CENNETİ GARANTİ.BİZ İSE ALLAH IN AHSEN-İ TAKVİM OLARAK YARATTIĞI EN GÜZEL SANAT ESERİ KENDİMİZİ DÜŞÜRDÜĞÜMÜZ HALLERE BAK.KENDİ ADIMA UTANIYORUM.:(:(:(
S.A.ALLAH RAZI OLSUN.HANNANE BİR KÜTÜK VE CENNETİ GARANTİ.BİZ İSE ALLAH IN AHSEN-İ TAKVİM OLARAK YARATTIĞI EN GÜZEL SANAT ESERİ KENDİMİZİ DÜŞÜRDÜĞÜMÜZ HALLERE BAK.KENDİ ADIMA UTANIYORUM.:(:(:(
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
Tugbis yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN HEMEN ARASTIRIP BU KONUYA ACIKLIK VERDIGINIZ ICIN. SOLUK SOLUGA OKUDUM FORUMU GORUR GORMEZ.
Efendimiz (s.a.v.)r17;in sohbet ederlerken daha önce kullandığı, mübarek sırtını dayadığı bir hurma kütüğü vardı. Adı Hannane idi
AMA KUTUK NEDIR BILMIYORUM HURMA DALI FALAN MI OLUYOR?
KÜTÜK BİR AĞACIN GÖVDESİ DEMEK KALIN TARAFI YANİ.
Allah razi olsun aciklaminizdan dolayi :)
Simdi tam ogrenmis oldu benim odev sana kaldi ama gercekten cikmam gerekti . Esmani elektrikler gitmedi ama benim cikmam gerekti ama forumlar dan cikamadim birturlu napiyim:);) Sizleri cok seviyorum bu site cok guzel :)
Dualarda bulusmak uzere. HAYIRLI GUNLER B)
Tugbis yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN HEMEN ARASTIRIP BU KONUYA ACIKLIK VERDIGINIZ ICIN. SOLUK SOLUGA OKUDUM FORUMU GORUR GORMEZ.
Efendimiz (s.a.v.)r17;in sohbet ederlerken daha önce kullandığı, mübarek sırtını dayadığı bir hurma kütüğü vardı. Adı Hannane idi
Simdi tam ogrenmis oldu benim odev sana kaldi ama gercekten cikmam gerekti . Esmani elektrikler gitmedi ama benim cikmam gerekti ama forumlar dan cikamadim birturlu napiyim:);) Sizleri cok seviyorum bu site cok guzel :)
s.a
olsun ablam neticede bilmeyenler öğrendi,bilenler pekiştirdi ve ibret alması gerekenler aldı...
her yönü ile kazanç sağladık...
marifet insan olmakta değil,marifet hannane direği olabilekte...
Tugbis yazdı:
Tugbis yazdı:
s.a
olsun ablam neticede bilmeyenler öğrendi,bilenler pekiştirdi ve ibret alması gerekenler aldı...
her yönü ile kazanç sağladık...
marifet insan olmakta değil,marifet hannane direği olabilekte...
her yönü ile kazanç sağladık...;) kesinlikle.
marifet insan olmakta değil,marifet hannane direği olabilekte... AMINNNNNN! B)
YA BIRSEY SORCAM nasip yapiyorsunuz nasil anlatsam ki ehmmm nasil hani ben sana cvp yazdim ya onu sen nasil yapiyorsun hani benim yazdiklarim mavi olarak oluyor ya? bende oyle yapmak istiyorum durmadan kesip yapistirmiyim :D
bi yardimca olsan iyi olur :)
YA BIRSEY SORCAM nasip yapiyorsunuz nasil anlatsam ki ehmmm nasil hani ben sana cvp yazdim ya onu sen nasil yapiyorsun hani benim yazdiklarim mavi olarak oluyor ya? bende oyle yapmak istiyorum durmadan kesip yapistirmiyim :D
S.A
ALINTI YAPMAK İSTEDİĞİNİZ YAZININ ÜZERİNDE SAĞ TARAFTA ALINTI YAP BUTONU VAR...ONU TIKLAYIN AÇILAN YERDE ÖNCE BENİM CEVABIM GELECEKTİR ,O YAZININ ALTINA İSTEDİĞİNİZ YAZIP CEVAP GÖNDER DERSENİZ OLUR.
Tugbis yazdı:
S.A
ALINTI YAPMAK İSTEDİĞİNİZ YAZININ ÜZERİNDE SAĞ TARAFTA ALINTI YAP BUTONU VAR...ONU TIKLAYIN AÇILAN YERDE ÖNCE BENİM CEVABIM GELECEKTİR ,O YAZININ ALTINA İSTEDİĞİNİZ YAZIP CEVAP GÖNDER DERSENİZ OLUR.
sagol Allah razi olsun ;)
BILMEMEK DEGIL OGRENMEMEK AYIPTIR :D BENDE O YUZDEN SORUP DURUYORUM B)
-Esmani- yazdı:
Tugbis yazdı:
S.A
sagol Allah razi olsun ;)
BILMEMEK DEGIL OGRENMEMEK AYIPTIR :D BENDE O YUZDEN SORUP DURUYORUM B)
CANIM KARDEŞİM SANIRIM YAZIYI OKUMADINIZ.YADA YANLIŞLIK OLDU.:p
FEYZAGUL yazdı:
ESSELAMUN ALEYKUM
KARDEŞİM ÇOK GÜZEL BİR KONUYA DEĞİŞSİN (SİGARA)MALESEF SÖMÜRÜYOR BİZ GENÇLERİ BUNA DAHA FAZLA İZİN VERMEMELİYİZ ÖZELLİKLE MÜSLÜMAN OLARAK
CANIM KARDEŞİM SANIRIM YAZIYI OKUMADINIZ.YADA YANLIŞLIK OLDU.:p
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15956-hannane-neden-aglamisti · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- neden,neden,neden? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- İnsanlar neden kötü? Peki neden iyi? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Neden Baba Neden? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- KOYUNLAR NEDEN ÇOK KÖPEKLER NEDEN AZ???? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 27 cevap
- Kuranın (eskinin masalı dedikleri kısmı ) neden eskiden bahseder Genel Konular 3 cevap
- Neden Namaz Kilmiyorsunuz? Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.